I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Stížnost na adminy Mod JB / PP

Příspěvekod FallenKnight » 30 zář 2024, 15:20

Dobrý den,
rád bych zde nahlásil pár adminů, kteří dle mého zneužívají své práva ve prospěch hráčů na serveru.

Nahlášení se týká adminů:
TanyaTheEvil STEAM_0:1:105191151 https://ctrlv.cz/oK81
Marcus [JB] STEAM_0:1:121457446 https://ctrlv.cz/oK81
sunny STEAM_0:0:455296409 (doufám, že to je ten správný hihih) https://ctrlv.cz/oK81

Vzor z GS:
Název nahlášení: Zneužívání práv na JB
1. ecnebi / STEAM_0:1:711313308 https://ctrlv.cz/oK81
2. Popis situácie - Domnívám se, že admini nadržuji hráčům na serveru a zneužívají tak práva.
3. Důkazy:

HLTV1: jb_rats (sunny)
Vyčasování:

Od 5 minuty až do 7:20 minuty teo buguje atrakci. Sunny o tom celou dobu ví, místo toho ho grabuje a pomáhá mu na zem. Pokud si mu psal něco do teamchatu, tak ok.
*Na demu jde vidět, že to dělá naschvál.
35:22 mfk tím, že se zabil pádem ze dveří. Pokud ses omluvil tak okay, ale já v tom miku slyšel jen nějaký brblání a smích. CT si hráli celý čas po mapě, skákali si, zabíjeli se. Vůbec si je nehlídal. Pak dáš MFK a možná se ani neomluvíš? Tak co to je, tady tohleto?
+ teo nadavky v (Teamchatu)
2024-09-28 19:11:30 (Team) u fckin with some wet ass pussy. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2024-09-28 19:10:57 (Team) wet ass pussy. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
u toho ani nevím jestli si byl přítomen na serveru, takže nemusíme řešit, jen dávám bajvočko

HLTV2: jail_rush (Marcus [JB])
Vyčasování:
+ 52:46 Napsal jsem slovo "degeš, pohněte" jak citoval Marcus z HLSTATS.
Jelikož se napojil ke konci mapy, nebudu sem dávat situace u kterých nebyl.
I tak si trvám na tom, že ban byl přehnaný i s tím "nword katijka".
Pokud chcete aby to platilo, tak to hodte na forko jako nové pravidlo, že se to bude banovat jako když napíšu normálně nword.
Co se týče Katijky mám tu s ní furt stejný spor. Kolikrát jí nic nedělám a je na mě arogantně hnusná. Přitom jen hraju tu poblbou hru. Na jb_rush dala asi 5 FK a žádný přehoz nedostala. Sice všem dala VD a vše krásně dopadlo, ale opět to je o držku ne?

chat-log na nadávky na Katijku od pa3k702:
11:02:84] *DEAD* pa3k702 : tej ku r w y
[11:03:19] Zbyva jeste: 38:31
[11:04:80] *DEAD* (VIP) teo : timeleft
[11:05:10] (VIP) kubik : klid
[11:05:31] stoka rep : :(

(jen připomínám, že já dostal ban za "nword katijka" a tento hráč co to napíše na hubu dostane upozornění? rlly? kor, je to ještě horší.. :geek:

HLTV3: jb_community (kubik / sunny)
Vyčasování:

6:00 až 6:40 sorry, nemůžu to přesně vyčasovat, nefunguje mi nonsteam client, tak dávám aspon takto..
CT owewo řeklo nadávku adminovi "ty si ale čur.." nadávku nedopověděl a admin ho max. upozornil.
Chápu, že banujete podle svého jak uznáte za vhodné, ale podle mě máte banovat podle pravidel.

Nadržovat hráčovi jen protože to je tvůj kámoš ze hry je fakt ubohost.

8:19 - sunny / kubik dal příkaz "Udělejte všichni animaci posadit se 2" což v menu není, takže já a můj kolega zebra jsme tento příkat nemuseli plnit, + nebyl zákaz na animace.
Pak nás simon zabil. Snažil jsem se požádat o mik, ale od jeho strany byla celkem neochota a arogance.
A od Tanya jsem akorát dostal, "neser se do naší práce" ale já se do ní srát budu, dokud mě nepřestanete huntit jak pes za kostí.

Tu máte odkazy na HLTV:
1. http://hltv.fakaheda.eu/20312-240929142 ... ts.dem.zip
2. http://hltv.fakaheda.eu/20312-240929175 ... sh.dem.zip
3. http://hltv.fakaheda.eu/20312-240930143 ... ty.dem.zip

Přeju pěkný zbytek dne!
FallenKnight
Pokročilý
Pokročilý

[V]Stížnost na adminy Mod JB / PP

od Rumcajz » 30 zář 2024, 15:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na adminy Mod JB / PP

Příspěvekod Anth » 30 zář 2024, 15:32 VIP

Ahoj Ecnebi

8:19 - sunny / kubik dal příkaz "Udělejte všichni animaci posadit se 2" což v menu není, takže já a můj kolega zebra jsme tento příkat nemuseli plnit, + nebyl zákaz na animace.

Na serveru jsem ti vysvětloval, že ten příkaz šel normálně pochopit a všichni až na tebe a jednoho hráče, který byl nejspíš AFK rozuměli a příkaz splnili, osobně v "posadit se 2" a "posadit 2" nevidím žádný velký rozdíl, příkaz byl normálně splnitelný a měl si jej tedy splnit.

Pokud se pletu, tak mě HLSA opraví.
Měj se hezky
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Anth » 30 zář 2024, 15:40 VIP

Přehlédl jsem ještě jednu věc na kterou si stěžuješ u mě.

6:00 až 6:40 sorry, nemůžu to přesně vyčasovat, nefunguje mi nonsteam client, tak dávám aspon takto..
CT owewo řeklo nadávku adminovi "ty si ale čur.." nadávku nedopověděl a admin ho max. upozornil.
Chápu, že banujete podle svého jak uznáte za vhodné, ale podle mě máte banovat podle pravidel.

Jestli si pozorně poslouchal, Tanya to s ním řešil, nevím proč tedy píšeš něco na mě, já se kolegům do práce starat nebudu a ani nemůžu.
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod sunnyyy » 30 zář 2024, 15:41 VIP

Ahoj, trošku jsem nepochopil tvé "dema", na demu od 5 do 7:20 nevidím žádné bugování atrakce (koukal jsem z mého pohledu) pokud dělal teo něco na mapě tak jsem to bohužel neviděl, viděl jsem ho jak zastavil tu "tramvaj" to jsem ho upozornil, nejsem si vědom že by to opakoval.

Za mfk jsem se na serveru omluvil, nedošlo mi že se smaže blok také jsem nepočítal s tím že ten skok do vodičky nedám, většina serveru to vzalo se smíchem, a myslím si že jsem o tuhletu zkušenost moudřejší.

K té další situaci jsem nebyl na serveru, tohle je moje steamid STEAM_0:0:887934403 a nemam tušení co se tam stalo.

Přeju hezký zbytek dne ecnebi. :)
sunnyyy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Marcus » 30 zář 2024, 15:45

Jak říkám, ochcáváš pravidla a prostě musíš si do ní nějak rypnout a doufáš, že to půjde tímto stylem. Měl jsem na výběr kick/10 min. Kick by neměl význam jelikož si to udělal cíleně ke konci mapy. Třeba ti moji vyjádření bude stačít, přece to je už po 2.
Marcus
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod CoderPro » 30 zář 2024, 16:30 VIP

Trochu jsem ho poškádlil a oplatil mi to, upozornil jsem ho a potom když v tom pokračoval, dostal kick, po kterém se už znova nenapojil.

Pak nás simon zabil. Snažil jsem se požádat o mik, ale od jeho strany byla celkem neochota a arogance.
A od Tanya jsem akorát dostal, "neser se do naší práce" ale já se do ní srát budu, dokud mě nepřestanete huntit jak pes za kostí.

Podle mě bylo dost jasné o jakou animaci se to jedná, to jestli tam řekl simon navíc jedno trapné zájmeno je asi totál jedno. Když ti simon řekne at uděláš animaci "Posadit SE 2", tak asi přece neuděláš animaci Tancovat 2...
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod FallenKnight » 02 říj 2024, 12:15

Dobrý den pánové.
Jak to vypadá s řešením mých stížností? 8-) 8-) :geek:
FallenKnight
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V riešení]Stížnost na adminy Mod JB / PP

Příspěvekod AJayy » 03 říj 2024, 16:26 VIP

Ahoj, tak se do toho dáme.

První demo

Sunny Tea upozornil, já bych ho hodil o zem teda, ale může být. Co se týče zmizení bloku, tak se Sunny omluvil, a příště takovou věc určitě neudělá.

Druhé demo

Začínáš už opět nabírat na obrátkách a zjišťuješ očividně co si můžeš dovolit, takže bych se zrovna banu nedivil. Marcusovi ale banování tohoto ještě vysvětlím..

Třetí demo

To je doufám pokus o špatný vtip :D V prvním čase co uvádíš jsem absolutně nic nenašel, a druhý čas to přece nemůžeš myslet ani vážně člověče... Je to úplně jedno v této situaci. Je až příliš jasné, co tím Simon myslí..

Pokud máš problém s něčím, tak mě kontaktuj v PM.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy