• Stránka 1 z 1
Stížnost na Hl. Dj
Zdravím, chtěl bych si postěžovat na Hl. Dj Pekloo. Nevím, ale podle mě mě nemá co právo movnout z jiné roomky do své, aby si semnou vyřídil co potřebuje, aniž by mi něco řekl.
-
MaximusSteamak - Zkušený
Stížnost na Hl. Dj
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Hl. Dj
Čau,
ďaľší topik pichnutý úplne mimo. Tu pravdepodobne ani odpoveď nedostaneš, akurát stresuješ CS 1.6 adminov, či táto téma nie je práve o nich
Treba to hodiť do kategórie Vše o TeamSpeaku a nie do prvej kategórie na ktorú klikneš. Popr. napíš správu KOFOLAkovi, ten sa tam často vyjadruje, takže aj ten by ti mohol pomôcť. Alebo si to porieš s danou osobou.
Vyššie máš na výber všetky možnosti. Pekný deň.
ďaľší topik pichnutý úplne mimo. Tu pravdepodobne ani odpoveď nedostaneš, akurát stresuješ CS 1.6 adminov, či táto téma nie je práve o nich

Treba to hodiť do kategórie Vše o TeamSpeaku a nie do prvej kategórie na ktorú klikneš. Popr. napíš správu KOFOLAkovi, ten sa tam často vyjadruje, takže aj ten by ti mohol pomôcť. Alebo si to porieš s danou osobou.
Vyššie máš na výber všetky možnosti. Pekný deň.
-
n0thingirl - Kazatelův učeň
Téma presunutá do príslušnej sekcie.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Jako Hl. DJ se k tomu mohu také vyjádřit.. takže kámo ty celej večer jsi psal takové kraviny jako že " to jsi jako Dj Ferů maminka ? že jim píšeš omluvenky" víš ono to má svůj důvod proč se píšou ty omluvenky, takže tak.
Po té jsem tě dal na Perma zákaz Dj + ban na hodinu na uklidnění, tak jsem myslel že to pomůže a budeš v klidu.
Ale ty jsi myslíš že každý se z tebe posadí na zadek, ale myslíš blbě, pekloo měl svůj důvod proč tě zabanovat, takže si počkej na vyjádření od peklaa, ale myslím si že to bude to stejné jako jsem napsal já.
+ Stížnost jak kdyby se ti vykakal pejsek na koberec ^^
Po té jsem tě dal na Perma zákaz Dj + ban na hodinu na uklidnění, tak jsem myslel že to pomůže a budeš v klidu.
Ale ty jsi myslíš že každý se z tebe posadí na zadek, ale myslíš blbě, pekloo měl svůj důvod proč tě zabanovat, takže si počkej na vyjádření od peklaa, ale myslím si že to bude to stejné jako jsem napsal já.
+ Stížnost jak kdyby se ti vykakal pejsek na koberec ^^

majestro Kor1'
Hlavně buď dobrej kámo brácho. ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
HNS LEGENDA : - )
-
dropEZ - Kazatelův učeň
Krásná stižnost + velká stižnost jak vidím tak vzor si četl do perfektně:-)
Co ti k tomu více napsat? neumíš se chovat, neustalé si provkoval DJ tak DJ roomky, pak si jenom každého naváděl , mě si psal pořád dookola:-) Měj se hezky, a krásný vízo!:-)
Snad se mi tady ještě vyjadříš než ti vezmou NTB Kvůli známkám ... Pa
Co ti k tomu více napsat? neumíš se chovat, neustalé si provkoval DJ tak DJ roomky, pak si jenom každého naváděl , mě si psal pořád dookola:-) Měj se hezky, a krásný vízo!:-)
Snad se mi tady ještě vyjadříš než ti vezmou NTB Kvůli známkám ... Pa
THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
Stížnost se zamítá
lock
lock

Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1