Porušuje nekdo pravidla na Furien serverech? Sdělte nám to zde.

Stížnost na admina

Příspěvekod kubkout123123 » 28 zář 2014, 11:02

Dobrá den , mám stížnost na admine na furien 4
jmeno : Turbo Doctor Beastik
Duvod : 1.Neustále rohazuje teamy aby on byl v silném teamu a nirmalni hrače a ostatní vip /evip ktere to neumi a hrače ktere to umi si hodí do svého teamu

Duvod : 2 Ndeodpovídá na otázky : Nekdo se ho slušně zeptá neodpovídá

Duvod : 3.nekdo mu řekne aby ty neprávem rozdělené teamy proházel napíše mu to více lidi v tomto smyslu : Beatsi proházej teamy ...... Beast : neodpoví NEKDO:beatsi ty seš vtipálek proházej ty teamy : Beats:´ho kickne a takle to pokračuje

Duvod : 4.Naposled když sem mu napsal toto : Beatsi proházej ty teamy On byl v odlišném teamu co já my jsme prohrávali asi 21 : 9 a on mi napsal toto : ty kokos team v kterém sem já prohrává (lež)

Duvod : 5 Nevyjadřuje se slušně (spíše vulgárně) nekdo napíše o někom že je lama . apod. A beast napíše je je to teplá lamicka Atd

Děkuji za pochopení/vyřešení/odpověď Děkuji :)
kubkout123123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stížnost na admina

od Rumcajz » 28 zář 2014, 11:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina

Příspěvekod NaKI31 » 28 zář 2014, 11:06

kubkout123123 píše:Dobrá den , mám stížnost na admine na furien 4
jmeno : Turbo Doctor Beastik
Duvod : 1.Neustále rohazuje teamy aby on byl v silném teamu a nirmalni hrače a ostatní vip /evip ktere to neumi a hrače ktere to umi si hodí do svého teamu

Duvod : 2 Ndeodpovídá na otázky : Nekdo se ho slušně zeptá neodpovídá

Duvod : 3.nekdo mu řekne aby ty neprávem rozdělené teamy proházel napíše mu to více lidi v tomto smyslu : Beatsi proházej teamy ...... Beast : neodpoví NEKDO:beatsi ty seš vtipálek proházej ty teamy : Beats:´ho kickne a takle to pokračuje

Duvod : 4.Naposled když sem mu napsal toto : Beatsi proházej ty teamy On byl v odlišném teamu co já my jsme prohrávali asi 21 : 9 a on mi napsal toto : ty kokos team v kterém sem já prohrává (lež)

Duvod : 5 Nevyjadřuje se slušně (spíše vulgárně) nekdo napíše o někom že je lama . apod. A beast napíše je je to teplá lamicka Atd

Děkuji za pochopení/vyřešení/odpověď Děkuji :)

Keď sa chceš stažovať na admina daj to sem: stiznosti-na-adminy-f865.html Ale varujem ťa musíš mať nejaký dôkaz inač nič z toho nebude.
NaKI31
Mistr
Mistr

Re: Stížnost na admina

Příspěvekod Hoolder » 28 zář 2014, 11:39

Zdravím Tě, jak napsal hráče Naki. Tato sekce slouží k tomu, aby jsi nahlásil hráče, který porušil pravidla serveru.
Pokud chceš nahlásit stížnost na admina, napiš to do této sekce --> stiznosti-na-adminy-f865.html . Nezapomeň na to, že potřebuješ mít relevantní důkazy, nejlépe v podobě dema. Pokud je nebudeš mít, stížnost bude zamítnuta a zamčena.
lock
Hoolder
Spamer
Spamer

Zpět na Furien Servery