I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Stížnost na Admina

Příspěvekod SuNnynator » 01 led 2019, 23:22

Tato stížnost je na admina jménem Patrik.

Server a ostatní je na screenshotu zde : https://ctrlv.cz/qFDA
Jedná se o bezdůvodný ban na chat.
Upozornění přišlo ve stylu kick když jsem napsal (píčo) byl jsem upozorněn a proto sem dál nepsal ,ale Patrik jsi asi řekl že slovo BOT,NULA je nadávka sad story.[color=#BF0080][/color]
SuNnynator
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]Stížnost na Admina

od Rumcajz » 01 led 2019, 23:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na Admina

Příspěvekod JoynerLucas » 01 led 2019, 23:44 VIP

Chat hrace pro inspiraci, jelikoz vim, ze mate v oblibe prodlužovat bany za dost nadavek v hlstats.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=290305
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SuNnynator » 01 led 2019, 23:57

JoynerLucas píše:Chat hrace pro inspiraci, jelikoz vim, ze mate v oblibe prodlužovat bany za dost nadavek v hlstats.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=290305

Moc tomu nerozumím za Drž píču bote + sere mě to jsem dostal kick.
SuNnynator
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seso » 02 led 2019, 00:20

Na serveri bol celkovo bordel, ked som prisiel. Riadil som sa podla postupov a viackrat kazdeho upozornoval. Ty si patril medzi tych ludi, ktori bordel sposobovali. Spamoval si, tak aj po viacerych upozorneniach, ktore padli ci uz z mojej strany alebo zo strany druheho admina, som sa rozhodol dat jedno individualne upozornenie aj tebe. Upozornenia nestacili, az si z nervov alebo coho vypustil nadavku a tak dostal kick. Po kicku si sa napojil. Za slovo 0 apod by som ti ban nedal, takze som to este odignoroval. Ty si ale neprestal a stale provokoval a urazal inych hracov, tak si dostal ban na ukludnenie na 10min. Dovod nadavky je predvoleny v nasom amxmodmenu a pouziva sa na hociake male zakladne porusovanie pravidiel chatu. Do tohto spada spam, provokacia, urazky apod. Preto ten reason.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod SuNnynator » 02 led 2019, 01:30

Seso píše:Na serveri bol celkovo bordel, ked som prisiel. Riadil som sa podla postupov a viackrat kazdeho upozornoval. Ty si patril medzi tych ludi, ktori bordel sposobovali. Spamoval si, tak aj po viacerych upozorneniach, ktore padli ci uz z mojej strany alebo zo strany druheho admina, som sa rozhodol dat jedno individualne upozornenie aj tebe. Upozornenia nestacili, az si z nervov alebo coho vypustil nadavku a tak dostal kick. Po kicku si sa napojil. Za slovo 0 apod by som ti ban nedal, takze som to este odignoroval. Ty si ale neprestal a stale provokoval a urazal inych hracov, tak si dostal ban na ukludnenie na 10min. Dovod nadavky je predvoleny v nasom amxmodmenu a pouziva sa na hociake male zakladne porusovanie pravidiel chatu. Do tohto spada spam, provokacia, urazky apod. Preto ten reason.

Hlavně jde o to že jsem ho dostal jenom já a nikdo jiný Týpci psali kurwa apod. a Nic jsi jim neudělal jsi na .... Admin
SuNnynator
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 02 led 2019, 01:52

Aj keď by sa situácia, ktorá v tom času bola na serveri, dala riešiť aj inak, tak 10min ban ti podľa mňa neuškodil :) Účel splnil, urobil trochu poriadok a zároveň predišiel ďalším hádkam a urážkam :)
Ak si myslíš, že admin konal zaujato a ban mal dosť ešte niekto iný, prosím dodaj k tomu dôkazy a všetko bude preverené :)

Momentálne však je táto sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy