I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Stížnost na admina .w0

Příspěvekod USA » 03 črc 2019, 22:52

Hral jsem na dust 2 a šel jsem short zabil jsem ho a napsal mi at to vypnu.
Šel jsem znova short zabil jsem ho a napsal "vypni to ti číkam ty mrdko"(napsal to do pošty)
Napsal jsem mu at nebrečí že nic nemám.Tak mi napsal ještě raz a máš ban.
Šel jsem mid a tam byl smoke a šel a viděl jsem nohy tak jsem střelil trochu nahoru a on mi napsal ok,čau.
A dostal jsem permu.
Pak jdu na ts a napsal jsem mu "co robíš ty kkt"
A bum,ban.
USA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Stížnost na admina .w0

od Rumcajz » 03 črc 2019, 22:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina .w0

Příspěvekod w0wA » 04 črc 2019, 07:21

Peknú rozprávku si si vymyslel ale ani som s tebou nehral. :D A ak si ten čo mal včera dodať hráčom demo a nedodal, tak bohužiaľ funguje to tak že si zahráš až o týždeň. BAN si dostal za to, že si sa nevedel chovať.
w0wA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod w0wA » 04 črc 2019, 07:27

w0wA píše:Peknú rozprávku si si vymyslel ale ani som s tebou nehral. :D A ak si ten čo mal včera dodať hráčom demo a nedodal, tak bohužiaľ funguje to tak že si zahráš až o týždeň. BAN si dostal za to, že si sa nevedel chovať.

*/posta na GSCW serveroch nefunguje
*na Dust 2 only som včera nehral
w0wA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Naiz » 04 črc 2019, 11:44 VIP

Zdravím, jsi v sekci Stížnosti na adminy - takže bych Tě rád poprosil o dodání nějakých důkazů například dema, nebo screenů. Píšeš, že jsi dostal Permanentní Ban přičemž v BanListu nic takového není, že by Ti ho dal právě w0wA. Dodej proto prosím výpis z konzole, ať víme o jaký se jedná Ban a o jakého banujícího admina a podle vzoru! Především by mě zajímalo na kterém herním serveru jsi dostal Ban - w0wA má totiž práva jen na GSCW serverech a na TS. V opačném případě, pokud jsi dostal Ban na Publicku, nebo na Dust2Only serveru tak se nejedná o tohoto admina.

:arrow: stiznosti-na-adminy-f865.html - jak-nahlasit-admina-t61814.html
:arrow: unban-zadost-f841.html - vzor-jak-pozadat-o-unban-t61719.html

e. Pokud se jedná o dočasný týdenní BlackList, tak ano, hráči kteří nedodají po zápasu do 20 minut demo točené z vlastního pohledu tak můžou být tímto způsobem potrestáni.

e.2 A jestliže se jedná o Ban na 30 minut na TS, tak ten jsi dostal podle mých informací po tom co jsi dostal několikrát move a kick a z roomky. Obcházeni BlackListu je zakázané a v takovém případě je Ban od GM na místě. Zvlášť, kdy si dotyčný změní nick, případně identitu a snaží se to vědomě zamaskovat. Nicméně Bany a takovéto věci z TS patří do této sekce - teamspeak-f18.html
Naiz
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Naiz » 05 črc 2019, 12:17 VIP

Bez odezvy. Vzhledem k tomu, že jsi nic z toho co jsme po tobě žádali nedodal..

Stížnost na GM tedy z pozice Hlavního GM zamítám.
V případě, že by sis to rozmyslel a důkazy nakonec chtěl dodat, tak můžeš mě do SZ nebo zde.

Vyřešeno.
Naiz
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy