• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Stížnost na CS 1.6 Admin sekci. (Konkr. Naiz, Nikyna, The)
Zdravím,
dlouho jsem tu nic nenapsal protože sem ani neměl v plánu, jenže po dnešku už musím.
Na TS sem bohužel nikoho z vedení nezastihnul tak právě proto sem dávám tento příspěvek. Rád bych informoval vedení ohledně praktik které probíhají v Counter-Strike 1.6 Gather sekci, konkrétně mluvím o banech které dávají admini lidem které nemají rádi a pravdivost si dosvědčují samy, neoprávněné blokování přístupu na gather lidem bez blacklistu nebo potvrzení mýtu že "pravidla očividne pro holky neplatí".
Začnu pěkně od začátku, na GameSites jsem začal hrávat gatheri po tom co jsem ukončil své hraní na ts.kr****ziv**. Hrálo se mi tu dobře, s nikým sem problémy neměl a skamarádil sem se s hodně lidma. I když si lidi mysleli že cheatuju, vždy jsem na požádání dodal demo a pokud vím, už 3x mě někdo časoval a zhodlo se že nic nemám.
Problém nastal až po tom co někdo psal admince Nikyne o tom že o ní něco šířím nebo tak něco (konflikt řešit nechtěla ikdyž jsem tvrdil že to není pravda) a ona sama začala brát všechny lidi z Domluvy #2 (když to bylo full) do Admin Gatheru a mě tam nechala samotnýho. Pár krát se dokonce i stalo že čakali v Admin Gatheru víc jak púl hodiny na 10týho jen abych nemohl jít hrát já.
Další téma která nastala je že mě Naiz movnul do jeho místnosti, kde jsem byl Já, Nikyna, Naiz a "The" a vyhrožoval mi, že mi dá ban za nadávky do rodiny a Nikyna a "The" to dosvědčí aby z toho Naiz neměl problém a ja sám samozřejmě nedokážu že ten ban byl nafejkovanej. Tohle proběhlo po tom co jsem Nikyně řekl že je falešná když četla soukromé zprávy od Tery předevšema v roomce. Ale do toho nechci zabŕdat... Banu sem se vyhnul jen ovlásek, když sem řekl že sem natočil jak mi vyhrožoval,... začal říkat že sem vtipnej a bla bla bla, co však mám jsou však screenshoty když sem psal mně blízkým lidem že dostanu ban a taky chat logy kde Naiz potvrzuje že mi ten fakeban chtěl dát, a taky chatlog z toho co jsem psal když mi řekl že mi dá ten fakeban, možná si řeknete že tohle si múže vytvořit každej, ale jistě je zpúsob jak legitimaci těch zpráv ověřit.
Rád bych jen připomenul že tohle jsou situace nahromaždené z 2 týdnú mého hraní na GameSites.
Tady se mě ptal nejmenovaný týpek co po mně chtěli když mě movli, vidíte že konverzaci inicioval on sám.
(jelikož je tu restriction na max width a height rozlišení obrázku, sem příkládám jen link na daný obrázek.)
https://tatarensoss.tech/1.PNG
Chatlog z mé reakce na to když mi Naiz řekl že nafejkujou s Nikynou a "The" ban.
Po oboznámení s tím že natáčím řekl že vlastně nemusí fejkovat ale že počká na první demo co přijde a pak se jen schválně schodnou na verdiktu že mám zaplo a dají mi ban VLASTNĚ legitimně...
Tady dodávám chatlog z toho jak sem mu psal po tom co dal ban 2 lidem a vyhrožoval mi permanentním banem.
Další log kde se přiznává že ten fake ban by moc rád zkusil.
Taky bych moc rád konstatoval situaci ze včerejška, kde po Tery chtěli 2 hráči demo, nedodala ho, radši odešla a Naiz nic neřešil.... Dneska se tato situace zopakovala kde sme taky dodali screen z konzole a status že další lidi demo chtěli, řekla mi že si mě dává mute protože jí seru a zase Naiz nic neřešil ikdyž byl přítomen, neříkám že je zaplá, jde mi o princip že pravidla by měla platit pro každého.
Rád bych taky pro vedení vrámci konstruktivní kritiky řekl, že komunikace mezi adminama a hráčema je na teamspeaku celkem zlá a admini doslova nutí hráče chodit hrát jinam. Stejně jako odehnali mý 2 kámoše. (Přídávám fotku níže.)

A poslední jahúdka na dortek, po té co sem napsal nikyně že toho mám dost a jdu si stěžovat na fórko jsem dostal 6 hodinovej ban.
Jelikož se toto téma dotýká přímo Naize, Nikyna, The a Terezy, čekám že na mně vybalí všelijakou špínu, proto bych byl moc rád kdyby ostatní admini při svých odpovědích nekladli na jejich tvrzení až príliš velký dúraz.
Děkuji moc krásně všem co si tohle přečetli a doufám že se situace vyřeší.
Hezký den přeji,
Bc. Maxmilián Brershkopf
dlouho jsem tu nic nenapsal protože sem ani neměl v plánu, jenže po dnešku už musím.
Na TS sem bohužel nikoho z vedení nezastihnul tak právě proto sem dávám tento příspěvek. Rád bych informoval vedení ohledně praktik které probíhají v Counter-Strike 1.6 Gather sekci, konkrétně mluvím o banech které dávají admini lidem které nemají rádi a pravdivost si dosvědčují samy, neoprávněné blokování přístupu na gather lidem bez blacklistu nebo potvrzení mýtu že "pravidla očividne pro holky neplatí".
Začnu pěkně od začátku, na GameSites jsem začal hrávat gatheri po tom co jsem ukončil své hraní na ts.kr****ziv**. Hrálo se mi tu dobře, s nikým sem problémy neměl a skamarádil sem se s hodně lidma. I když si lidi mysleli že cheatuju, vždy jsem na požádání dodal demo a pokud vím, už 3x mě někdo časoval a zhodlo se že nic nemám.
Problém nastal až po tom co někdo psal admince Nikyne o tom že o ní něco šířím nebo tak něco (konflikt řešit nechtěla ikdyž jsem tvrdil že to není pravda) a ona sama začala brát všechny lidi z Domluvy #2 (když to bylo full) do Admin Gatheru a mě tam nechala samotnýho. Pár krát se dokonce i stalo že čakali v Admin Gatheru víc jak púl hodiny na 10týho jen abych nemohl jít hrát já.
Další téma která nastala je že mě Naiz movnul do jeho místnosti, kde jsem byl Já, Nikyna, Naiz a "The" a vyhrožoval mi, že mi dá ban za nadávky do rodiny a Nikyna a "The" to dosvědčí aby z toho Naiz neměl problém a ja sám samozřejmě nedokážu že ten ban byl nafejkovanej. Tohle proběhlo po tom co jsem Nikyně řekl že je falešná když četla soukromé zprávy od Tery předevšema v roomce. Ale do toho nechci zabŕdat... Banu sem se vyhnul jen ovlásek, když sem řekl že sem natočil jak mi vyhrožoval,... začal říkat že sem vtipnej a bla bla bla, co však mám jsou však screenshoty když sem psal mně blízkým lidem že dostanu ban a taky chat logy kde Naiz potvrzuje že mi ten fakeban chtěl dát, a taky chatlog z toho co jsem psal když mi řekl že mi dá ten fakeban, možná si řeknete že tohle si múže vytvořit každej, ale jistě je zpúsob jak legitimaci těch zpráv ověřit.

Rád bych jen připomenul že tohle jsou situace nahromaždené z 2 týdnú mého hraní na GameSites.
Tady se mě ptal nejmenovaný týpek co po mně chtěli když mě movli, vidíte že konverzaci inicioval on sám.
(jelikož je tu restriction na max width a height rozlišení obrázku, sem příkládám jen link na daný obrázek.)
https://tatarensoss.tech/1.PNG
Chatlog z mé reakce na to když mi Naiz řekl že nafejkujou s Nikynou a "The" ban.
<00:40:39> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": nebudu ti odepisovat
<00:40:40> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": nechci ban
<00:40:44> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": vis co si o tobe myslim
<00:40:50> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": COZE
<00:40:52> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": DDDDDDDDDDDDDDD
<00:40:55> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": komu??
<00:40:57> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": mam to nahrany
<00:40:57> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": btw
<00:40:58> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": DDDD
<00:41:01> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": takze si se pochcal hezky
<00:41:05> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": no OBSko mi bezi uz hodinu
<00:41:09> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": protoze natacim tutorial no
<00:41:10> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": DDDDD
<00:41:13> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": hezky ses pochcal
<00:41:14> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
<00:41:18> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
<00:41:24> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": jo
<00:41:25> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": klidne
<00:41:26> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": dej ban
<00:41:28> "<00:24> Nik**a hat Sie gekickt": a poletis z AT
Po oboznámení s tím že natáčím řekl že vlastně nemusí fejkovat ale že počká na první demo co přijde a pak se jen schválně schodnou na verdiktu že mám zaplo a dají mi ban VLASTNĚ legitimně...
Tady dodávám chatlog z toho jak sem mu psal po tom co dal ban 2 lidem a vyhrožoval mi permanentním banem.
<23:27:09> "Naiz": Zadny Gather jsem Vam nevykickoval. Jeste jednou to udelas. A resim s Vedenim ohledne permanentniho vybanovani - pocitej s tim, ze obchazeni je trestny.
<23:27:19> "max": Jaky obchazeni???
<23:27:22> "max": Co??
<23:27:25> "max": ted si zabanoval 2 lidi
<23:27:27> "max": jen tak
<23:27:50> "max": Asi budu resit neco s vedenim ja
<23:27:51> "max": a ne ty
<23:28:36> "Naiz": zkus
<23:28:41> Der Chat-Partner hat die Unterhaltung geschlossen // uživatel zavřel konverzaci.
Další log kde se přiznává že ten fake ban by moc rád zkusil.
<23:29:23> "Naiz": Haha, ty si vtipný
<23:29:27> "max": vtipny? DD
<23:29:30> "max": tys mi rekl ze na mne nafejkujes ban
<23:29:32> "max": primo na moje obs nahravani
<23:29:41> "Naiz": Az na to, že by to nešlo nafejkovat .
<23:29:46> "max": DDDDDDDDDDDD
<23:29:48> "Naiz": akorat ty si jednociferne iq
<23:29:52> "max": jeste mi to taky potvrd
<23:29:53> "max": zes to zkousel
<23:29:54> "max": DDDDDDDD
<23:29:59> "max": ty vole ty ses fakt giga funny DDDDDDD
Taky bych moc rád konstatoval situaci ze včerejška, kde po Tery chtěli 2 hráči demo, nedodala ho, radši odešla a Naiz nic neřešil.... Dneska se tato situace zopakovala kde sme taky dodali screen z konzole a status že další lidi demo chtěli, řekla mi že si mě dává mute protože jí seru a zase Naiz nic neřešil ikdyž byl přítomen, neříkám že je zaplá, jde mi o princip že pravidla by měla platit pro každého.
Rád bych taky pro vedení vrámci konstruktivní kritiky řekl, že komunikace mezi adminama a hráčema je na teamspeaku celkem zlá a admini doslova nutí hráče chodit hrát jinam. Stejně jako odehnali mý 2 kámoše. (Přídávám fotku níže.)
A poslední jahúdka na dortek, po té co sem napsal nikyně že toho mám dost a jdu si stěžovat na fórko jsem dostal 6 hodinovej ban.
( Omlouvám se za německý chatlog, jsem nemec. )
<16:33:59> Du bist für 6 Stunden vom Server gebannt
<16:33:59> Von Server getrennt
Jelikož se toto téma dotýká přímo Naize, Nikyna, The a Terezy, čekám že na mně vybalí všelijakou špínu, proto bych byl moc rád kdyby ostatní admini při svých odpovědích nekladli na jejich tvrzení až príliš velký dúraz.
Děkuji moc krásně všem co si tohle přečetli a doufám že se situace vyřeší.
Hezký den přeji,
Bc. Maxmilián Brershkopf
-
maxausderstreet - Kolemjdoucí
Stížnost na CS 1.6 Admin sekci. (Konkr. Naiz, Nikyna, The)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na CS 1.6 Admin sekci. (Konkr. Naiz, Nikyna, Th
Nechci nic říkat, jsem tu taky nový, ale opravdu jsem si všiml zasednutí ze strany adminú voči Maxovi.
[size=150]volam sa bebino kerek
co ci bebe?
co ci bebe?
-
bebinokerek - Kolemjdoucí
bebinokerek píše:Nechci nic říkat, jsem tu taky nový, ale opravdu jsem si všiml zasednutí ze strany adminú voči Maxovi.
Díky že si se ozval.

-
s Maxem žádný problém nemám a toto chování rozhodně není ze strany adminů vůbec správné
-
einverbrecher - Kolemjdoucí
einverbrecher píše:s Maxem žádný problém nemám a toto chování rozhodně není ze strany adminů vůbec správné
Danke za support Mein Brate <3
-
No, s maxom ziadny problem nemam, vela krat som adminom hovoril ze aby ho moovli ale vzdy povedali ze nie.. ze mam byt ticho a take blbosti inac ma moovnu tiez prec....
-
airlie - Kolemjdoucí
airlie píše:No, s maxom ziadny problem nemam, vela krat som adminom hovoril ze aby ho moovli ale vzdy povedali ze nie.. ze mam byt ticho a take blbosti inac ma moovnu tiez prec....
Díky za úpřimnou odpověď k topicu, cením si to. =)
-
zajímavá je u tohoto registrace profilu kteří se tu přiklání k Maxovi 

NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! (Sylvester Stallone)
-
worky22 - Pokročilý
Mňa skôr zaujima kolko ti trvalo vytvárať tie učty 

Just Chasing <3
-
Keenex - Amatér
Ahoj, je pěkné že si to píšeš sám to za prvé. za druhé s Nikyna, Niaz a The jsem většinou furt a vím že takový nejsou a nikdy nebudou.
teda k tomu chatlogu, vystřižek jen chatu proč? lebo si to píšeš sám?
Admini s hráči komunikují na 1 s Hvězdičkou hráče si většinou volají oni sami tak samo mě 
Demo po Tery která nijak netaha nic nemá a občas si da nějaky kill ze zadu?
Moje vyjadření, GM se nedopouštějí porušování pravidel a vše dělají řádně dle předpisu
Niky znám a nikdy by nemovla lidi z jiného gatheru který je fullona sama začala brát všechny lidi z Domluvy #2 (když to bylo full) do Admin Gatheru
jestli se stálo to že se čekalo na admina který si dal rr PC tak zde platí jedna věc a to ta...Pár krát se dokonce i stalo že čakali v Admin Gatheru víc jak púl hodiny na 10týho jen abych nemohl jít hrát já.
• Admin má přednost před neadminem, dokud nejsou vybrané týmy.
zasmal jsem se, pokud nemají důkazy tak můžou jen spekulovat popřípadě se jedna je o postrašení aby ses choval slušně.Další téma která nastala je že mě Naiz movnul do jeho místnosti, kde jsem byl Já, Nikyna, Naiz a "The" a vyhrožoval mi, že mi dá ban za nadávky do rodiny
teda k tomu chatlogu, vystřižek jen chatu proč? lebo si to píšeš sám?
Další ležRád bych taky pro vedení vrámci konstruktivní kritiky řekl, že komunikace mezi adminama a hráčema je na teamspeaku celkem zlá a admini doslova nutí hráče chodit hrát jinam. Stejně jako odehnali mý 2 kámoše.

kde po Tery chtěli 2 hráči demo,

Moje vyjadření, GM se nedopouštějí porušování pravidel a vše dělají řádně dle předpisu
Naposledy upravil Paulie105 dne 05 kvě 2019, 17:42, celkově upraveno 1
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

-
Paulie105 - Mistr
Maxi, dá se s tebou bavit normálně ale jak přijde na to že jsme v domluvě například já, ty a nějaké GM (Niky,Naiz apod.) , tak reaguješ strašně přehnaně, někdo si z tebe udělá jenom malinkou srandu a ty hned jedeš hroty do všech, začneš nadávat pouštět písničky apod. Takže jednoduše si myslím že ze sebe teď vlastně děláš jenom chudáčka a zároveň frajera aby se tahle stížnost roznesla po GS, ty jsi získal respekt a každý se tě bál (což se vlastně nestane...)
-
Psycho04 - Kolemjdoucí
Max tam prudi den co den... jeho stiznost nema hlavu a patu
-
Bezejmenny - Pokročilý
Hrusda píše:Ahoj, je pěkné že si to píšeš sám to za prvé. za druhé s Nikyna, Niaz a The jsem většinou furt a vím že takový nejsou a nikdy nebudou.Niky znám a nikdy by nemovla lidi z jiného gatheru který je fullona sama začala brát všechny lidi z Domluvy #2 (když to bylo full) do Admin Gatherujestli se stálo to že se čekalo na admina který si dal rr PC tak zde platí jedna věc a to ta...Pár krát se dokonce i stalo že čakali v Admin Gatheru víc jak púl hodiny na 10týho jen abych nemohl jít hrát já.• Admin má přednost před neadminem, dokud nejsou vybrané týmy.zasmal jsem se, pokud nemají důkazy tak můžou jen spekulovat popřípadě se jedna je o postrašení aby ses choval slušně.Další téma která nastala je že mě Naiz movnul do jeho místnosti, kde jsem byl Já, Nikyna, Naiz a "The" a vyhrožoval mi, že mi dá ban za nadávky do rodiny
teda k tomu chatlogu, vystřižek jen chatu proč? lebo si to píšeš sám?Další ležRád bych taky pro vedení vrámci konstruktivní kritiky řekl, že komunikace mezi adminama a hráčema je na teamspeaku celkem zlá a admini doslova nutí hráče chodit hrát jinam. Stejně jako odehnali mý 2 kámoše.Admini s hráči komunikují na 1 s Hvězdičkou hráče si většinou volají oni sami tak samo mě
kde po Tery chtěli 2 hráči demo,
Jo právě ta "niky" co znáš mě movla a blokovala mi jit gather, ne proto že si píšu sám, jenže já psal a oni mluvili, jak sem už říkál, určitě si to správce TSka umí ověřit. Jak sem už říkal ohledně dema od Tery, jde o princip, že pravidla mají platit pro všechny.
-
Co se týče podezření, že si účty vytvářím sám, poprosil bych někoho kompetentního aby prověřil, zda jsou ty účty alespoň z přibližně stejný IP adresy jako je ta moje, protože garantuju že není, a chci vidět kde najdete tolik slovenských VPNek.
-
Jako hálo ?...chtel po mne člověk demo ktere jsem bohuzel nemohla najit..napsala jsem proto o pomoc hlavniho gather manazera a 2 dalsi gather manazery...pomahali mi s tim ..nakonec jsme to demo nasli a pote jse to demo taky zaslala...to jak jsme to potom vyresily po tom ti nic byt nemusi jelikoz si u toho ani nebyl
Z dema vyšlo že jsem NEBYLA zapla ani nic jiného
Proste se mi jednou za čas zadařilo
Mnel by ses prvni zamyslet nad tim jak se chovas k ostatnim lidem a potom se nedivit jak se chovaji oni k tobe
Lidově řečeno jak se do lesa vola,tak se z lesa ozyva
To ze kazdemu nadavas,vyhrozujes a si na každeho hnusny za to si muzes sam
První si zameť před svym prahem a potom nekomu neco rikej...
A to že četly nejake konverzace o mne či co si zminil ve svem vyjadreni...jen ja vim ten duvod proc a jen moje vec co je mezi nama nevim proc se do takovych veci staras..do toho ti nic neni
Naiz,The a Nikyna jsou dobří admini kteří jsou schopni ve všem vyhovět
Promin ale zalezi taky na tvem přístupu ale jestli ty se neumíš chovat tak tvoje mínus
Jsou to za mě nejlepší admini ohledně gatheru
Každemu tu lezeš s prominutím doprdele a otravuješ tu všechny kolem nás a fakt to tu nikoho nebaví
S pozdravem Tery
Jako hálo ?...chtel po mne člověk demo ktere jsem bohuzel nemohla najit..napsala jsem proto o pomoc hlavniho gather manazera a 2 dalsi gather manazery...pomahali mi s tim ..nakonec jsme to demo nasli a pote jse to demo taky zaslala...to jak jsme to potom vyresily po tom ti nic byt nemusi jelikoz si u toho ani nebyl
Z dema vyšlo že jsem NEBYLA zapla ani nic jiného
Proste se mi jednou za čas zadařilo
Mnel by ses prvni zamyslet nad tim jak se chovas k ostatnim lidem a potom se nedivit jak se chovaji oni k tobe
Lidově řečeno jak se do lesa vola,tak se z lesa ozyva
To ze kazdemu nadavas,vyhrozujes a si na každeho hnusny za to si muzes sam
První si zameť před svym prahem a potom nekomu neco rikej...
A to že četly nejake konverzace o mne či co si zminil ve svem vyjadreni...jen ja vim ten duvod proc a jen moje vec co je mezi nama nevim proc se do takovych veci staras..do toho ti nic neni
Naiz,The a Nikyna jsou dobří admini kteří jsou schopni ve všem vyhovět
Promin ale zalezi taky na tvem přístupu ale jestli ty se neumíš chovat tak tvoje mínus
Jsou to za mě nejlepší admini ohledně gatheru
Každemu tu lezeš s prominutím doprdele a otravuješ tu všechny kolem nás a fakt to tu nikoho nebaví
S pozdravem Tery

-
Tereza16 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2