• Stránka 1 z 1
Stížnost na Mikose /BB2
Doufám ,že si ze mě už děláte pr*** ,protože toto už není normální. Teď jsem byl na BB2 a stavím si na konci mapy a všiml jsem si ,že tam má někdo stejné bloky jako já. Stavím si a nikoho si nevšímám. Je čas na schování a jeden hráč mi napíše "Bacha chcou ti dát ban za blokování" . To jako vážně? iLNEAR si řekne Mikosovi ,že jsem to byl já a Mikos mi dá ban a ani ten blok nebyl označený. Je normální to je už druhý neoprávněný BAN o tohoto admina na mě.
-
shakal693 - Pokročilý
Stížnost na Mikose /BB2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Mikose /BB2
I když bez důkazu, chci vyjádření administrátora.
Administrátor nesmí jednat na základě něčího popudu bez toho, aniž by se sám nepřesvědčil o prohřešku. Předem podotýkám, že chci hlavně vyjádření ohledně této věci.
Administrátor nesmí jednat na základě něčího popudu bez toho, aniž by se sám nepřesvědčil o prohřešku. Předem podotýkám, že chci hlavně vyjádření ohledně této věci.
-
Xter - Spamerův sluha
http://leteckaposta.cz/715528713
Už mi to poslal na steamu. Vůbec nevím ,že bych ten blok označoval. Omlouvám se za obvinění admina.
Už mi to poslal na steamu. Vůbec nevím ,že bych ten blok označoval. Omlouvám se za obvinění admina.
-
shakal693 - Pokročilý
Zdravím. Nikdy som ti neoprávnený ban nedal. A kto povedal, že nemám dôkaz, vždy jednám na základe svojho videnia a SS tu je dôkaz. Ako si písal bol si na konci mapy, a čo robil tvoj blok označený v cudzom tunely? A ten hráč čo ti písal bol Cartop a hovoril ti nech to odblokuješ.
Z mojej strany všetky. Počkaj na vyjadrenie vyšších.
Mikos
Z mojej strany všetky. Počkaj na vyjadrenie vyšších.
Mikos
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Důkaz administrátora je jasný - blokuješ cizí tunel. Ban oprávněný. Lock.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1