I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Stížnost na Fenomena

Příspěvekod Lucinka87 » 24 kvě 2019, 02:19

Stížnost na Fenomena [F3N0M3N]:
Popis situace/prohřešku admina : No v pohode si proste robíme veci, ktoré robime každy večer. Z ničoho proste nič F3N0M3N napsal to co napsal a dostala sem kick. Rekla bych, že když me nemá rad tak nech me ignoruje a ne kickuje za absolutnú hlúposť.
+ jeho kamarád nadáva do OOC chatu a to je v pohode, nereší to. Príde mi to divné, že porád reší jenom me. Ale tak zvykla som si. Myslím si, že kick bol neoprávnený. Pekný večer.
Důkaz o jeho pochybení :
f1 - https://ctrlv.cz/Bnv2
f2 - https://ctrlv.cz/bKGS
f3 - https://ctrlv.cz/GHS2
f4 - https://ctrlv.cz/t15w
f5 - https://ctrlv.cz/sbS7
f6 - https://ctrlv.cz/t5Rg
f7 - https://ctrlv.cz/DwlR
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

[Vyřešeno]Stížnost na Fenomena

od Rumcajz » 24 kvě 2019, 02:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Stížnost na Fenomena

Příspěvekod Lucinka87 » 24 kvě 2019, 02:24

+ menší dodatok, nemyslím si, že by admin mal vyskakovať typu : CO TO MELES?
Všetci sme ľudia, myslím si, že ak by to povedal slušnejšie tak by to bolo v poriadku.
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

Re: Stížnost na Fenomena

Příspěvekod F3N0M3N » 24 kvě 2019, 04:03 VIP

Zdravím lucie.

Řeknu to velmi jednoduše, jestliže mě celý den budeš schválně provokovat na základě toho, co napíšu do chatu, neustále mi kecat, do toho jak mám já nebo ostatní admini (viz Brookly) adminovat a reagovat na nějaké situace, tak já se s tebou budu podle toho také bavit a to i přes to, že jsem tě upozorňoval na to, ať to pořád neděláš, nikdo na to není zvědavý. Nechápu, proč se neustále snažíš přikládat do ohně. Jen poukazuješ na velikost tvé inteligence (ano tohle teď bylo napsané tak, jak nemělo být).

Co se týče situace samotné, na kterou si tu stěžuješ, proč reaguji slovy "co to zase meleš", je už snad vyjádřeno jasně. Jinak, co se týče té věty samotné, minimálně v mém okolí se to používalo a používá dost často v rámci komunikace mezi vrstevníky apod. nebo prostě při hraní atd. a nevidím v tom nic tak arogantního nebo tolik neslušného, spíš určitou hovorovost. Ale tady jde spíš o určitou jazykovou bariéru, a proto se omlouvám, pokud jsi to špatně pochopila. Každopádně věta "co to říkáš" nedává pomalu smysl, už jen z toho, jak hrozně to zní, mi běhá mráz po zádech :roll:

Lucinka87 píše:No v pohode si proste robíme veci, ktoré robime každy večer.
:lol: - Jestli je u vás v pohodě nerpit absolutně náraz v obrovské rychlosti celým bokem vozidla a prostě jet dál, tak si to tam pravděpodobně nebo spíš na 100% v pohodě dělat dál nebudete. Jinak místo upozornění budou přicházet bany.

Neustále jste na sebe upozorňovali totálně nesmyslnými, nezajímavými, blbými a trapnými zprávami v OOC chatu, tak se nedivte, že se na vás podívám poté, co tam vždycky "vyplodíte" tyto blbosti. Stejně jste všichni spolu na konkurenčním teamspeaku, proto absolutně nechápu ten důvod si tam vzájemně psát, cituji: "xdddddddddddd" apod. a vyloženě tím totálně spamovat chat. Jestli se neumíte zasmát reálně, když je tam tak strašně vtipná situace, tak pravděpodobně s vámi není něco v pořádku. Navíc, když je nás pár na serveru s tím, že já jsem s jednou skupinou, a pak je tam jen druhá a to jste vy, tak je logické, že si na vás můžu více dohlédnout a fakt se omlouvám, že plním svou práci admina :roll: Jinak denně upozorňuji, kickuji ale i banuji x lidí, takže tvrdit, že řeším pořád jen tebe je totální hloupost. Že tě tu možná někteří hájí, jejich věc, ale ode mne to už rozhodně nečekej.

Lucinka87 píše: Rekla bych, že když me nemá rad tak nech me ignoruje a ne kickuje za absolutnú hlúposť.

Ono když se budeš chovat k lidem, tak jako se chováš ke mně na serveru posledních několik pár hodin, tak tě pravděpodobně moc mít v lásce nebudou. Kdyby jsi se chovala, jak se chovat máš, tak se nic takového neděje (myšleno "kick za nic"). Navíc, jak jsem již napsal, předcházelo tomu spousta předešlých situací, kdy jsi měla neustále snahu mě poučovat, provokovat apod. Jen se snažíš být neustále středem pozornosti a nějakou "star".

Lucinka87 píše:+ jeho kamarád nadáva do OOC chatu a to je v pohode, nereší to. Príde mi to divné, že porád reší jenom me. Ale tak zvykla som si.

Kamarád nekamarád, aktuálně nikoho nehájím. Ten člověk napsal asi 2 nebo 3 sprostá slova, co jsem postřehl. Jednal jsem a ukončil to se slovy typu "ať se všichni uklidní nebo budou lítat taky". Protože se ot zase zbytečně jen vyhrocovalo. Mimochodem vulgarita je taky samozřejmě zakázaná, ale tady nešlo o nic hrozného a podotkl bych, že toto je GTA 5, nadávky nebyly směřovány na nikoho konkrétního a byly 3 hodiny v noci/ráno. Něco jiného by bylo, kdyby se to objevilo na plném serveru v dopoledních a odpoledních hodinách. A že bych to neřešil, jak tvrdíš se taky říct nedá, takže tu zase jen zbytečně vytváříš nepravdivé iluze.

Kick by byl z mého pohledu neoprávněný, kdyby ot byla jediná situace, ale jak říkám proběhlo jich tam mnohem víc. Zpětně hodnotím jako chybu, že jsem ti ho nedal dřív a nějak to vůbec víckrát řešil. Zbytečně jsem se akorát nechával provokovat. Jenže co by se vlastně změnilo, stejně by jsi hledala každou příležitost, jak mě shazovat nebo dráždit jako to děláš na serveru i mimo něj. Jak říkám, jen zbytečně přikládáš do ohně a nepochybuji o otm, že by stížnost pak přišla dřív.

Lucinka87 píše: šetci sme ľudia, myslím si, že ak by to povedal slušnejšie tak by to bolo v poriadku.

Věc, která tě úplně charakterizuje. Sama kážeš vodu a piješ víno. Resp. prvně si zameť před vlastním prahem, a potom se ozývej dál. Zkus se sama chovat, podle toho, co jsi tu teď napsala, jen si podkopáváš nohy. Děkuji.

Jinak co se ještě týče těch screenů a toho, co tu píšeš, děláš jakože nic a rpili jste to a zároveň, pokud to dobře chápu, že ty jsi řídila. Fakt nevím, jestli je to vymyšlená situace nebo situace, co se stala někdy předtím a je mi to celkem úplně ukradený. Řešil jsem situaci, která se zrovna stala, nejsem žádný věštec, abych tam psal vzledem k budoucnosti a nejsem tříoká vrána, abych viděl a věděl všechno, co se stalo po světě v minulosti. Ty jsi jen klasicky lhala a snažila se ututlat aktuální situaci tím, že bylo zarpeno apod., když v té, kterou jsem řešil nic nebylo. Navíc jsi tam ani neřídila, řídil deilion, který ode mne dostal napomenutí rovnou. Jezdili jste si tam jak prasata a driftovali, pak jste všichni vletěli do nějaké železné konstrukce a odjeli jakože nic, pokračovalo to navíc tím, že jste vletěl ido garáže/kokainu, kde byl člověk a toho jste srazili v obrovské rychlosti, odletěl o kus do zadní strany té "garáže" a klasicky po minutě vstal a dělal jakože nic, jak to vlastně fungovalo celý večer v rámci té vaší party, neustále jste se mlátili nebo jinak napadali, a pak byli všichni hrozně v pohodě a nikomu se nikdy nestalo, že by musel například do nemocnice nebo tak. Takže si myslím, že ještě můžete být rádi, že jsem na vás skutečně nekoukal pořád, protože byste pravděpodobně odešli s celkovým kontem více než jeden kick a jedno napomenutí.

Přeji příjemné ráno.

PS: Snad jsem tu vystihl všechno důležité a půjde se v tom nějak vyznat. Hlavně pro kompetentní osoby.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: Stížnost na Fenomena

Příspěvekod Lucinka87 » 24 kvě 2019, 04:27

Milý Fenomene,
Ja byla afk a nevedela sem co myslíš, tak sem si myslela, že si začal riešiť niečo čo sa stalo 5 minút pred tým. Pretože u teba je "normálne" riešiť aj vec čo sa stala pred 50hodinami ;-). Druhá vec je to, že keď som tu nebola tak som mala RPiť to čo som nevidela? Hovoríš niečo na mojom IQ a tvoje podľa mna nedosahuje ani trojciferné číslo ale tak to je už o inom. Stále sa hájiš tým, že si konal dobre a bez efektu. Inak príde mi dosť trápne to ako sa chováš, a ako aj ostatní admini postrehli, že somnou stále niečo riešiš. Nebudem tu hovoriť o tom ako si pekne METAGAMINGOVAL, a když ti príde to, že sme na inom tsku a metagamingujeme, tak nám to dokáž. Pretože neviem ako ty ale MY sa cely čas rozprávame v HRE ;-) A ešte jedna vec, všetko sa RPilo, aj to ked týpka postrelili tak sa vyrpilo, že mu vytahujou gulku z tela. Ty nám nadávaš, že proč se tam mlatia na serveri? Prečo by sa nemohli vrámci RP "zbiť" ? Ja ako provokujem celý deň? Prosímťa tak mi povedz ako provokuješ celé dni ty. Chováš sa ako keby si bol najlepší, lenže musím ti zmierniť EGO určite NIE SI ;-) A proč rešíš ted jinou situaci? Rešilo sa to, že sem dostala kick za to, že sem napsala, že se to da rict jinak. Nechci byt vyslovene zlá ale keď už s týmto začínaš, tak by ma zaujímalo to čo ti na našom RP vadí;-). A OOC chat je OOC, môžem si tam s kym chcem napísat AHOJ, AKO SA MAS a tak nie? A ešte k tomu Brooklymu, tak asi keď záchranar videl to ako typek failrpoval a utíkal když ho srazilo auto tak akože clap clap. Nedávam to za vinu Brooklymu ale ty si sa do toho nemal asi čo púštať. Pretože keď sa písalo tebe tak si napsal, že nemáš čas. Tak proč si mal čas napsat to co si napsal? Když tu rešíme co delám zle a tak, když tvoji kamaradi metagaminguju a poodobne veci tak to absolutne neriešiš ;-) ale ríkaš to nám. Kdyby sme to delali tak mame davno ban za to, že METUJEME ale asi ked sme nič nedostali tak sa asi nič nestalo nie?;-) Poprosím niekoho vyššieho aby sa k tomu vyjadril pretože s tebou sa tu dohadovať nebudem. Ako admin si spawnuješ autíčka a podobné hlúpostičky na serveríku, pretože su 3 h ráno (ty môžeš) Snaď raz pochopíš to, že osobné veci si nemaš brat do RP ;-)
A tohle? Je to tvuj kamarad tak mu odpust všechno, síce si ho upozornil ale určite inak než nás;-) https://ctrlv.cz/Pwcn
https://ctrlv.cz/ZLqE
myslím si, že nie som jediná, ktorá s tebou má problém. (KDYZ NEMUZES TAK PRIDEJ VIC)
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

Re: Stížnost na Fenomena

Příspěvekod Lucinka87 » 24 kvě 2019, 04:30

A ešte keď tu dávaš trošku staršie veci, tak ti prišlo úplne v pohode nahrávať schôdzku a pak to posílat?;-)
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

Re: Stížnost na Fenomena

Příspěvekod ThereZ » 24 kvě 2019, 05:30

Zdravím.

Obecně známá věc, Lucko, je to, že se motáš do něčeho, po čem ti je s prominutím prd.
To, co fenomén napsal, není nijak převratné a běžně se hláška ''co to meleš'' používá. Pokud se tam opravdu jednalo o jazykovou bariéru (Myšleno tak, že třeba pro slovenské sousedy je tato fráze urážející), tak se ti tu Fenomen omluvil.
Kick jsi z mého pohledu dostala oprávněně. Já osobně bych za toto nekickoval, ale pokud jsi Fenomena takhle ''napomínala'' vícekrát (což máš opravdu v oblibě dělat), tak se mu nedivím.

Každý tu mluvíte o jiné RP situaci, takže nevím, co si z toho vzít. Tudíž se budu opakovat, ale bez důkazu věříme slovu admina.

Co se týče Fenomenovo kamaráda. Nenadával nikomu konkrétně, jen si stěžoval na špatný scénář GoTka (Což chápu). Avšak to ho neopravňuje být vulgární na serveru a Fenomen ho měl řádně varovat. Což se podle Fenomenova pohledu stalo.

V neposlední řadě, co se týče údajné Fenomenovo zaujatosti vůči tobě, tak tomu tak opravdu není. Řeší každého bez ohledu na sympatie.


Konečný výsledek:

F3N0M3N mě ještě dnes kontaktuje na TS.

Na tebe, Lucko, apeluji, aby sis odpustila tyto provokace a připomínky. Opravdu je to nanejvýš zbytečné a jen tim kazíte požitek ze hry jak sobě, tak lidem na serveru.

Vyřešeno

F3N0M3N píše:Řeknu to velmi jednoduše

Příště prosím jednodušeji. Než jsem se dopracoval na konec odpovědi, zapomněl jsem, co bylo na začátku.
Uživatelský avatar
ThereZ
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 254
Registrován: 12 úno 2018, 13:23

Re: [Vyřešeno]Stížnost na Fenomena

Příspěvekod Lucinka87 » 24 kvě 2019, 05:35

Dobre, tak chci aby se k tomu vyjadril asi niekto vyšší :) Ďakujem
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

Re: [Vyřešeno]Stížnost na Fenomena

Příspěvekod Lucinka87 » 24 kvě 2019, 05:36

Ešte k tým dôkazom. Vidíš presne celý chat ktorý nastal ;) Kludne si opýtaj od Trsáka logy, ktorý ti ich mile rád poskytne :)
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

Re: [Vyřešeno]Stížnost na Fenomena

Příspěvekod ThereZ » 24 kvě 2019, 05:38

Já jsem se ti sem jako vyšší vyjádřil.

Co se důkazu týče, je tím myšleno to k té RP / nonRP situaci, co tu se řešila.
Chat tam samozřejmě vidím.

Tímto to uzavírám.
Uživatelský avatar
ThereZ
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 254
Registrován: 12 úno 2018, 13:23

Re: [Vyřešeno]Stížnost na Fenomena

Příspěvekod Lucinka87 » 24 kvě 2019, 05:43

Dobre, mužeme pak na ts taky?:) Chtela bych se k tomu ješte nejako vyjádrit taky. A když BEZ DUKAZU VERIME SLOVUM ADMINA tak asi bude najlepšie nahrávať si cely priebeh RP keď screeny su málo.
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

Re: [Vyřešeno]Stížnost na Fenomena

Příspěvekod ThereZ » 24 kvě 2019, 05:46

Lucinka87 píše:Dobre, mužeme pak na ts taky?:) Chtela bych se k tomu ješte nejako vyjádrit taky. A když BEZ DUKAZU VERIME SLOVUM ADMINA tak asi bude najlepšie nahrávať si cely priebeh RP keď screeny su málo.


Lucko, prosím tě, přečti si pořádně ještě jednou, co jsem napsal .....

Na TS se spolu mužeme taky pobavit. Dál už tu prosím nedebatujme a pokud máš ještě něco důležitého, řeš to Zde v PM
Uživatelský avatar
ThereZ
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 254
Registrován: 12 úno 2018, 13:23


Zpět na Stížnosti na adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků