Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Stižnost na GS

Příspěvekod TheDines » 16 bře 2013, 12:57

Všem spolupracovníkům GS CS, měli by jste se nad sebou někteří vážně zamyslet. To co většina provádí na jailbreak je vážně k smíchu, nebo spíše k pláči. Na vašem místě bych nasadil více ochotných adminů, kteří alespon něco dělají. JB hraju už několik měsíců, a pokaždé když se hraje mod Matrix, Ct kempí .. a admin (i když jich je na daném serveru v tu chvíli více) nic neudělá !!! Vůbec nic !! A když si někdo dovolí něco říct tak dostane ban !! Taktéž nedávno, jasné nadržování, jen jsem se o tom zmínil v team chatu, dostal jsem ban za lhaní. To co chci říct je, že tým adminů na JB jde od desíti k pěti. I můj 12ti letý brácha zná pravidla lépe jak většina těch "šašků" !! Prosím vedení GS aby všem adminům promluvila do duše !!! Protože co je moc to je moc !! Taktéž bych rád podotknul, jak se admini chovaj ke známým a k cizím. když dá Fk někdo koho admin zná, v pohodě nic. Když dám FK omylem náhodou já a omluvím se, dostanu ban na 1 den za Fk, demenci a neznalsot pravidel. To je fér??? A to nemluvím o nadržování při reakcích. Kdy třeba jeden dotyčný přežije několik kol po sobě jen protože že ho Ctcka znají a když při reakcí je poslední tak ho nezabijou :). Vážně mě tohle už přestává bavit .. Jb jsou samy o sobě párádní servery se spoustou zábavy, ale kazí to lidi !! Lidi kteří jste vybrali vy, tým GS !!! Dneska si o práva může zažádat kde jaké 10ti leté děcko, jak jsem si již všimnul :). Končím ...
TheDines
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stižnost na GS

od Rumcajz » 16 bře 2013, 12:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na Volná debata