Porušuje nekdo pravidla na Jump serverech? Sdělte nám to zde.

[V] Stížnost na hráče Cora/Moje udajné hacky.

Příspěvekod Artifyy » 03 srp 2019, 13:11

Zdravím,už jednou jsem se o tady tomto bavil,ale rád bych udělal o tom samostatné téma.

Moje udajné hacky.Né jenom na tady tomto serveru si někteří hráči myslí,že mám hacky.Já si jasně uvědomuji,že zrovna můj play není legit...A já,jakožto Artifyy vám nemůžu pořádně potvrdit,že ty hacky opravdu nemám.Už jednou mi Groot se díval do počítače a nic tam nenašel,ale každý si řekne,že jsem to vymazal a hned nainstaloval po kontrole.Tudíž já nemám žádný problém,aby admini vymysleli něco,čím by se na 100% potvrdilo,že ty hacky nemám.Je hodně důkazu,kde jdou vidět né zrovna legit playe :02.08.2019 20:27:37 surf_mai_remix_ctgo,ale bohužel vám to nemám jak pořádně ukázat,že jsem opravdu legit.

Co se týče Cory.Tady tento člověk si dle mého o sobě myslí až moc.Né jenom,že každý skoro,kdo ho zabije,tak má insta hacky,ale začne po vás i házet pěknou špínu.Cora psal všem,že jsem se na jedno kolo spinbotoval,jak nic,při tom jsem to nikdy nedělal,neměl a není žádný důkaz k tomu.Tento hráč už přes měsíc neustále nadáva na většinu hráču a převážně se zaměřil na mně.Hráč si je na 100% jistý,že mám hacky,protože prý hackoval taky a takhle přesně ty hacky vypadají.Po více jak 1 měsíci hráč stále nadává a maximálně dostane mute na 10 minut.Je na to dosti svědků a dema určitě taky.Sám Groot říkal,že mu nemůže dát mute na více jak 10 minut,protože se bojí,aby neměl potom problémy.Tudíž bych rád byl,aby se to dozvědělo více adminu,než jenom Groot,jelikož dle mého si myslím,že to,jak se chová Cora ví jen Groot:02.08.2019 21:52:25 surf_11x_kaboom_hdr,jeden z příkladů,jak se Cora chová.Bohužel je tam jen,jak fouká a byl bych rád,kdyby si admini vyhledali jeho chat.

JSEM OCHOTEN SI NECHAT PŘEKONTROLOVAT CELÝ POČÍTAČ,UDĚLAT VIDEO,PROSTĚ COKOLIV,CO ADMINI BUDOU CHTÍT,ABY SE POTRVDILO NA 100%,ŽE HACKY NEMÁM.

KAŽDÝ KDO TĚ DEMOTIVUJE,CHCE POUZE TO,CO TY MÁŠ

Artifyy.

https://steamcommunity.com/id/yungdawaiblyat
Artifyy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Stížnost na hráče Cora/Moje udajné hacky.

od Rumcajz » 03 srp 2019, 13:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na hráče Cora/Moje udajné hacky.

Příspěvekod polskasila » 03 srp 2019, 20:57 VIP

Čau,
pokud jsi dostal ban, podej si UB žádost, v opačném případě cheater podle adminů nejsi, jinak bys dostal permu. Kontrolovat nic nebudeme.

Pokud chceš nahlásit hráče za nadávky, udělej to, prosím, podle vzoru pro tuto sekci. Snad je tímto vše vyřešeno. :)
vzor-na-hlaseni-prohresku-t97647.html
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Re: [V] Stížnost na hráče Cora/Moje udajné hacky.

Příspěvekod CoraORGINAL » 11 srp 2019, 00:27

lmao haha.
I still watch every single demo.
And i´m about to cut a compilation about you lol

And if you get banned, go make a tattoo of my name :D
If you cant beat them - join them. surfBOTS.
CoraORGINAL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Jump Servery