I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Stížnost na administrátora

Příspěvekod KevinN » 08 čer 2016, 19:37

Server: Jailbreak 2
Popis situácie/ prehrešky admina: Mauz jako simon řekl nalepte se na východ vašich cel.Pak otevřel cely a řekl VD opustí areál cel , nikdo VD nebude blokovat já jsem na to vyšel z cely jelikož jsem neměl východ a další příkazy nebyly následně mě na to Mauz zabil a řekl kam jdu. VD jsem následující kola nedostal.
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/121837288 5:00 - Mauz si bere simona - 5:30 - Dostávám kill , že jsem opustil celu.
KevinN
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Stížnost na administrátora

od Rumcajz » 08 čer 2016, 19:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na administrátora

Příspěvekod PoPMaNCZ » 08 čer 2016, 20:04

Ach,
Ano, máš pravdu... dnes, ještě než-li si podal tuto stížnost, jsem se dozvěděl to samé, že když tam nejsou dveře tak tam není východ. Tudíž můžeš jít kam chceš. Bral jsem to logicky, že východ není určen dveřmi, je to výstup z něčeho a nemusí tam být nutně dveře. Menší roli tam taky hrál můj příkaz, který vždy používám a to "běžte na zadní stěnu", který jsem na této mapě nemohl uskutečnit, jelikož v cele není zadní stěna. "Zaimprovizoval" jsem a řekl jsem na východ a neuvědomil jsem si, že jsem neřekl něco ve smyslu "tam se nebudete hýbat". Ale ty sám si to v tu chvíli nevěděl a musel ses ptát kolegů, kteří ( někdo ) se to určitě dozvěděl taky až dnes.
Omlouvám se za pochybení a případné problémy :) Už se to nestane.

PS: Pak se nediv tomuto.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
PoPMaNCZ
Pokročilý
Pokročilý

Re: Stížnost na administrátora

Příspěvekod DarkMouse » 08 čer 2016, 20:23 VIP

Administrátor zrušen
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Re: [Vyřešeno] Stížnost na administrátora

Příspěvekod KevinN » 08 čer 2016, 20:38

Tuto informaci ohledně toho pravidla jsem se dozvěděl včera a administrátorů jsem se opravdu ptal abych si mohl být zcela jistý a nedával na fórum zbytečné příspěvky. Myslím si , že od toho tu jsou aby nám hráčům pomohli.
To , že byl zamítnut tak to se nedivím vím. Dříve jsem se choval vulgárně,hrubě a byl jsem problémový hráč. Teď mám ještě furt nějaké ty mezery v pravidlech ale snažím se zlepšovat abych se jednou dostal na tu úroveň kde už to budu zvládat bez problému. Děkuji za vyřešení.
KevinN
Zkušený
Zkušený

Re: [Vyřešeno] Stížnost na administrátora

Příspěvekod Lotr778 » 08 čer 2016, 23:51

Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám. V opačném případě mi bude zamezen přístup na web.
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy