• Stránka 1 z 1
Stížnost na Dark Mouse
Proč mi byl ban prodloužen z deseti minut na 1 hodinu, a poté co jsem napsal na forum o unban mi je ban prodloužen na 2 dny? Na serveru vám hrajou hráči v průměru 6ti let který jsou těžce retardovaný a člověk na ně musí bejt trochu tvrdej tak jim občas zanadávám aby si to zapamatovali, a místo abys mi poděkoval tak mi dáš ban na 2 dny, nevim jestli ti stará nedala nebo si nedostal najíst, ale asi ti to dělá dobře dávat mi furt bany, ale no nic, koukej mi ho zrušit
- Hanzslepica
- Amatér
Stížnost na Dark Mouse
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Dark Mouse
Chováš se, jako jedinec s podprůměrným IQ nejen na serveru, ale i na webu... do doby dokud se nenaučíš chovat (ve tvém věku celkem smutné), budu ti bany postupně prodlužovat... Ty si rozmyslíš na serverech se chovat tak, jak nemáš 

- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Dyt ja se chovam slušně, nemuzu zato že mě tam štvou ty malý děti co tam hrajou, to je pak jasný že jsem pak vytočenej a oplácim stejnou mincí. Žádam zkrácení banu a už se budu snažit krotit
- Hanzslepica
- Amatér
Myslím že ty si mal šancí až až 

"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
Ale nvm co to je za módu prodlužovat bany, prostě dostanu ban na určitou dobu a tim to hasne, a ne že mi tady budete 10x prodlužovat bany, každopádně butchers ty sem vůbec nic nepiš nikdo na tebe neni zvědavej
- Hanzslepica
- Amatér
Podľa seba súdim teba.
Neprovokuj, lebo skončíš horšie.
Sťažnosť bezpredmetná, lock.
Neprovokuj, lebo skončíš horšie.
Sťažnosť bezpredmetná, lock.
-
Ivankaaa - Zkušený
• Stránka 1 z 1