I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Stížnost na Kamikazeho

Příspěvekod Dvarn » 18 črc 2016, 14:21

Důvod BANU: Dostal jsem BAN od server admina Kamikazeho, že jsme se ho slošně zeptal "Proč mě kurva přesouváš k sobě do týmu, jsi snad teplej?"
Po pravdě vím, že za moji drzost celkově na serveru vůči adminům bych měl dostat více BANŮ, což, ale není možné, jelikož sem admini dojdou jednou za rok a to jen tehdy, když mají nějaké problémy.

Upozornění pro adminy: Prosím nepleťte se dvoum lidem do konverzace, když si třeba jen, když jsou mrtí pochválí nějaký dobrý kill. Za 1. jejich názor nikoho nezajímá a za 2. není to eticky společenské chování.

Dodatek pro Kamikazeho: Děkuji za přečtení a doufám, že se administrátor (GAY) Kamikaze přizná k jeho pohlavní orientaci. Také bych poprosil, aby mě už nepřesouval k sobě do týmu, když ho krajně nemohu vystát a on furt jako nějaký imbecil si musí uspokojovat tužby a pořád mě mít u sebe, nejsem jeho hračka a ani vychovatelka pro autisty. Děkuji :-)
http://csgo-stats.com/76561198165320533/
Dvarn
Amatér
Amatér

[Vyriešené]Stížnost na Kamikazeho

od Rumcajz » 18 črc 2016, 14:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na Kamikazeho

Příspěvekod Soliii7 » 18 črc 2016, 14:49

Dodej důkaz
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě

EX HLSA JB
Soliii7
Mistr
Mistr

Příspěvekod Camikk » 18 črc 2016, 15:04

Dvarníku, abych vše uvedl na pravou míru, potom co jsi byl zrušen, tak se na serveru chováš jako malé dítě ... krom toho, že furt urážíš adminy a navážíš se do mě, že jsem tě údajně zrušil za nic si začal jet i do serveru .. ale budiž, v tu chvíli zrovna adminé nejsou na serveru aby tě potrestali

To, že admin dojde na server jednou za rok není pravda, protože tam jsme skoro každý den ..

A k dnešnímu banu, dostal jsi mute za zbytečný spam a řvaní do voicu ... potom kick za provokace do chatu a další mapu, kdy jsem dostal hlavu jsem se tomu s Lukynem zasmál a ty jsi měl opět hloupé řeči, načež jsem tě přesunul k T ( kde jsem byl i já, protože nás to tam oba přesunulo minulé kolo z důvodu, že T prohrávali a bylo jich značně míň, což ty jsi asi neunesl, že by jsi měl být ve slabším teamu a přehodil jsi se zpět to overu ( CT vyhrávali 7:1 a bylo jich o jednoho hráče navíc ), takže jsem tě přehodil a ty jsi řekl výše uvedenou větu, tak jsi dostal ban za provokace :)

Od teď ti bude protahován každý ban který dostaneš, jelikož jsi bývalý admin a víš jak by jsi se měl chovat, ale i tak to nesplňuješ a tvé chování na serveru je otřesné :)
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. ;-)
CS:GO Admin - 30.10.2015
CS:GO Server Admin -> 7.4.2016
CS:GO CheatHunter -> 14.2.2016
CS:GO Hlavní Server Admin -> 31.7.2016

*Chaos<>Kamikaze*
Camikk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dvarn » 18 črc 2016, 16:46

Takže za 1) Napsal jsem ti do chatu kudrlinko, za to jsi mě odstřihl od psaní? Jako vážně? Když jsem spamoval voice, to beru v potaz, pak si ani neuvědomíš, že mě kickneš, tak ti musím připomenout sám, že mi musíš dát znovu mute, ale to je v pořádku, jak jsi přece řekl "Admin si nemůže taky pamatovat vše." A když jsme se zasmáli, tak jsem ti řekl, že se nám nemáš pléct do konverzace, že to nikoho nezajímá, jinak přeji hezký den a to, že jsi mě vyhodil mě absolutně netrápí, aspoň taky nejsem znám pod tím, že server, o který se starám, tak tam hackeři točí videa, jak dostat BAN na Gamesites a někteří hackeři nejsou zabanováni do teď, jelikož je zde nízká aktivita, jinak, děkuji, že jsi mi odepsal a neboj se, kudrlinka jednou, kudrlinka navždy. :-)
Dvarn
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dvarn » 18 črc 2016, 16:48

A za další, s Lukynem jsme se smáli my tobě a né, ty s Lukynem, tak zase nepiš blbosti, děkuji ti a proto jsem ti řekl, že se nám nemáš srát do konverzace. :-)
Dvarn
Amatér
Amatér

Příspěvekod Soliii7 » 18 črc 2016, 17:01

No supr, 48h na dodání důkazu, Kami nebude ztrácet čas a ty si najdi důkaz, pak se to bude řešit.
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě

EX HLSA JB
Soliii7
Mistr
Mistr

Re: [Čeká se na důkaz]Stížnost na Kamikazeho

Příspěvekod letec29 » 20 črc 2016, 19:27

Bez dôkazov.
Neoprávnené.
Lock.
Obrázek
Obrázek