I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] stiznost na hrace F3NOM3N

Příspěvekod gagefranjo » 17 črc 2019, 23:11

Nick hráče: F3NOM3N
Přibližný datum a čas: 22:30
Popis situace: Zacalo to tak, ze jsem branil vyjezdu osobnimu autu (ne IZS) ve kterem sedel policista z Dark Ruby baru - jeste stale na soukromem pozemku(parkovisti), kvuli nezaplaceni parkovneho, ktere si Aimee(Lucinka) vyzadala od oneho policisty. Pote, co asi ztratil nervy, ze jsem mu stal porad v ceste, tak vystoupil se zbrani v ruce a zacal mi s ni nasazovat pouta.
Kdyz me odvezl a dak do CPZ, tak jsem spolupracoval, kdyz me prohledaval atd. Pote co odesel, jsem se prirozene zacal nudit, skakal jsem po cele a vylezl na zachod, kdyz prisel F3NOM3N a rekl mi, abych slezl dolu, po par vterinach jsem se rozhodl slezt, v prubehu, kdy na me miril tazerem a nakonec me taznul ve vzduchu zrovna kdyz jsem seskakoval z toalety na ktere jsme teda stal. Po zasazenim tazerem me v osocil nepeknym sluvkem "hajzle", coz bylo asi na miste v ramci RP. Jak odesel tak jsem si stoupl na lavicku, ze si zaRPim, jakoze lezim na te lavicce. V tom prisel F3NOM3N, ze toho ma dost a poslal me do vezeni na maximalni mozny trest 60mesicu. Byl jsem poslan do veznice bez pravnika a hovor s mym pravnikem mi byl umoznen az po 40min "odsezeneho trestu". Zkracene F3NOM3NOVI nejspis ruply nervy a nemyslim si, ze by nemel vykonavat praci statniho urednika s takovym pristupem.
Důkaz (pokud máte):
gagefranjo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 18 čer 2019, 11:40

[Zamítnuto] stiznost na hrace F3NOM3N

od Rumcajz » 17 črc 2019, 23:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: stiznost na hrace F3NOM3N

Příspěvekod F3N0M3N » 18 črc 2019, 00:12 VIP

Zdravím, asi ani nemá cenu se sem vyjadřovat, protože si stěžuješ na porušení pravidel a nemáš k tomu žádný důkaz. Nicméně nejsem hráč, jsem admin, a proto si vysloužíš mou krásnou odpověď.
Celou situaci přitahuješ za vlasy a proč? Nevyšlo ti to s právníkem v rámci RP, tak to musíš zkusit i tady?

1. "Zacalo to tak, ze jsem branil vyjezdu osobnimu autu (ne IZS) ve kterem sedel policista"
- To vozidlo stálo na soukromém pozemku, ALE a) důvod, proč jsem ním přijel byl ten, že jsem neměl jinou možnost v daný okamžik, jel jsem od věznice, když byla hlášena střelba a potíže u dark ruby, kde jsem neměl k dispozici žádné auto, ale naštěstí tam jsou garáže osobních vozidel
b) byl jsme vyzván, abych s ním soukromý pozemek opustil a to jsem se snažil udělat, nicméně ty jsi mi pořád skákal, jak retardovaný králík pod kola
c) to vozidlo stálo přímo na hraně soukromého a veřejného pozemku a v tu dobu nebylo jasně nikde dáno, že se již tím místem jedná o soukromý pozemek, to se řešilo až po té situaci
d) že jsi byl v rámci rp několikrát vyzván policistou, ať ustoupíš, sklopíš zbraň atd. jsi tu úplně vynechal a to je důvod zatčení
Ptám se tedy já, je v pořádku si neustále nechávat SCAR v ruce a ohrožovat s ním ostatní, když je okolo tebe asi 6 policistů, kteří tam řeší střelbu a vyzývají tě, ať tu bran uklidíš? Teoreticky jsem tě mohl na místě klidně zastřelit.

2. "vystoupil se zbrani v ruce a zacal mi s ni nasazovat pouta."
Ano, tohle je asi jediná situace z celého příběhu, kde přiznávám svou chybu. Nasadil jsem ti pouta se zbraní v ruce, divné, trochu nereálné. Nicméně to je věc, kterou jsem si v té době vůbec neuvědomil a je dle mého názoru totálně minimální a zcela zanedbatelná, jelikož jsem skrz /me rpil, že tě chytám za ruce a poutám tě. Není to tu žádný hardcore rp a dělá to tu spousta lidí, takže by byla blbost za to banovat lidi nebo co si pod tím vlastně představuješ. Ono si toho nejde ani pořádně všimnout, když se soustředíš na x věcí a tu zbraň máš v ruce ve 3. osobě už od vystoupení z vozidla.

3. Situace v cele
Většina věcí je tu prostě čistě RP a nechápu, proč to neřešíš v rámci RP. Kdybych tu měl na vše odpovídat a vše vysvětlovat, tak si to pravděpodobně stejně nikdo nepřečte. Takže to zkusíme velmi snadně.
"Přirozeně se nudit" - Byl jsem tam fakt malou chvíli, takže nechápu, co tě přirozeně začalo tak nudit, pokud nejsi náhodou hyperaktivní. Byl jsem kousek od cely, vidím, jak tam kopeš do cely, snažíš se proskočit zamčenými dveřmi, které tak buguješ atd. - divíš se, že si z toho odneseš další trest? - V rámci pravidel v pořádku
Rozhodně jsem neřekl, že mě nebavíš a neodeslal tě okamžitě do vězení bez možnosti právníka či advokáta.
Ty sis na tu lavičku lehl, když jsem byl v cele a snažil jsem se s tebou řešit daný případ. Pokud se nepletu zazněla přesně tato věta: "Pane na základě trestního zákoníku Vám hrozí až 5 let ve vězení." Ty máš prostě v pi na lehátku a ležíš si tam, poté řeknu, že teda přihlédnu k maximálnímu trestu, když se chceš chovat v cele takto a ty jsi začal arogantně odmlouvat. Řekl jsem, že teda zavoláme do věznice, když už tu nemáme, co řešit. Vytáhl jsem telefon a imaginárně jsem mluvil s Frantou z vězeňského eskortu. Řekl jsem ti, že tu pro tebe za chvíli budou a postupně tě tam odesílal přes policejní menu, ty jsi proti tomu nijak neprotestoval.
práva ti byla sdělena - že máš právo na advokáta/právníka a že máš právo na telefon, nevyužil jsi, prostor jsi na to měl, několikrát jsem tě tam nechal samotného, když jsem odnášel zabavené zbraně, když jsem "sledoval databázi", když sis měl potřebu polehávat na lavičce a dělat si ze mě prdel.
S právníkem jsem tam nakonec přijel, protože mi neustále tvrdil, že jsem ti zamítl a odepřel možnost na právníka/advokáta. I když nechápu, jak si to mohl vůbec myslet a to jsem se mu snažil vysvětlit už na stanici. Poté jsme dorazili k tobě, kde jsi se sám přiznal, že jsem ti nic takového nezakázal, takže jsem to dál vůbec nechtěl řešit (jako nějaké to zkrácení testu, vrácení zbraní apod.), když jsi byl v oprávněném výkonu trestu. A i přes to jsem to tam hodinu všem jak tele vysvětloval.

Střílíte policisty, protože vás zastavují pouze za rychlou jízdu nebo přejetí na červenou v přesile a máte z toho hroznou srandu. Tak se teď neurážejte a nevzlykejte, když si to u vás karma vybírá. Jestli čekáš/te, že za situaci a podobné situace té, co jsi převedl budete dostávat jen pokutu, tak jsi na omylu.

Věřím, že se ti sem vyjádří ještě někdo z oprávněných osob a napíše finální verdikt. Avšak moje svědomí je čisté jako čerstvě napadaný sníh a nemyslím si, že bych porušil něco, co se týče pravidel. Pokud máš pocit, že tomu je jinak, můžeš se tu hádat nebo dodat důkaz, kde to teda skutečně dělám.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: stiznost na hrace F3NOM3N

Příspěvekod Gustik » 18 črc 2019, 03:35 VIP

Již jsme se bavili na serveru, dodej prosím to, co jsi sliboval (klidně do PM zde na webu). Co se této stížnosti týče, na tu se podívám já, nebo SA v průběhu dneška. :)

Topic přesunut do správné sekce.
Tady ty slohy nás jednou zabijou...
Uživatelský avatar
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz
 
Příspěvky: 2346
Registrován: 23 led 2013, 15:34

Re: [V řešení] stiznost na hrace F3NOM3N

Příspěvekod Rejben » 20 črc 2019, 16:44 VIP

Celou tuhle situaci si měl řešit v rámci RP stížností na policistu pokud se ti jeho jednání nezdálo správné.
Fenomén se jako admin žádného prohřešku z toho co tady oba píšete nedopustil.

Stížnost zamítnuta.
Uživatelský avatar
Rejben
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 493
Registrován: 12 zář 2017, 20:36


Zpět na Stížnosti na adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků