I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na admina polanda

Příspěvekod WhiTtTterS » 05 pro 2017, 18:56

Dobrý večer přeji, admin Poland je na mě zlý a šikanuje mě... Dnes asi kolem 16:30 (cca) jsme hráli jb 4 a bylo to 3ct na 4 t a admin poland prohlásil, že kdo umře tak pujde k ct, takže jsem byl simon a tčka byli v boxu na zadní stěně. Řekl jsem jim ať jdou za mnout a poté co šli, jsem jim řekl běžte za polandem pak jsem jim opět řekl ať jdou za mnou, byl to chyták, tak mě admin grabnul a hodil mě o zem. Asi o delším 2 min jsem tam začal rozebírat proč mi to dělá, že jsme dříve byli kamarádi a že mě jen tak vymazal ze života, Chtěl jsem jenom odpověď proč, napsal že se chovám jak díte, pŕitom jsem se dŕíve co jsme byli kamarádi choval uplně stejně. Ano, řekl jsem nějaká sprostá slova ale nebylo to myšleno vážně a rozhodně jsem ho úmyslně neprovokoval. Jenom mě mrzí, že mě jen tak dokázal smazat ze života. Dostal jsem ban na 1 týden.
Děkuji,
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Stížnost na admina polanda

od Rumcajz » 05 pro 2017, 18:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina polanda

Příspěvekod Poland » 05 pro 2017, 19:03

Ahoj,

Až na to, že si řekl "Bežte zabít Polanda, no bežte". Chováš se jak hnup. Už si byl konzultován s HLSA Knedlíkem, dnes nebyl aktivní, byl si konzultován s HLSA Gustíkem :) To, že jsem Tě měl na steamu není pozvánka ke svatbě.

Měj se.
-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod WhiTtTterS » 05 pro 2017, 19:26

Ne, neřekl jsem "běžte zabit polanda" když šli za tebou a jeden tě napadl a zabil si ho, tak jsem řikal něco v tom smyslu "boha, proč jste nezabili polanda ? :D" a bylo to myšleno ze srandy. Nepřevracej situace podle sebe, byl v tom slyšet ten ironickej hlas jak jsem to myslel, dík
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod WhiTtTterS » 05 pro 2017, 19:32

Chtěl bych požádat o demo, aby bylo vidět, že to jak říká poland, jsem neřekl. Děkuji
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DwArf » 05 pro 2017, 19:41

Poland toto je čistá pravda. Whitter nepovedal "Bežte zabiť Polanda". Povedal - Poďte za mnou, to bol prvý príkaz. Druhý príkaz bol - Bežte za Polandom. A tretí posledný bol - Poďte za mnou. Potom si whittera grabnul a šmaril o zem. Ak je niekde v Pravidlách napísané že Simon nemôže posielať vezňov za inými CT-čkami tak ok, ale ja to tam nikde nevidím. Toto je môj osobný názor. Pozrite si demo zo serveru.
Nepodceňuj Zebry !
64% Prípadov úmrtí CT-čok spôsobili zebry !
DwArf
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 05 pro 2017, 19:51

Poprosim HLSA Knedlika s Gustikem o stahnuti dema z hltv a provereni, co presne Simon pouzil za prikazy. Vysledek setreni do PM.
Taktez poprosim Polanda o dodani dukazu k prodlouzeni banu na tyden, do PM. Bany se z prdele prodluzovat nebudou a pokud ano, bude mit pruser ten co to udelal i ten kdo o to zadal!
Stiznost doresim do konce tydne.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod WhiTtTterS » 05 pro 2017, 19:54

Děkuji, chci se ti ještě omluvit za dřívějšek, ale to není k tématu :/
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Veenom » 05 pro 2017, 20:02

Ahoj,

Byl jsem u toho a chci říct že Poland k některým hráčům jako Whiters a Majky se chová nespravně.
A to co tvrdí Whiters, tak stím souhlasím.
A ke mně se chová taky hrozně. Asi před rokem jsem hrál JB9 a hráli jsme mapu Jail_rats a simon dal atrakcí přeskakování z modrého stolu na červený, jenže já jsem neslyšel že můžou skočit i na lavičky a tak jsem viděl jak Poland skočil na lavičku a zabil jsem ho a náhle mi řekl že ho zabíjím naschvál a já mu řekl že mu nahlásím VD, ale on mi dal ban na 4 hodiny k CT.
Venom
Veenom
Amatér
Amatér

Příspěvekod Poland » 05 pro 2017, 20:02

Hnedka to bude Awee :)

Mé demo je zde: http://leteckaposta.cz/883921168
Kolo začíná v 19:25 +-. Když si pustíš demo, je tam slyšet příkaz "Tak ho zabite, ne?" To je přesné znění. Tam dostal i ban i za tento příkaz.

Dostal i několik slovních upozornění, kde mlel do simona, nebo viz jak si stěžující píše: "nechovej se jak malé dítě" nebo něco takového.

Jeho reakce po kicku: https://ctrlv.cz/hgP4

Jeho celkové hlstats je zde: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=19090

HLSAčkům Knedlíkovi i Gustíkovi jsem posílal informace ohledně chování whiterse. Pokud by bylo třeba, je možné doddat do PM screeny naší konverzace.

-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod WhiTtTterS » 05 pro 2017, 20:05

Dobře, já si to uvědomuju že jsem to řekl, ale neřekl jsem to tak jak si to ty popisoval, Řekl jsem to ze srandy, je to tam podle mě dost slyšet.
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SpaweNick » 06 pro 2017, 11:26

"Ano, řekl jsem nějaká sprostá slova ale nebylo to myšleno vážně a rozhodně jsem ho úmyslně neprovokoval."

Netýká se to této situace, ale vyjádřit se musím. WhiTtTterS je známá firma tím, že stále provokuje kdykoli je na serveru. Ať už mě nebo někoho jiného, ale nedá si říct do té doby, dokud to nevyhrotí až na ban (opravdu provokace, která leze krkem). Provokace z jeho strany je to neskutečná a děje se vždy když je na serveru, takže řeči typu, že jsi ho úmyslně neprovokoval, tak ty ti nevěřím... To je vše co jsem chtěl napsat. Považuji to celkem za důležité. Co dodat? Ban si zasloužíš víc než dost.
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod WhiTtTterS » 06 pro 2017, 13:34

Spawe, je rozdíl urážet různý idioty jako si třeba ty nebo polovina jb a to, že si tě prostě někdo, koho si měl relativně rád prostě bezdůvodně unfriendne. Docela mě to mrzí, tak si mysli co chceš. Dík.
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 06 pro 2017, 16:38

Hráč tady úmyslně lže ve snaze poškodit admina. Z hlstats je patrné že se hráč chová jako dement a záměrně a opakovaně na serveru provokuje adminy.
Mute ban zůstává.

V případě že se hráč nepoučí a po vypršení banu bude pokračovat, bude nahozen zpět.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy