• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Stiznost na cely tento portal
Zdar.
Zkusím udělat tuhle stiznost bez jakykoliv urazek na adminy aby jste mi to opet nelocknuli.
Uz to je 2-3 rok co tu existuje individum jmenem insecure / yevgeni kamo ja nevim co to je za cloveka. Proste ten typek co tu jen beha jak zmatenej a cheatuje kazdej den protoze sedi na kriplkáre a nema co delat pres den..
Bylo vam dano hodne napadu jak to spravit, jak vlastne ze serveru udelat fajn komunitu udelas ten server hratelny. Ac obchazim bany tak necheatuju, ale pro lidi jako jste.. no nedochazi vam to proste.
Je mi uplne jedno co si myslite o tom ze ja jsem cheatoval, ze obchazim tohle je mimo hru.
Uznavam ze jsem se choval jak kokot, thats all. (asi zpoved bohu kamo nevim)
Nedokazali jste udelat nic s hraci co tu cheatuji na dennim poradku, nedokazali jste udelat ze serveru pohodlny misto kde si clovek odpocine po blby praci.
Menite si pravidla kdy se vam zachce, menite si nazory, menite si vsechno dle sebe a vsichni vam to tu maji zrat?
insecure-t258719.html
Tady hrac Yemeth ktery je velmi dobry hrac a hraje hru dlouho vam dal napad, dal vam napad jak zamezit cheaterum kazit hru ostatnim, ja vam ho daval taky.. only steam udelate vyjimky na non-steam urcite se to da udelat. Nerozumim primo temto vecem, ale s 99 procentni jistotou muzu rict ze to jde.
Za ty 2-3 roky co tu lita tak jste tu dokazali dat jen blbej plugin amx-snort nebo co kterej vubec nepomohl. Snaha se ceni ale pak jste se na to totalne vysrali.
A to nemluvim jen o insecurovi a jeho kamosich co tu chodi napriklad pero / pernik / rc je mi uplne jedno co si vykladas primo me na serveru. Honosis se tim ze mas hpp cheaty a nejakej sakura howen.
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1767
hrac pouziva static id, hrac da valve id jinemu hraci a hraje za tu id. ani se nedivim ze jste meli problem mu dat ban a nevedeli jste se vyznat v jeho uctech či ipčkach...
Ted kdyz jsem dopsal k insecruovi a jeho parte tak muzeme resit hrace co doslova maji tak 40 banu za nadavky a stejne hrajou tuhle hru.
formic,iii, pacient, keby, strix mam pokracovat? myslim ze nemusim pokracovat.
Vsichni tihle hraci neustale porusuji pravidla a nemluve o jb, vidte?
pikacu 20 banu za 1-2 mesice to je snad rekord ne?
Vsichni tihle neustale porusuji pravidla. Nadavaji jak smetaci a neumi se chovat. Zamezite jim psat koupi si unban. Vase firma dostane zaplaceno, bajecne? Jakej ma aktualne networth gs?
A kdyz uz nemuzou psat nadavaji v nicku a my jak č***** je musime nahlasovat na forko a cekat 2-3 dny nez je vubec nekdo zabanuje, ze?
Preece takhle to tu chodi. Na server dojde cheater je tam 2 hodiny a za 2 hodiny dojde admin a takhle to pokracuje dokola, ze ano?
Uz by se k tomu mohlo vyjadit Vedeni portalu. Zacinate me srat s tim jak se kamaradickujete s cheaterama. Je vam uplne u prdele jak ten server je hratelnej. Prijdete si jen kdyz si vy chcete zahrat ale kdyz tu prosime admina v minichatu tak leda hovno do huby. Samozrejme az na par vyjimek..
A vymluva ze je ted cs2 a vyvijite ted mody/servery/pluginy fakt neplati. Na ty vase nove servery nikdo nechodi protoze nejsou ani funkcni a vetsina hrajou kompetak aby meli global a mohli mit skiny. Takze ceka se jedine az je budete mit funckni na 100 procent. Ale to neznamena ze budete ignorovat tady toho postizenyho cloveka co tu cheatuje kazdej den.
Hráč crankk
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_1:1:938689652
IP adresa 91.127.55.175
Udělen 22-11-2023 - 14:45
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod Cheater
BAN dal Admin Planeta opic (Hunted)
BAN dal Server ... | dust2 only (de_dust2)
Předchozí bany 0
Hrac co tu cheatuje tak cheatuje na protejsim portalu. Nebudu to cenzurovat.
dalsi
Hráč penzio
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_1:1:672051280
IP adresa 95.103.140.57
Udělen 04-11-2023 - 15:46
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod mh
BAN dal Admin ΛÎÎ¥ (Any)
Předchozí bany 0
nemluve o tom ze ve vasem banlistu staci napsat zacatecni Ip do vyhledavani ip a muzu tu leakovat kazdou ip hrace primo na serveru. To je velka ochrana osobnich udaju. Hlavne ze to mate ve smlouve a v cookies primo zde na foru napsane, ze?
Pokud to smazete / locknete zacne tu psat AJay ty svoje sracky a vedeni se nevyjadri tak jde videt ze to mate totalne u prdele.
Gustik
Dwandy
Peto
Whoik
Garlin
Tyto osoby zodpovidaji za chod portalu + extr3mer kterej jakz takz to tu udrzuje,
tak prosim konecne zapojte ty mozky a delejte neco s tim kokotem.
Diky váš dobrej soused spiderman ecnebi.
Konec.
Zkusím udělat tuhle stiznost bez jakykoliv urazek na adminy aby jste mi to opet nelocknuli.
Uz to je 2-3 rok co tu existuje individum jmenem insecure / yevgeni kamo ja nevim co to je za cloveka. Proste ten typek co tu jen beha jak zmatenej a cheatuje kazdej den protoze sedi na kriplkáre a nema co delat pres den..
Bylo vam dano hodne napadu jak to spravit, jak vlastne ze serveru udelat fajn komunitu udelas ten server hratelny. Ac obchazim bany tak necheatuju, ale pro lidi jako jste.. no nedochazi vam to proste.
Je mi uplne jedno co si myslite o tom ze ja jsem cheatoval, ze obchazim tohle je mimo hru.
Uznavam ze jsem se choval jak kokot, thats all. (asi zpoved bohu kamo nevim)
Nedokazali jste udelat nic s hraci co tu cheatuji na dennim poradku, nedokazali jste udelat ze serveru pohodlny misto kde si clovek odpocine po blby praci.
Menite si pravidla kdy se vam zachce, menite si nazory, menite si vsechno dle sebe a vsichni vam to tu maji zrat?
insecure-t258719.html
Tady hrac Yemeth ktery je velmi dobry hrac a hraje hru dlouho vam dal napad, dal vam napad jak zamezit cheaterum kazit hru ostatnim, ja vam ho daval taky.. only steam udelate vyjimky na non-steam urcite se to da udelat. Nerozumim primo temto vecem, ale s 99 procentni jistotou muzu rict ze to jde.
Za ty 2-3 roky co tu lita tak jste tu dokazali dat jen blbej plugin amx-snort nebo co kterej vubec nepomohl. Snaha se ceni ale pak jste se na to totalne vysrali.
A to nemluvim jen o insecurovi a jeho kamosich co tu chodi napriklad pero / pernik / rc je mi uplne jedno co si vykladas primo me na serveru. Honosis se tim ze mas hpp cheaty a nejakej sakura howen.
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1767
hrac pouziva static id, hrac da valve id jinemu hraci a hraje za tu id. ani se nedivim ze jste meli problem mu dat ban a nevedeli jste se vyznat v jeho uctech či ipčkach...
Ted kdyz jsem dopsal k insecruovi a jeho parte tak muzeme resit hrace co doslova maji tak 40 banu za nadavky a stejne hrajou tuhle hru.
formic,iii, pacient, keby, strix mam pokracovat? myslim ze nemusim pokracovat.
Vsichni tihle hraci neustale porusuji pravidla a nemluve o jb, vidte?
pikacu 20 banu za 1-2 mesice to je snad rekord ne?
Vsichni tihle neustale porusuji pravidla. Nadavaji jak smetaci a neumi se chovat. Zamezite jim psat koupi si unban. Vase firma dostane zaplaceno, bajecne? Jakej ma aktualne networth gs?
A kdyz uz nemuzou psat nadavaji v nicku a my jak č***** je musime nahlasovat na forko a cekat 2-3 dny nez je vubec nekdo zabanuje, ze?
Preece takhle to tu chodi. Na server dojde cheater je tam 2 hodiny a za 2 hodiny dojde admin a takhle to pokracuje dokola, ze ano?
Uz by se k tomu mohlo vyjadit Vedeni portalu. Zacinate me srat s tim jak se kamaradickujete s cheaterama. Je vam uplne u prdele jak ten server je hratelnej. Prijdete si jen kdyz si vy chcete zahrat ale kdyz tu prosime admina v minichatu tak leda hovno do huby. Samozrejme az na par vyjimek..
A vymluva ze je ted cs2 a vyvijite ted mody/servery/pluginy fakt neplati. Na ty vase nove servery nikdo nechodi protoze nejsou ani funkcni a vetsina hrajou kompetak aby meli global a mohli mit skiny. Takze ceka se jedine az je budete mit funckni na 100 procent. Ale to neznamena ze budete ignorovat tady toho postizenyho cloveka co tu cheatuje kazdej den.
Hráč crankk
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_1:1:938689652
IP adresa 91.127.55.175
Udělen 22-11-2023 - 14:45
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod Cheater
BAN dal Admin Planeta opic (Hunted)
Předchozí bany 0
Hrac co tu cheatuje tak cheatuje na protejsim portalu. Nebudu to cenzurovat.
dalsi
Hráč penzio
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_1:1:672051280
IP adresa 95.103.140.57
Udělen 04-11-2023 - 15:46
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod mh
BAN dal Admin ΛÎÎ¥ (Any)
Předchozí bany 0
nemluve o tom ze ve vasem banlistu staci napsat zacatecni Ip do vyhledavani ip a muzu tu leakovat kazdou ip hrace primo na serveru. To je velka ochrana osobnich udaju. Hlavne ze to mate ve smlouve a v cookies primo zde na foru napsane, ze?
Pokud to smazete / locknete zacne tu psat AJay ty svoje sracky a vedeni se nevyjadri tak jde videt ze to mate totalne u prdele.
Gustik
Dwandy
Peto
Whoik
Garlin
Tyto osoby zodpovidaji za chod portalu + extr3mer kterej jakz takz to tu udrzuje,
tak prosim konecne zapojte ty mozky a delejte neco s tim kokotem.
Diky váš dobrej soused spiderman ecnebi.
Konec.
- mtwdew
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Stiznost na cely tento portal
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stiznost na cely tento portal
Zajímavostí je, že člověk s rozdvojenou osobností si může přítomnost dalších osobností uvědomovat a může je mít dokonce pojmenované. Originální osobnost pak může být v porovnání s dalšími osobnostmi spíše pasivní.
DNESKA JE TO SPIDER MAN JO, HUSTÝ !!

DNESKA JE TO SPIDER MAN JO, HUSTÝ !!

- pero
- Kolemjdoucí
sry jeste jsem zapomnel zminit to ze jsem vam poskytl https://cracked.io/Forum-VPN kde se leakujou vpnky ucty jsou zdarma doslova si kliknete na to co chcete a mate novou IP for free. Pouzili jste to vubec nebo vam to bylo taky uplne u prdele?
utikej si shazovat servery... dal se k tobe nebudu vyjadrovat.
utikej si shazovat servery... dal se k tobe nebudu vyjadrovat.
- mtwdew
- Kolemjdoucí
- jsou tam další věcí klidně můžeme zajit na tsko vysvětlím další věcí ohledně anticheatu...Prodám GS za 20k propracovaní Anti-Cheat, nepřipojí se nikdo kdo krom CZ/SK IP, hráč co má ve cstrike složce nějaky cheat se nepřipoji [je tak proste zakazane nějake soubory a dalši věci, da se to furt měnit atd můžu poradit] Ban system, Zabanuješ i IP adresu ne jen tu kterou ma přes VPN ale jeho IP Adresu na který je připojen k internetu
Ale upřímně jsi myslím že GS už nemá zapotřebí něco dělat na mrtve hře cs 1.6.
I
- Dunisek
- Kolemjdoucí
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1