I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Stížnost na smeya a getrekta? (editováno)

Příspěvekod Pugg » 11 dub 2020, 17:42 VIP

Zkus to napsat ještě jednou jako člověk bez urážek admin týmu. Do té doby se tím nebudu zabývat.
Wurst

Tyhle odkazy ti tu nechám, abys neřekl.

Název tématu [Server / Nick admina]: JB1 / ❤G3T R3KT❤ a smeyo
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/R3ktik , https://steamcommunity.com/id/dieravstene
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/index.php? ... JailBreak1
11.04.2020 17:13:35 jb_lego_prison_v1 ----- 27. minuta
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené] Stížnost na smeya a getrekta? (editováno)

od Rumcajz » 11 dub 2020, 17:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na smeya a getrekta? (editováno)

Příspěvekod Pugg » 11 dub 2020, 18:04 VIP

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Dobrý jdu si hrát jailbreak protože sem si koupil vip za 100kč a najednou vidim v ct smeyo a a get rekt tak si rikam dobrý aspon mi nekdo nedá fk nebo free nevyhodu ale nene. Bylo to takhle simon rekl poslední rekace na skok a místo toho aby dával pozor jelikož hraje za t mnohem zkušenější hráč tak mi da free nevýhodu s dovětkem smeya "jo" ikdyž na me čumí. V tuhle chvíly si řikam pohoda budu tak hodnej když mi nikdy nic neudělal a vezmu si mik a reknu jak to bylo ale on si nedá říct a pak se smeyo diví že sem z toho nesvůj když jsou 2 admini jsou uplně hloupý. Děkujeme
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Owned » 11 dub 2020, 18:11 VIP

Čest, po tom co jsem koukl na demo, tak jsem si všiml, že si opravdu skočil první, tím pádem si nevýhodu mít neměl. V tu chvíli mi to bohužel přišlo, že si dopadl později. :roll: Pro jistotu jsem se zeptal Smeya a podle něj si to byl taky ty, tak jsem to neřešil. O tvém chování pak se snad ani nemusíme bavit. ;)
Obrázek

https://steamcommunity.com/id/majitelpenez
Owned
Drbna
Drbna

Příspěvekod Pugg » 11 dub 2020, 18:31 VIP

Dobrý dík za nepřímou omluvu a chapu že si to neřešil když tvuj kamos admin smeyo rekl "jo" pro příště doufám že když bude mít na serveru napomenutí hráč jako já tak to budes brat vic vážně ;) vidim ze se omlouváš asi i za smeya každopádně chci jeho omluvu sem taky :(
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Owned » 11 dub 2020, 18:36 VIP

Pugg píše:Dobrý dík za nepřímou omluvu

Tak tady máš přímou. ;) Omlouvám se ti za nevýhodu, kterou si dostal neprávem :)
Obrázek

https://steamcommunity.com/id/majitelpenez
Owned
Drbna
Drbna

Příspěvekod smeyo » 11 dub 2020, 18:44 VIP

Ahoj,

Tu je moje video, ktoré som si uložil keď si povedal, že si skočil ako druhý... Keď som sa pozrel na toho vľavo tak mi stále ukazovalo PUG...
Bezpochybne si skočil ako prvý a ospravedlňujem sa ti len z toho dôvodu, že by som mal.
aj keď by som vôbec nemusel vzhľadom na tvoje správanie...
teple noci chladne dni

to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
smeyo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod smeyo » 11 dub 2020, 19:02 VIP

smeyo píše: ako druhý...

prvý* :lol:
teple noci chladne dni

to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
smeyo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ericek111 » 11 dub 2020, 20:50

Na oboch nahrávkach (POV video aj GOTV demo) skočil Pug prvý, preto je jasné, že nevýhoda bola neopodstatnená.

Hráč skočil prvý pri poslednej reakcií, nevýhodu mať určite nemal. Admin, ktorý na hru dozeral, mohol zobrať do úvahy oneskorenie a nepresnosť inCross štítku s menom pri mierení na hráča. Tiež si pri dvoch žijúcich väzňoch nevšimol, ktorý z nich vlastne ide skákať po blokoch?

Povinnosťou oboch adminov je sledovať hru. Prešľap sa stane ľahko, vyžehliť sa dá priamo na serveri, ale keď sme teda až tu, v sťažnosti, to najmenej, čo môže chybujúci hráč či admin urobiť, je napísať úprimné a slušné ospravedlnenie.

Sťažnosť oprávnená.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy