• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Stiznost na admina
Ahoj chci podat stiznost na admina romanvesmir ...chtel jsem si chvily zahrat na knife serveru a po napojeni me hned vyhodil ze serveru... tak jsem se chtel pripojit znovu a on me znovu odpojil.. kicknul me .. tak sem chvili pockal asi 5 minut a potom sem se pripojil a tam byl nejaky hacker ktery zabijel celi tym pouzival speedhack a romanvesmir ho potom kicknul misto aby mu dal ban a ten hacker se napojil znovu pod jinym jmenem a zabil celi tym znovu a tak dokola.. doufam ze bude potrestany...
- Sajrajt
- Amatér
[Vyriešené]Stiznost na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stiznost na admina
Ahoj, jestli mluvíš o mapě 35hp_super_mario, tak na serveru byly boti (spamovali chat) pravděpodobně jsem tě omylem kicknul,asi tím že jsem omylem klikl na jiný číslo alebo ten bot odešel a jestli jsi byl zrovna podním a já už mačkal číslo tak tě to taky mohlo díky tomu kicknout
takže jestli jsem tě kicknul v tomhle momentu na tý 35hp_super_mario mapě, tak se omlouvám
no pak ten cheater se sh, bohužel se jedná o doupa (DIP) ten se banovat nedá jediný způsob je slay alebo kick
zase být 1 admin na serveru kde je tak 12 lidí (list kick na 2x stránkách takže se to ješte hůř hledá) s botama který spamují chat na 2-3 hodiny a nakonci jak tu píšeš s cheater se sh je občas těžké XD
takže jestli jsem tě kicknul v tomhle momentu na tý 35hp_super_mario mapě, tak se omlouvám
no pak ten cheater se sh, bohužel se jedná o doupa (DIP) ten se banovat nedá jediný způsob je slay alebo kick
zase být 1 admin na serveru kde je tak 12 lidí (list kick na 2x stránkách takže se to ješte hůř hledá) s botama který spamují chat na 2-3 hodiny a nakonci jak tu píšeš s cheater se sh je občas těžké XD

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
Re: Stiznost na admina
Admin sa za kick ospravedlnil, pri takej situácii sa to proste mohlo stať a nemôžeš mu to zazlievať 
Pokladám za vyriešené

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1