• Stránka 1 z 1
Stížnost na Adminy z KNIFE serveru
Zdravím,
chtěl bych zde podat stížnost na adminy z knife serveru. Nechápu jak admin co hraje "KNIFE MODE" 1 měsíc posuzovat hráče co hraje "KNIFE MODE" víc jak 10 let a usvědčit jej z dema na kterém není absolutně nic. (viz ban-t139501.html)
Maxwell, ani ostatní nemají vůbec páru o tom, co to vůbec knifebot je, ale zabanovat hráče, že je jenom lepší než ostatní ??
Pár týpku co dostali práva knife skill lvl 0 a zabanují mě za knifebot ?
Tato stížnost je mířená na ty, kteří posuzovali mé demo a shodli se na tom, že tam je knifebot.
Chtěl bych, aby se vedení zamyslelo nad tím komu práva skutečně dávají, protože abych z tohodle dema (https://ulozto.cz/!bgJ1nG9hn/kotwa-rar) dostal permanetní zákaz na server je opravdu, ale opravdu směšné.
Mé jméno ve hře je bastard? Hraji cs 1.6 od roku 2004 za tu dobu jsem několikrát vyhrál knife turnaje reprezentoval jsem českou republiku v Knife modu na zahraničním serveru v roce 2006 v roce 2011-2012 jsem vyhrál knife turnaj na českým serveru 1v1, v roce 2012-2013 jsem vyhrál 2x po sobě turnaje v knife na českým serveru, porazil jsem Francii, Sbrsko, Německo, Rumunsko, Slovensko. Do cz/sk scény jsem ze světa přivedl mapu ka_acer_2 díky které se mnoho hráčů zlepšilo a je mezi nimi oblíbená.
Příště až budete kontrolovat někoho, tak ať máte aspoň jeden čas prosím, to demo co jsem zde hodil za které jsem byl údajně zabanován je naprosto směšné.
chtěl bych zde podat stížnost na adminy z knife serveru. Nechápu jak admin co hraje "KNIFE MODE" 1 měsíc posuzovat hráče co hraje "KNIFE MODE" víc jak 10 let a usvědčit jej z dema na kterém není absolutně nic. (viz ban-t139501.html)
Maxwell, ani ostatní nemají vůbec páru o tom, co to vůbec knifebot je, ale zabanovat hráče, že je jenom lepší než ostatní ??
Pár týpku co dostali práva knife skill lvl 0 a zabanují mě za knifebot ?
Tato stížnost je mířená na ty, kteří posuzovali mé demo a shodli se na tom, že tam je knifebot.
Chtěl bych, aby se vedení zamyslelo nad tím komu práva skutečně dávají, protože abych z tohodle dema (https://ulozto.cz/!bgJ1nG9hn/kotwa-rar) dostal permanetní zákaz na server je opravdu, ale opravdu směšné.
Mé jméno ve hře je bastard? Hraji cs 1.6 od roku 2004 za tu dobu jsem několikrát vyhrál knife turnaje reprezentoval jsem českou republiku v Knife modu na zahraničním serveru v roce 2006 v roce 2011-2012 jsem vyhrál knife turnaj na českým serveru 1v1, v roce 2012-2013 jsem vyhrál 2x po sobě turnaje v knife na českým serveru, porazil jsem Francii, Sbrsko, Německo, Rumunsko, Slovensko. Do cz/sk scény jsem ze světa přivedl mapu ka_acer_2 díky které se mnoho hráčů zlepšilo a je mezi nimi oblíbená.
Příště až budete kontrolovat někoho, tak ať máte aspoň jeden čas prosím, to demo co jsem zde hodil za které jsem byl údajně zabanován je naprosto směšné.
-
Knife - Pokročilý
Stížnost na Adminy z KNIFE serveru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Adminy z KNIFE serveru
Všichni admini co rozumí knife serverům se shodli na verdiktu a já ho pouze oznámil. Tvé demo rozhodně není čisté. Ale jestli moc toužíš po zhodnocení, tak nám zde pošli tvé cfg ať se můžeme ještě pokochat nad realitou. Více nechám na hlsa, šerifech popřípadě rovnou vedení.
PS: Nevím podle čeho usuzuješ, že máme nahráno na knife módu 1 měsíc.
PS: Nevím podle čeho usuzuješ, že máme nahráno na knife módu 1 měsíc.

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Admin Clicker nemá ani tušení jak vypadá knifebot.
Admin Killer už přichází na to jak možná knifebot vypadá ale spousta věcí mu ještě uniká.
Admin HAXO ten je mimo, jinak v tom demu napsal že podle něj jsem taky jasný a přitom jen hrál, asi to napsal protože mě nemohl zabít.
Admin Maxwell taky nemá tušení.
A dál nevím kdo to ještě posuzoval, ale podle toho že se všichni shodli tak taky vůbec neví.
Jinak nepotřebuji aby mi tu někdo hodnotil konfiguraci, každý knifer co hraje déle než ty maxwell ví že config dělá hráče lepšího jen o 0,1 procent, zbytek je jen skill.
Admin Killer už přichází na to jak možná knifebot vypadá ale spousta věcí mu ještě uniká.
Admin HAXO ten je mimo, jinak v tom demu napsal že podle něj jsem taky jasný a přitom jen hrál, asi to napsal protože mě nemohl zabít.
Admin Maxwell taky nemá tušení.
A dál nevím kdo to ještě posuzoval, ale podle toho že se všichni shodli tak taky vůbec neví.
Jinak nepotřebuji aby mi tu někdo hodnotil konfiguraci, každý knifer co hraje déle než ty maxwell ví že config dělá hráče lepšího jen o 0,1 procent, zbytek je jen skill.
-
Knife - Pokročilý
Hej, hej pretože si si ma dával tak zato som napísal že si zapatý.. Na konci dema som napísal že nech ťa nebanuje a niekomu to pošle.. Neviem či si si to nevšimol alebo sa snažíš byť vtipný..
Ja som to demo neposudzoval. Zato že som tam napísal "Tiež si myslím" si si hneď vydedukoval že aj ja som to demo posudzoval?
e. Maxwell : Naprostý souhlas, já demo taktéž nehodnotil, protože se 2 admini co mají knife cheaty na starost shodli až v případě, že by se neshodli bych dal svůj názor.

STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
-
xSlayee - Profesionál
PEto píše:Pokud hráč požádá o zrušení banu déle než 7 dní po jeho udělení, je ban automaticky považován za oprávněný.
http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=2369
Ban je již měsíc aktivní.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Demo neni ciste + na stiznost jsi mel plno casu. Ted ji je to k nicemu....
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Demo není čisté ? Všichni odborníci tady.
O banu jsem nevěděl..
Hádat se tu jak s dětmi už nehodlám, s tímhle portálem už nechci mít nic společného.
O banu jsem nevěděl..
Hádat se tu jak s dětmi už nehodlám, s tímhle portálem už nechci mít nic společného.
-
Knife - Pokročilý
• Stránka 1 z 1