I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Stížnost na nespravedlnost adminů na foru

Příspěvekod vrchnirom » 11 dub 2020, 22:22

Chtěl bych se zeptat proč jsem já dostal ban na 24 hodin za psaní vulgarit do pošty viz. tady https://www.gamesites.cz/forum/romak-rytmus-t222257.html a hráč jamamoto ne viz. tady https://www.gamesites.cz/forum/jamamoto-jb1-nadavka-t222788.html. Nechápu tedy banování adminů na foru je to postavené na hlavu. Nemůžete přeci mít dvojí metr.
vrchnirom
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Stížnost na nespravedlnost adminů na foru

od Rumcajz » 11 dub 2020, 22:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na nespravedlnost adminů na foru

Příspěvekod Flizzy » 11 dub 2020, 22:30 VIP

Není jediný důvod, aby byly takové nadávky do rodiny tolerovány.
Flizzy
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 11 dub 2020, 22:44 VIP

Ty si dostal BAN za to, ako sa nedokážeš správať vo verejnom chate na serveroch. Nie za to, čo si písal hráčom do pošty.
Keď si všimneš, tak v tom PPčku bol nahlásený aj hráč rytmus, ktorý BAN nedostal, pretože nadával do pošty.

Pre istotu som sa o tomto bavil aj s PEtom, ktorý mi potvrdil to, čo tu už bolo niekoľkokrát napísané.
Vy ako hráči si máte možnosť iných hráčov v pošte bloknúť. Tým im dáte akokeby "BAN" na vašu poštu. Ak budú aj naďalej nadávať vo verejnom chate, tak ich bude riešiť prítomný Admin.

Admin si poštu blokovať nemôže, pretože (a to už tiež bolo písané) má byť dostupný hráčom, ktorí môžu potrebovať pomoc. Aj z toho dôvodu je v tomto prípade rozdiel.

Flizy ma kontaktuje na STEAMe.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod vrchnirom » 11 dub 2020, 22:48

Jenže to co jsem tam psal do chatu mi bylo vysvětleno, že psát hráči můžou, když jsem se stěžoval adminovi za to, že mi to nejmenovaný hráč píše. Tak si v tom udělejte jednou pro vždy pořádek. Každý tvrdí něco jiného. Považuji to za vyřešené děkuji knedlajs za vysvětlení.
vrchnirom
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Knedlajs » 11 dub 2020, 23:05 VIP

Nemôže sa to a Adminovi som to v tej dobe už vysvetlil. To, čo si písal bolo fakt za hranicami a také správanie nemôžeme tolerovať. Sorry.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod asdfJB » 13 dub 2020, 11:10 VIP

Knedlajs ti to všetko podrobne vysvetlil v predošlých príspevkoch:
Ty si dostal BAN za to, ako sa nedokážeš správať vo verejnom chate na serveroch. Nie za to, čo si písal hráčom do pošty.

A pri nadávaní do pošty adminom:
Admin si poštu blokovať nemôže, pretože (a to už tiež bolo písané) má byť dostupný hráčom, ktorí môžu potrebovať pomoc. Aj z toho dôvodu je v tomto prípade rozdiel.

Nemám čo viac dodať, len ťa opäť upozorniť, aby si sa správal slušne a nemusel by si riešiť takéto veci.

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy