• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Stížnost na admina [MISELIN]
Zdravím, chtěl bych poprosit o vysvětlení admina [Miselin308] za co mi neustále-opakuji neustále dává Přehozy, bany, kicky když jsem u CT. Funkční mikrofon mám a popis například dnešní situace. Byl sem simon, na serveru bylo asi 16-20 Teroristů, tak jsem řekl že si dáme atrakci ale dvou hráčů se zbavíme. Padla poslední REakce na skok hráč co skočil poslední dostal kill a 2neskočili, takže taky kill. Následovně proběhla první reakce na skok, samozřejmě někdo skočil tak dostal kill. No abych se dostal k předmětu věci, po zabití hráče na první reakci sem ihned dostal ban na 24h k CT. -bez odůvodnění!! Další storka například ze včera
Začátek kola,měl sem simona. V boxe bylo přes 10hráčů tak jsem řekl že si dáme náhodu. Náhoda proběhla, zabila 1 hráče tak sem zapl druhou. Po zapnutí okamžitě přehoz,kick a následoval BAN. Tohle má bejt profesionalní přístup ? Za celej rok sem neviděl hráče aby dostal BAN za (náhodu,reakci na skok) nevím jestli je mnou admin zaujatý nebo jestli nepapá nějaké prášky. Díky za vysvětlení
enjoyYY 

- zbynda0
- Amatér
[Vyriešené] Stížnost na admina [MISELIN]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina [MISELIN]
zbynda0 píše:Zdravím, chtěl bych poprosit o vysvětlení admina [Miselin308] za co mi neustále-opakuji neustále dává Přehozy, bany, kicky když jsem u CT. Funkční mikrofon mám a popis například dnešní situace. Byl sem simon, na serveru bylo asi 16-20 Teroristů, tak jsem řekl že si dáme atrakci ale dvou hráčů se zbavíme. Padla poslední REakce na skok hráč co skočil poslední dostal kill a 2neskočili, takže taky kill. Následovně proběhla první reakce na skok, samozřejmě někdo skočil tak dostal kill. No abych se dostal k předmětu věci, po zabití hráče na první reakci sem ihned dostal ban na 24h k CT. -bez odůvodnění!! Další storka například ze včeraZačátek kola,měl sem simona. V boxe bylo přes 10hráčů tak jsem řekl že si dáme náhodu. Náhoda proběhla, zabila 1 hráče tak sem zapl druhou. Po zapnutí okamžitě přehoz,kick a následoval BAN. Tohle má bejt profesionalní přístup ? Za celej rok sem neviděl hráče aby dostal BAN za (náhodu,reakci na skok) nevím jestli je mnou admin zaujatý nebo jestli nepapá nějaké prášky. Díky za vysvětlení
enjoyYY
Demo není, server se sám nahráva si to dohledejte na webu

- zbynda0
- Amatér
Ok no...
Tvoje typické kolo, s tím co aj řekneš na začátku
"Vzhledem k tomu že [hráč] dělá pořád vzpoury, tak si budeme dávat jen náhody."
Kolo kdy jste konečně schopní daného hráče zabít nás pošleš do boxu a co by se nestalo? Náhoda. Jedna nestačí? Tak druhá. Ani ta druhá nestačí? Tak třetí. To je poprvé co jsem ti řekl, že máš hráče zabavit, ne je popravit. Stále si tam psal nějaké blbosti, to už jsem tě ignoroval.
Druhý den, aka dneska. Zabít 2 hráče na atrakci, jasný. Viděl jsem tě jednou jedinkrát dostat se k atrakci, a to bylo na wipeout, který si ani nebyl schopný zapnout a šel si afk. Další kolo, s tvýma oblíbenýma reakcema, nevím jak je možný že ti pokapalo tak 5, 6 hráčů čistě na reakce, s tím že za mě nejsi prostě schopný simonovat, jak si mi znova předvedl, dostal si banán. Znova jsem ti vysvětlil, aj s jinými hráči + adminy že hráče máš zabavit, ne popravit, stále sis mlel svoje. Za tvé kecy jsem ti dal tím pádem ban na 10 minutek, s tím že jsem si řekl že ti to snad pomůže. Nepomohlo. Začal si mít hloupé kecy v nicku, s tím že jsem ti aj řekl ať toho necháš, nenechal, další ban následoval. Stále sis nedal říct ani potom co ti skončily bany, dostal si rovnou další
Řekl bych že historie hráčových nicků a toho co píše, s tím že si nenechá nic vysvětlit, mluví za vše.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=432
Tvoje typické kolo, s tím co aj řekneš na začátku
"Vzhledem k tomu že [hráč] dělá pořád vzpoury, tak si budeme dávat jen náhody."
Kolo kdy jste konečně schopní daného hráče zabít nás pošleš do boxu a co by se nestalo? Náhoda. Jedna nestačí? Tak druhá. Ani ta druhá nestačí? Tak třetí. To je poprvé co jsem ti řekl, že máš hráče zabavit, ne je popravit. Stále si tam psal nějaké blbosti, to už jsem tě ignoroval.
Druhý den, aka dneska. Zabít 2 hráče na atrakci, jasný. Viděl jsem tě jednou jedinkrát dostat se k atrakci, a to bylo na wipeout, který si ani nebyl schopný zapnout a šel si afk. Další kolo, s tvýma oblíbenýma reakcema, nevím jak je možný že ti pokapalo tak 5, 6 hráčů čistě na reakce, s tím že za mě nejsi prostě schopný simonovat, jak si mi znova předvedl, dostal si banán. Znova jsem ti vysvětlil, aj s jinými hráči + adminy že hráče máš zabavit, ne popravit, stále sis mlel svoje. Za tvé kecy jsem ti dal tím pádem ban na 10 minutek, s tím že jsem si řekl že ti to snad pomůže. Nepomohlo. Začal si mít hloupé kecy v nicku, s tím že jsem ti aj řekl ať toho necháš, nenechal, další ban následoval. Stále sis nedal říct ani potom co ti skončily bany, dostal si rovnou další

Řekl bych že historie hráčových nicků a toho co píše, s tím že si nenechá nic vysvětlit, mluví za vše.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=432
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
1) tohle si mohl slyšet jen včera když byla náhoda, a to sem zapínala po druhé za mapu když jsem byl simon. Fajn, jedna proběhla , umřelo 1 T, podruhé si umřel ty a v tu ránu přehoz , BAN, si normální ?? za NÁHODU 2X PO SOBĚ??? neřeknu 5x fajn
2) Ano, přesně, k wipeoutu jsem se dostal jako jediné atrakci, a proč ?? Protože sem měl simona za tu mapu poprvé a co mám dělat s dvěma hráči ?
3) Jak je možné že umřelo 5hráčů na reakce? JEDNODUŠE, byla první a poslední reakce, já zabil 2 hráče, zbytek zabilo CT, to je moje chyba že neumím simonovat?
ok
4) Za první a poslední reakci z místa bez odůvodnění napálit 24h ban bez odůvodnění ?
5) 2X PO SOBĚ NÁHODA JE NA BAN ?? AHA, OD KDY? PŘEDTÍM BYLI NORMÁLNÍ KOLA A NIKDO SI NESTĚŽOVAL, PŘÍJDEŠ TY BUM A BAN ŽE SEŠ ŠPATNĚ VYSPAL ?
TO SAMÉ 2X PO SOBĚ REAKCE JE TAKY NA BAN ? PROBER SE Z TOHO. A VYSER SE NA MĚ 
2) Ano, přesně, k wipeoutu jsem se dostal jako jediné atrakci, a proč ?? Protože sem měl simona za tu mapu poprvé a co mám dělat s dvěma hráči ?
3) Jak je možné že umřelo 5hráčů na reakce? JEDNODUŠE, byla první a poslední reakce, já zabil 2 hráče, zbytek zabilo CT, to je moje chyba že neumím simonovat?

4) Za první a poslední reakci z místa bez odůvodnění napálit 24h ban bez odůvodnění ?
5) 2X PO SOBĚ NÁHODA JE NA BAN ?? AHA, OD KDY? PŘEDTÍM BYLI NORMÁLNÍ KOLA A NIKDO SI NESTĚŽOVAL, PŘÍJDEŠ TY BUM A BAN ŽE SEŠ ŠPATNĚ VYSPAL ?

- zbynda0
- Amatér
JDE MI O PRINCIP, NIC NEVYSVĚTLÍŠ, DO CHATU NAPÍŠEŠ JEN " :ZKUS DÁT 2 NÁHODU A UVIDÍŠ" ??
D TO TI PŘÍJDE NORMÁLNÍ ? SIMON DAL 4X PO SOBĚ NÁHODU A NIC Z TOHO ? PAK PŘÍJDEŠ TY JÁ JÁ JÍ PUSTÍM 2X PO SOBĚ IKDYŽŽ BY UMŘELO JEDNO T A TY JAKO DRUHÝ ? TAK TO JE NA BAN DO HRY JO ?

- zbynda0
- Amatér
zbynda0 píše:Demo není, server se sám nahráva si to dohledejte na webu
V sťažnostiach na admina musíš mať dôkazy ty, ktoré si ochotný dodať, v tejto konkrétne vyčasované demo, aby sme mohli situáciu prešetriť.
Na základe tvojho banlistu a hlstats ale usudzujem, že tebe porušovanie pravidiel nie je cudzie, čo my netolerujeme, pochop nás, robíme to tu pre slušnú komunitu.
A čo tie nicky? Nemôžeš sa čudovať banu, keď máš zapísané 2 strany urážlivých nickov na Miselinovu adresu. Keď sa ti nepáčil adminov prístup, mal si si zahryznúť do jazyka a ísť rovno na fórum, no určite nie ho urážať a ponižovať.
Sťažnosť zamietnutá
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Heeej
počkej, já se mam kousnout do jazyka když on mi dá za 2náhody po sobě ban ?? to s těma nickama byla až po tom, takže čemu se mám divit prosímtě? Tomu že mi bez odůvodnění napalí 24h BAN za 2x reakci na skok ?? Se chlapec asi špatně vyspal. No nic, jdu vám poslat kilo za unban, ale ztracený server tohle-cto. A co bych měl já hledat, když se server nahrává sám, ti dělá takovej problém se tam kouknout nebo co ?
počkej, já se mam kousnout do jazyka když on mi dá za 2náhody po sobě ban ?? to s těma nickama byla až po tom, takže čemu se mám divit prosímtě? Tomu že mi bez odůvodnění napalí 24h BAN za 2x reakci na skok ?? Se chlapec asi špatně vyspal. No nic, jdu vám poslat kilo za unban, ale ztracený server tohle-cto. A co bych měl já hledat, když se server nahrává sám, ti dělá takovej problém se tam kouknout nebo co ?
- zbynda0
- Amatér
MISELIN308 A TY MI DEJ KONTAKNT NA TEBE, NEJLÍP FB , DÍK 

- zbynda0
- Amatér
Re: [Vyriešené] Stížnost na admina [MISELIN]
svoje demo nemám jak jsem psal... stačí když si stahnes non steam csko a das to demo (hltv) do non steam cska
- zbynda0
- Amatér
• Stránka 1 z 1