I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod Lucinka87 » 04 kvě 2019, 16:28

Stížnost na admina [Therez, Erbi]: Dobrý deň, dňa 2.5.2019 sme mali jednu krásnu RP akciu, na ktorej sa zúčastnili aj admini, na vysielačke mi hovorili, že mam hned prísť nemocnicu. A všetci vieme ako to prebiehalo. RP akcia sa stopla kvôli NORP/Metagamingu( písala som do OOC chatu nech ma ten mafian čo ma spútal, odpúta pretože som bola v zemi a tak a dostala som totalny ignor, tak som to povedala adminovi a ten im napisal to čo napísal. Ale keďže sa to tí ľudia nedozvedeli cez OOC chat tak to mohlo dalej pokračovať) prej pretože si tady páni nevedeli pripustiť, že prišli asi 8ľudia. Keď to už Therez začal brat ako NORP/Metagaming tak som mu chcela nieco povedat, 5x som slušne povedala: môžem k tomu povedať prosímťa nieco? a ked som už trošku zakričala pretože som si nebola vedomá zdali me len ignoruje alebo nepočuje tak som dostala arogantnú odpoved, že nanho nemam jačať a bla bla bla. Tak pardon, že ked chcem nieco povedat tak ma totalne ignoruje ako admin. V tom sa tam bavil s niekym inym a riešil to stále, potom sme šli pred nemocnicu kde mi bolo zdelene od admina menom: Erbi : niečo na štýl, že som .... <- vieme si doplnit tieto krásne nadávky, ktoré boli trošku moc. Príde vám normálne, že ADMINI budu nadávať hráčom? VYSLOVENE NADAVAT? A pán Therez mi už veľa krát nadával (ako admin) a tiež mu to prišlo ako normálne. Sama viem, že ked potrebujem niečo tak si radšej zájdem za majiteľom pretože riešiť s adminmi keď ta vyslovene urážajú je celkom nelogické.
Ďalej, minule keď sme boli pred PD tak som si nevšimla, že sa admin menom Therez portuje a proste som iba videla, že ho zrazilo auto. Tak som to začala riešiť ako RP, zdali je v poriadku. A on, že to je NORP (arogantne) a prepáčte ale nedávam si furt f10 aby som vedela s kym sa bavím. A tak som mu povedala, že to asi RP bolo keďže ho zrazilo auto. Na to som dostala again arogantnu odpoveď, že to nebolo RP ( keďže v ten moment bol bugnutý voice tak toto počul aj Paradizo). Mohol to pán Therez zaRPiť, že je všetko v pohode alebo mi to povedať SLUŠNE.
A posledná vec: včera v nočných hodinách pán Erbi zase úradoval, to čo robili pred PD tak sa potom ani nemôžeme čudovať, že to robia aj ostatní hráči keďže si berú príklad z ADMINOV a zase urážky a nadávky fakt tolerovať? Niekedy sa to dá všetko vysvetlit aj normálne. A dostala som KICK kvôli tomu, že keď padol váš server tak som si chcela doRPiť to u čoho sme skončili ešte keď ten server šiel ( napísal niekto do OOC chatu, že tak veľký ROLLBACK nebol takže si to mame doRPiť) a v to niekto vonku povedal nech sa Erbi nevyhovára, že tak veľký nebol. A ja, že nebol ( a kick za neznalost pravidiel? čo on môže vedieť k čomu som to povedala/možno som sa iba pomýlila s tlačidlom a chcela som to povedat niekomu inde nie? Alebo to mohlo byt uplne v RP situácii ) takže ten kick bol úplný nezmysel (keďže som ho dostala iba a iba ja a ten kto sa k tomu vyjadril tiež NEDOSTAL NIČ) Celkom je to spravodlivé nie?
A dneska 4.5.2019 som dostala vec typu, že mam hada a ja, že ok tak ho mam. Je to môj kamarát tak som si ho nechala. A dostala som OOC správu, že ked nevyskočím dostanem ban :) Na toto som sa pýtala a NIKDE nie je napísané, že MUSIM SKOČIŤ to, že by som to mala urobit neznamena, že to aj tak musím :). A keby mi to aspon bolo trošku slušnejšie povedané.
Tak ja len dúfam v tom, že sa to nejako vyrieši, pretože takto by sa ADMINI chovať nemali.

Důkaz o jeho pochybení : No, viem, že to moc ako dôkaz brat nemôžeme ale bolo tam veľa hráčov čo tieto situácie videli, a ba dokonca aj admini :) Prajem pekný deň
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

[Vyřešeno] Stížnost na Thereza a Erbiho

od Rumcajz » 04 kvě 2019, 16:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod ThereZ » 04 kvě 2019, 17:03

Nechápu, proč si tu stěžuješ na x dní starou situaci, kterou už máme s ostatníma vyřešenou.

Do OOC jsem ti skrze ty textury 2x napsal, že to není poutama a že to tak vidí spousta lidí (Dost pravděpodobně je to kvůli tomu, že byla spousta lidí na menším místě a prostě se to nevykreslovalo).

Ty jsi moji zprávu absolutně ignorovala a ještě sis stěžovala, že OOC nikdo nečte. Proto jsem tě potom ignoroval, jelikož jakýkoliv pokus o vysvětlení byl zbytečný.

S Trsakem, Fenomenem i Dailionem jsme toto řešili 2 dny zpět a uzavřeli to.

Já chápu, že si se po dnešku pravděpodobně urazila a tímto to potřebuješ sdělit světu a ventilovat. Což mi přijde jako naprostý nesmysl.

Co se týče nadávek, já osobně jsem ti ''nadával'' pouze jednou. A to, když jsem ti na TS (ne na serveru) řekl, ať už držíš hubu a neskáčeš mi do řeči. Toto už jsem rovněž řešil s Trsakem a byl jsem poučen, jak příště postupovat profesionálněji.

A co se týče těch tvých výmyslů, co tu píšeš (dnes ti nikdo banem nevyhrožoval, a jiné..), k tomu ani nemá cenu se vyjadřovat.

Ještě jednou tedy pro tebe a ostatní, kdo si toto přečtou: Z mého kontextu to vypadal jako mixing. Chyby jsem se dopustil, že jsem to stopnul unáhleně na základě pár informací. Fenomen udělal chybu v tom, že to napsal do OOC, za což se taky omluvil.
Na TS jsme to do 24hodin celé uzavřeli.

Počkám na vyjádření vyššího, ale pro mě je tato stížnost uzavřená (z části oprávněná).
Uživatelský avatar
ThereZ
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 254
Registrován: 12 úno 2018, 13:23

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod ErbiCZ » 04 kvě 2019, 17:12 VIP

Ohledně té nemocnice:
- snažil jsem se ti to vysvětlit slušně ale bohužel sis jela stále to svoje (klasika), tak mi trochu ruply nervy. Za to se ti omlouvám.

Ohledně rollbacku:
- spadl server, poté nás to hodilo o cca 10 minut dozadu. Takže kdyby jsem nedojel před PD, tak mě ani nikdy nechytíš. Nicméně si tam zase hučela a jelal sis svoje. Kick si dostala za tvoje OOC kecy do voice, které říkáš každý den. Bohužel nevím, kdo byl ten druhý, jelikož tam bylo xy hráčů a stáli za stěnou, takže jsem je neviděl.
- kdyby si hrála normálně, tak to s tebou normálně doRPim a nedostaneš kick.

Ohledně dnešní situace (hada):
- banem ti nikdo nevyhrožoval. Psali jsme ti, že pokud máš hada, tak máš skočit.
- ty si říkala arogantně, že si hada necháš
Uživatelský avatar
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1228
Registrován: 15 led 2016, 14:47

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod Lucinka87 » 04 kvě 2019, 17:19

To, že tu píšem sťažnosť, ktorá sa stala pár dni back neznamená, že sa to nemá riešiť či? A myslím si, že keďže som k tomu mala čo povedať aj v rámci RP/NORP tak si to mal vypočuť ako ostatných. Ospravedlnil si sa iba pár ľudom a ostatným? NIČ ? Oni majú čakať na to ospravedlnenie tiež? A myslím si, že táto žiadosť bola oprávnená. Ale to posúdi niekto vyšší a nie MY :) Pekný deň
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod Lucinka87 » 04 kvě 2019, 17:23

Erbi to, že ti rupli nervy sme si asi všimli ale to ti nedáva žiadne právo HRUBO NADAVAŤ nejakému hráčovi. A to, že som povedala, že neskočím (ano povedala som to arogantne pretože s vami sa už normálne rozprávať nedá jak OOC tak RP) a bolo mi napísane v CHATU jestli neskočím dostanu BAN :) a ešte k tomu, že OOC veci hovorím do voicu? Halo? Odkedy som dostala napomenutie od Paradiza tak som do VOICU rozprávala RP. Všetko OOC som riešila v CHATE. Tak ak máš nejaky dôkaz, že som niečo riešila OOC vo voicu tak sem s ním :)
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod Kadimil65 » 04 kvě 2019, 17:32

Lucka chtěla dát Erbiho do vězení ale byl delay a pak to spadlo, když server začal jít tak Lucka to chtěla do rpit a dát ho do vezení po restartu, Erbi začal odcházet ze stanice a Lucka na něj kam jde at se vrátí že má jít do vězění a Erbi že ne že byl velkej delay a že nikam nejde a když ho Lucka pak zatkla a řekla že tak velkej delay nebyl (což je pravda protože Erbi byl ve stanici ještě předtím než to spadlo když se ho Lucka snažila dát do vězení ale nešlo to protože delay, a ve stanici byl i po restartu) A když si ho Lucka zatkla a vedla dolu do cely předběžnýho zatčení tak dostala kick za nesnalost pravidel.
Kadimil65
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 9
Registrován: 03 kvě 2019, 21:44

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod deilion » 04 kvě 2019, 17:36

Erbi byl zatčenej a Lucka ho vedla dolů do vezení Delay serveru začal až po zatčení..Takže Erbi ( minimálně protože je Admin a měl by jít příkladem) to měl jít do RPit a ní dát kick........
deilion
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 9
Registrován: 04 kvě 2019, 13:46

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod ErbiCZ » 04 kvě 2019, 17:39 VIP

Mám pocit, že ti v chatu nikdo banem nevyhrožoval ale to už si může Trsák najít v logu.

Já důkazy mít nemusím ale jestli chceš, tak si tě budu nahrávat a potom ukážu vyšším, na co si vlastně stěžuješ a jak upravuješ situace. ;)

____________________________________________________________________________________________________________
Po tom rollbacku jsem na tu stanici dojel sám. Po napojení mě to hodilo před Los Santos Customs, kam jste odváželi hráče, které jste přepadli před PD, jelikož vám LUCINKA zavolala. Policistka ve službě a volá někomu aby přepadl hráče před PD? Lul

Kick dostala za OOC do voice.


Dále se zde nebudu vyjadřovat.
Uživatelský avatar
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1228
Registrován: 15 led 2016, 14:47

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod Kadimil65 » 04 kvě 2019, 17:41

Ty si mluvil do ooc chatu, že to spadlo že byl delay a že ty si nic neudělal


e.Erbi: Já to psal celou dobu do chatu :D
Kadimil65
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 9
Registrován: 03 kvě 2019, 21:44

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod deilion » 04 kvě 2019, 17:45

Lucka nám nevolá aby jsme tě přepadly :D Přepadly jsme tě protože jsme chtěly ;)
deilion
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 9
Registrován: 04 kvě 2019, 13:46

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod Lucinka87 » 04 kvě 2019, 17:47

METAGAMING - Mimo hru nikdo nesmí sdělovat ani získávat žádné informace o hře.
To, že sem si zavolala nekoho kedže som bola jediná policajtka tak to by ta malo čo najmenej trápiť. Bolo to zaRPené a tak toto ako ani riešiť nemusíme:). A keďže si vravel, že cez rollback si nemame pamätať nič tak ty by si si tiež nemal pamätať, že som ich zavolala a urobili čo urobili :)

e.Erbi: Opravdu jsem neříkal, že si nemáte pamatovat nic...
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod Kadimil65 » 04 kvě 2019, 18:39

Tady píšou 3lidi stížnost na 1 admina během 2dnu a všechno je zamítnuté, protože se věří adminum a ne hračum
Kadimil65
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 9
Registrován: 03 kvě 2019, 21:44

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod ThereZ » 04 kvě 2019, 22:57

Vždy tu bylo, je a bude to, že bez důkazu se věří slovu admina. Příště přijďte s důkazem. Spamování tohoto příspěvku vám nepomuže. Ještě chvilku pokračujte a zamknu to, dokud se tu nevyjádří vyšší.
Uživatelský avatar
ThereZ
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 254
Registrován: 12 úno 2018, 13:23

Re: Stížnost na Thereza a Erbiho

Příspěvekod Gustik » 05 kvě 2019, 13:41 VIP

Kadimil65 píše:Tady píšou 3lidi stížnost na 1 admina během 2dnu a všechno je zamítnuté, protože se věří adminum a ne hračum
Kdybychom věřili hráčům a ne adminům při každé stížnosti, žádní admini by tady nebyli.

Co se stížnosti týče, vše už se řešilo na TS, nebo ne? Není tedy snad třeba to tady rozebírat a vše znovu řešit.
Erbimu, Therezovi i ostatní adminům bylo promluveno do duše za celkové chování na serveru a další stížnosti už snad nebudou třeba. Pokud by ovšem ani toto nestačilo a stále budou dělat čurbes, budou jednotlivci zrušeni. :)

Vyřešeno.
Uživatelský avatar
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz
 
Příspěvky: 2346
Registrován: 23 led 2013, 15:34


Zpět na Stížnosti na adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků