• Stránka 1 z 1
[V] Stížnost na admina Wawle
Na mapě jb_dust2_final2 jsem dostal kill za otevření zbrojky. Z jakého důvodu? Nepamatuji si jméno ani ID hráče, ale Wawle byl ve stejnou chvilku na serveru a hádal se se mnou, že otevření zbrojky je ct zona i když vlastně neví proč. Podle toho co si já pamatuji, tak otevírání dveří se považuje jako ct zona jen pokud je přes dveře udělaný křížek. Vždycky to tak bylo. Prosím vysvětlení a názor schopnějšího admina.
Díky
Díky
- koubicApe
- Kolemjdoucí
[V] Stížnost na admina Wawle
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina Wawle
Ahoj, otevírání zbrojky je považováno jako pokus o rebelování. Proto se za to tedy zabíjí.
Pokud nechceš zemřít, hrej si a nelez okolo zbrojky.
Vyřešeno.
Pokud nechceš zemřít, hrej si a nelez okolo zbrojky.
Vyřešeno.
-
KiziaR - Profesionál
Re: [V] Stížnost na admina Wawle
Chápu že pohyb před zbrojkou je na vlastní nebezpečí. K žádnému rebelování z ničí strany nedošlo. Kdybych byl zabytý za to, že se ct cítí ohroženo, neřeknu půl slova. Ale z jakého důvodu se nastaví nějaké nepsané pravidlo, o kterém určitě i ty moc dobře víš (křížek - dveře se nesmí otevřít, šrktnutí jednou čarou - vstup je ct zona ale otevření dveří ne), a poté se na random hodí do ct zon nějaké dveře s křížkem a nějaké bez něj a toto pravidlo zmizí? Co to má za logiku? A jak je možné, že admin na serveru mi není schopný vysvětlit důvod proč mě zabil a jeho jediný argument je "Prostě je to ct zona"?
- koubicApe
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1