I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na Ádmina Skiller lvl 0

Příspěvekod JohnyLP » 19 říj 2015, 17:54

- Název topicu - Skiller lvl 0 / Zombie CPL Only

1. Popis situace - prostě hráč invalido napsal nadávku (VIP) Invalido : vsak ju nazyvas kurwou tak to je podla mna dovod pre ktory by si si zasluzil aj viac nez nebavenie :D...na to odepsala hráčka G[o][o]d Dem[o]nS *Spid3rMan* ( mam ho hlboko v p1...), tak jsem na to odepsal...ty máš piču?...na to mě Ádmin KICKOL...né že by kicknul Invalido za nadávku kterou napsal ve větě a SPidemana také...on prostě kickl mě :)...prosím aby se to vyřešilo :)...přeji hezký večer...ještě jedna nadávka od hráčky Spiderman kterou ádmin také nekickl :) G[o][o]d Dem[o]nS *Spid3rMan* : johny smejeme se nadtebou jakej ses kretén s prepacnim
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/679230432
VIP/Evip-Zombie CPL only
VIP/Evip-Zombie Blood 1
VIP-GunGame Massive
VIP-Knife Server 3
Můj cíl?--BÝT ÁDMIN a zbavovat se hráčů co porušují pravidla...:-)

Můj YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCpr6A5Ntf4Q1yHYVouAPdEQ
JohnyLP
Zkušený
Zkušený

Stížnost na Ádmina Skiller lvl 0

od Rumcajz » 19 říj 2015, 17:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na Ádmina Skiller lvl 0

Příspěvekod Spid3rMan » 19 říj 2015, 18:15

JohnyLP píše:- Název topicu - Skiller lvl 0 / Zombie CPL Only

1. Popis situace - prostě hráč invalido napsal nadávku (VIP) Invalido : vsak ju nazyvas kurwou tak to je podla mna dovod pre ktory by si si zasluzil aj viac nez nebavenie :D...na to odepsala hráčka G[o][o]d Dem[o]nS *Spid3rMan* ( mam ho hlboko v p1...), tak jsem na to odepsal...ty máš piču?...na to mě Ádmin KICKOL...né že by kicknul Invalido za nadávku kterou napsal ve větě a SPidemana také...on prostě kickl mě :)...prosím aby se to vyřešilo :)...přeji hezký večer...ještě jedna nadávka od hráčky Spiderman kterou ádmin také nekickl :) G[o][o]d Dem[o]nS *Spid3rMan* : johny smejeme se nadtebou jakej ses kretén s prepacnim
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/679230432

Takže Mně počúvaj : takže k tej poslednej vete : johny smejeme se nadtebou jakej ses kretén s prepacnim - Napisal sem tam ze s prepáčenim takže mne nemal kicknut napsal sem pravdu kazdy sem nad tebou tam smál že nás nahlásiš ze z toho skiller bude mit problemi :) ale to aby si to napísal ako to bolo celé nato nemáš odvahu čo ? :) Prosím vás nechajte to tak Ďakujem
Budúcnosť patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov
Spid3rMan
Drbna
Drbna

Příspěvekod Invalido » 19 říj 2015, 18:32

Dobrý večer
Toto všetko čo tu je napísané je pravda ...Príznávam, že som nadával. (zopakoval som len to čo napísal na ňu )
Ale to že hráč * Wild Hunt ^ * -ImLeRiTh! Majiteľ! nazval dospievajúce dievča kur*ou a pri tom ju vôbec nepozná som neuniesol a napísal som, že by si viacej zaslúžil ako "nebavenie" lebo ho dotyčná začala ignorovať .
Tento hráč * Wild Hunt ^ * -ImLeRiTh! Majiteľ! Nedodržuje ZIADNE pravidlá na serveri zombie cpl only na koľko sú tam viacerí ľudia v jeho "klane" dovoľuje si na ostatných je drzý a svojich čo má v klane im rozkáže nech ho nezabíjajú pri tom ked mu na to reagujem ( že nech hrajú poctivo ) do chatu mi odpovedá "nech drzím p*cu alebo hubu " .
Mám 24 rokov a viem čo sa patrí som slušne vychovaný a nadávky používam len ked to je nutné a ked sa to už nedá vydržať.
Som plne vedomí a budem niesť trest za nadávky len mi je to lúto na koľko som chcel poslať žiadosť o práva na tento server.
Dakujem
S pozdravom Invalido
Invalido
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 19 říj 2015, 18:35 VIP

Nevyjádřujte se sem, protože za prvé to dělat nemáte a za druhé na to ani příslušný HLSA nebude pohlížet, jelikož se pohlíží pouze na důkazy o pochybení admina.

Zdržte se spamu a vyčkejte na odpověď od příslušné osoby.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GrooS » 19 říj 2015, 18:36 VIP

na serveru se máte vyjadřovat slušně , takové věci si máte psát někde jinde ..
Psal jsem vám že máte sklidnit svůj slovnik, pak jsem si všiml že jsi začal nadávat tak jsem ti dal kick
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JohnyLP » 19 říj 2015, 18:53

ale to že Spiderman napsal že jsem ketén tak si líbit nenechám :), ona napsala že mě má v p1...tak jsem odepsal ty mě máš v piči?...kick měla dostat i ona a né jenom já :), a ano mám lidi v klanu...protože mám známý klan tak tak tam zvu hráče...a to co tam hráč Invalido napsal že mu nadávám tak to není pravda...co mu píši tak je max. (STAREJ SE O SEBE)..nic víc...a pokud se tak chci od hráče Invalido důkaz...až ádmin potrestá kickem i Spidermana tak budu spokojen...né že ona napíše mám ho v p1... a já na to ty mě máš v piči a dostanu kick a ona ne...
VIP/Evip-Zombie CPL only
VIP/Evip-Zombie Blood 1
VIP-GunGame Massive
VIP-Knife Server 3
Můj cíl?--BÝT ÁDMIN a zbavovat se hráčů co porušují pravidla...:-)

Můj YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCpr6A5Ntf4Q1yHYVouAPdEQ
JohnyLP
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Xter » 19 říj 2015, 21:11

Zamítá se.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy