• Stránka 1 z 1
STÍŽNOST NA ADMINA
Ahooj,MISELIN308, takže, stále se mi nedostala odpoveď jak je to s tou náhodou. TO že jí zapnu včera 2x po sobě a admin SI z toho vyvodí že zámerně kazím hru, když to zabilo jen jeho , to je fakt špatný. Za celou dobu co hraju jBČKA sem tohle jak-tě-živ neviděl. DÍK ZA ODPOVEĎ, né že mi sem pošleš zase ty tvoje jména co jsem dělal, protože to s tím co jsi udělal nemá nic společnýho. ZÁMERNĚ A BEZ ODŮVODNĚNÍ BAN NA 24H ZA 2X NÁHODU V JB_SNOW. a že mám hráče zabavit a ne zabít? WTF??? šak náhoda je atrakce a to že ji dám na začátku kola 2x nemění nic na tom že si měl určitě špatnou náladu tak si mi to VZTEKY napálil na 24h
A jestli budeš zase psát to co jsem ze srandy řekl že každá vzpoura = 10x náhod když na serveru jsou 3admini, to snad nemůžeš myslet vážně ne, trošičku legrace musí bejt. Nevím jestli máš tak blbej plat,nebo blbou práci,ale vylejvat si zlost na hráčích,kteří tam hrají pro zábavu,mi nepřijde uplně správný.. dík za ODPOVĚĎ JEŠTĚ JEDNOU.
A jestli budeš zase psát to co jsem ze srandy řekl že každá vzpoura = 10x náhod když na serveru jsou 3admini, to snad nemůžeš myslet vážně ne, trošičku legrace musí bejt. Nevím jestli máš tak blbej plat,nebo blbou práci,ale vylejvat si zlost na hráčích,kteří tam hrají pro zábavu,mi nepřijde uplně správný.. dík za ODPOVĚĎ JEŠTĚ JEDNOU.
- zbynda0
- Amatér
STÍŽNOST NA ADMINA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: STÍŽNOST NA ADMINA
erver: jailbreak 5/ admin: Mr. Smajlos/ Miselin308
Trest od admina: Smajlos
Byl udelen hráči: Miselin308
S hernim id: STEAM_0:0:81128257
Na serveru gamesites.cz, jailbreak #5
S duvodem: Ohorovaranie admin ty (dál se mi to nechce vypsat, omlouvám se)
Delka banu: 48 hodin
Na mapě jail_rats jsem si vzal simona a dal jsem příkaz po otevření cel půjdete do modré místnosti, tam budete doplňovat co nejdále od zbrojky. 2 měsíce předtím mi nějaký admin řekl, že když to řeknu, musí se doplňovat co nejblíž k automatu a hned potom jsem dostal přehoz. Teď, potom co jsem zabil všechny vězně, jelikož nikdo nebyl v tom rohu, se mě zeptal hráč Tokop, proč jsem ho zabil. Tak jsem mu řekl to, co jsem napsal o pár řádků výš, a potom se mě začal vyptávat admin Smajlos, který admin mi to řekl. Pár jsem jich vyjmenoval protože jsem si nepamatoval který, je to dlouhá doba. O pár kol později, co se Smajlos zeptal všech, které jsem jmenoval, mi dal ban za pomlouvání adminů. Přiznávám se, začal jsem potom nadávat, protože zas tak blbou pamět nemám. Děkuji za to, že toto bude vůbec někdo řešit.
Na serveru mám evip.
TOHLE VÁŽNĚ TEĎ DĚLÁ ADMINA?
DD
Trest od admina: Smajlos
Byl udelen hráči: Miselin308
S hernim id: STEAM_0:0:81128257
Na serveru gamesites.cz, jailbreak #5
S duvodem: Ohorovaranie admin ty (dál se mi to nechce vypsat, omlouvám se)
Delka banu: 48 hodin
Na mapě jail_rats jsem si vzal simona a dal jsem příkaz po otevření cel půjdete do modré místnosti, tam budete doplňovat co nejdále od zbrojky. 2 měsíce předtím mi nějaký admin řekl, že když to řeknu, musí se doplňovat co nejblíž k automatu a hned potom jsem dostal přehoz. Teď, potom co jsem zabil všechny vězně, jelikož nikdo nebyl v tom rohu, se mě zeptal hráč Tokop, proč jsem ho zabil. Tak jsem mu řekl to, co jsem napsal o pár řádků výš, a potom se mě začal vyptávat admin Smajlos, který admin mi to řekl. Pár jsem jich vyjmenoval protože jsem si nepamatoval který, je to dlouhá doba. O pár kol později, co se Smajlos zeptal všech, které jsem jmenoval, mi dal ban za pomlouvání adminů. Přiznávám se, začal jsem potom nadávat, protože zas tak blbou pamět nemám. Děkuji za to, že toto bude vůbec někdo řešit.
Na serveru mám evip.
TOHLE VÁŽNĚ TEĎ DĚLÁ ADMINA?

- zbynda0
- Amatér
Nick: Miselin308
Cas: 21:00 18/07/2017
SSID: VALVE_0:0:1461619750 https://ctrlv.cz/ycca
Demo: http://leteckaposta.cz/264302067
Popis situacie: Hrac ma na mna tazke srdce a tak si vymyslel, ze som skocil potom ako dal on zakazy a prikazal CT at ma zabije
Casovanie dema: 39:40
AAAAAAAAAAAhhhhAAAAAAAAA, tak proto ten 24hodinový ban za 2x náhodu v boxe, ty seš nezměnil, pořád stejnej...
Cas: 21:00 18/07/2017
SSID: VALVE_0:0:1461619750 https://ctrlv.cz/ycca
Demo: http://leteckaposta.cz/264302067
Popis situacie: Hrac ma na mna tazke srdce a tak si vymyslel, ze som skocil potom ako dal on zakazy a prikazal CT at ma zabije
Casovanie dema: 39:40
AAAAAAAAAAAhhhhAAAAAAAAA, tak proto ten 24hodinový ban za 2x náhodu v boxe, ty seš nezměnil, pořád stejnej...
- zbynda0
- Amatér
Líbí se mi jak si vytáhl situace z doby předtím než jsem byl admin, +respekt. Já ti k tomu už své vysvětlil, nevím proč zakládáš další stížnost. Je pěkný že si to řekl "ze srandy" a najednou byla jedna náhoda, druhá náhoda, a kdybych tě nepřehodil kdo ví kolik bys jich ještě zapnul, když si chtěl zapnout aj třetí
Věř tomu, že práci aj plat mám dobrý, když zrovna dělát, a já si nevylejvám zlost na hráčích co si chtěj v klidu zahrát. Já jim právě pomáhám aby si v klidu mohli zahrát, aby se tam mohli bavit, ne že jim tam bude lítat náhoda, reakce, náhoda, reakce, JÉJE WIPEOUT (kterej si ani nezapnul, zaplo ho za tebe T a uteklo, ty sis v klidu afkoval). Bohužel za ty asi 3 kola co jsem tě viděl simonovat si mi dokázal, že nejsi schopné ct, a že neplánuješ hráče zabavit, ale jen zabíjet, aby ses dostal dejme tomu na 2, max 3 hráče, a dal jim fotbal, nebo něco také 
Ode mne vše, já ti k tomu už víc říkat nebudu, tvoje vyjadřování mi naprosto stačí, a pro mě nejlehčí bude tě ignorovat

Ode mne vše, já ti k tomu už víc říkat nebudu, tvoje vyjadřování mi naprosto stačí, a pro mě nejlehčí bude tě ignorovat

DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Sťažnosť zamietnutá.
A už ďalšie sťažnosti ani nezakladaj nemá to význam. Ďakujem.
A už ďalšie sťažnosti ani nezakladaj nemá to význam. Ďakujem.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1