• Stránka 1 z 1
Stížnost na admina
jméno Admina : DarkMouse
Dukaz : nemám nic mi k tomu neřekl
ano chvilku jsem tam spamoval mik tak mě umlčel nebo co to je tak jsem odešel ze serveru a znovu se připojil a hned mi dal Perma BAN co to má znamenat?
Žádam o unban děkuji
Dukaz : nemám nic mi k tomu neřekl
ano chvilku jsem tam spamoval mik tak mě umlčel nebo co to je tak jsem odešel ze serveru a znovu se připojil a hned mi dal Perma BAN co to má znamenat?
Žádam o unban děkuji
- Filipka
- Kolemjdoucí
Stížnost na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina
Zdravím,
jak jsi se sám přiznal, spamoval jsi.. jelikož a protože jsi spamoval, dal jsem ti mute, který jsi se snažil obejít až se ti to reconnectem povedlo. Následně jsem tě upozornil, abys ten mute neobcházel a nadále zbytečně neflamoval, ale ty sis říct nedal, tak jsi dostal ban na 10 minut. Poté jsi přišel i na druhém steamu a začal jsi vyhrožovat a úmyslně jsi tím obcházel ban, tak jsi dostal stejný ban i na druhý steam. Z mé strany vše.
jak jsi se sám přiznal, spamoval jsi.. jelikož a protože jsi spamoval, dal jsem ti mute, který jsi se snažil obejít až se ti to reconnectem povedlo. Následně jsem tě upozornil, abys ten mute neobcházel a nadále zbytečně neflamoval, ale ty sis říct nedal, tak jsi dostal ban na 10 minut. Poté jsi přišel i na druhém steamu a začal jsi vyhrožovat a úmyslně jsi tím obcházel ban, tak jsi dostal stejný ban i na druhý steam. Z mé strany vše.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
nřekl jsi že je to obcházení vůbec si se ktomu nevyjadřoval!
- Filipka
- Kolemjdoucí
Kde bolo tam bolo, bolo co nebolo, v krajine kde to co nebolo bolo, bol raz jeden clovek ktory vedel ze bol pretoze nebol
LOCK
LOCK

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1