• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Stížnost na Trsak
Stížnost na [Trsak]:
Popis situace/prohřešku admina : Na serveru hraji cca týden a dneska cca kolem 22:50 jsem stál na parkovišti. Z ničoho nic mi začal Trsak odtahovat auto. Tak jsem mu řekl že co kurwa dělá že stojím normálně na parkovišti a že nic nedělám, tak mi řekl že chce se mnou něco řešit. Ale já jsem mu řekl že já nic řešit nebudu. A když chtěl něco řešit tak to měl řešit osobně a ne před kamarádama a honit si tak EGO
. A tak jsem odjel z parkoviště. A asi cca po 5min jsem dostal banned za failRP. Přitom jsem nic na tom serveru za týden neudělal, a dostal jsem bezdůvodně banned, za kamaráda.
a to že kamarád dostal CK a ještě to admin povolil tak ten admin měl jít a smazat profil. A ne se mnou řešit věci že jsem mu dal nějaké auta co měl. trochu by to chtělo uvažovat a zamyslet se nad sebou.
Screen banned: https://ctrlv.cz/dVwL
Prosím blbé kecy si nechce pro sebe, mě vůbec zajímat nebudou
Pekný večer.
Popis situace/prohřešku admina : Na serveru hraji cca týden a dneska cca kolem 22:50 jsem stál na parkovišti. Z ničoho nic mi začal Trsak odtahovat auto. Tak jsem mu řekl že co kurwa dělá že stojím normálně na parkovišti a že nic nedělám, tak mi řekl že chce se mnou něco řešit. Ale já jsem mu řekl že já nic řešit nebudu. A když chtěl něco řešit tak to měl řešit osobně a ne před kamarádama a honit si tak EGO

a to že kamarád dostal CK a ještě to admin povolil tak ten admin měl jít a smazat profil. A ne se mnou řešit věci že jsem mu dal nějaké auta co měl. trochu by to chtělo uvažovat a zamyslet se nad sebou.
Screen banned: https://ctrlv.cz/dVwL
Prosím blbé kecy si nechce pro sebe, mě vůbec zajímat nebudou

Pekný večer.
-
ProKrtekCZ - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Stížnost na Trsak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Trsak
Tu je ještě 1. Screen (https://ctrlv.cz/KHAI) jak mi stál bezdůvodně na autě. v realu taky dojde a postaví se na auto

-
ProKrtekCZ - Kolemjdoucí
Ahoj,
řešili jsme situaci, kdy jsi zjevně mixoval či failRPnul. Jednalo se o situaci, kdy jeden hráč dostal ck. Předtím ti však ještě prodal vozidla. Když hrál na nové postavě, tak ty jsi mu ty vozidla dal jen tak zpátky. Byl jsi ve hře a my chtěli slyšet i tvoji verzi příběhu. Proto jsem se na tebe portl.
Po portnutí jsem se tě optal, zda-li tu jsi - nereagoval jsi. Jelikož jsi seděl afk ve vozidle na veřejném parkovišti, tak jsem si tě chtěl odtáhnout bokem, abychom neřešili OOC na veřejném parkovišti, kde byla kupa dalších lidí. Jenomže v tom si ke mě přispěchal a začal mi nadávat, že jestli mi přijde normální, abych se takto choval a že chceš vrátit VIP nebo co a padla tam i nejedna nadávka. Já ti celou dobu říkal, že s tebou potřebuji řešit nějaká tvoje pochybení, ale ty jsi prostě utekl a ujel.. Následně jsem psal ještě 3x do OOC aby jsi to šel řešit, že s tebou potřebujeme mluvit. Ale ani na to si nereagoval.
To že jsem to měl řešit osobně? Já se na tebe portl a pak jsem ti řekl, aby jsi šel se mnou bokem, že to s tebou potřebuji vyřešit... To jsi odmítal
Nechtěl jsi to řešit, tak jsi prostě dostal denní ban.
A ten screen má být jako co?
Portl jsem se na tebe, když jsi byl v autě, tudiž mě to hodila na to auto..-
řešili jsme situaci, kdy jsi zjevně mixoval či failRPnul. Jednalo se o situaci, kdy jeden hráč dostal ck. Předtím ti však ještě prodal vozidla. Když hrál na nové postavě, tak ty jsi mu ty vozidla dal jen tak zpátky. Byl jsi ve hře a my chtěli slyšet i tvoji verzi příběhu. Proto jsem se na tebe portl.
Po portnutí jsem se tě optal, zda-li tu jsi - nereagoval jsi. Jelikož jsi seděl afk ve vozidle na veřejném parkovišti, tak jsem si tě chtěl odtáhnout bokem, abychom neřešili OOC na veřejném parkovišti, kde byla kupa dalších lidí. Jenomže v tom si ke mě přispěchal a začal mi nadávat, že jestli mi přijde normální, abych se takto choval a že chceš vrátit VIP nebo co a padla tam i nejedna nadávka. Já ti celou dobu říkal, že s tebou potřebuji řešit nějaká tvoje pochybení, ale ty jsi prostě utekl a ujel.. Následně jsem psal ještě 3x do OOC aby jsi to šel řešit, že s tebou potřebujeme mluvit. Ale ani na to si nereagoval.
To že jsem to měl řešit osobně? Já se na tebe portl a pak jsem ti řekl, aby jsi šel se mnou bokem, že to s tebou potřebuji vyřešit... To jsi odmítal

Nechtěl jsi to řešit, tak jsi prostě dostal denní ban.
A ten screen má být jako co?

Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Ano nechtěl jsem to řešit, to je pravda, ale zeptám se ještě na otázku. Jak je možné že vy a hráči co vám dali info věděli že dotyční hráč má vozidla z CK.
Však vy a hráči nemůžete vědět že ten člověk má věci z CK, a pak kdo tu dělá failRP
Mohl jsi to koupit znova nebo si na ně vydělal z nelegální práce
Však vy a hráči nemůžete vědět že ten člověk má věci z CK, a pak kdo tu dělá failRP

-
ProKrtekCZ - Kolemjdoucí
ProKrtekCZ píše:Však vy a hráči nemůžete vědět že ten člověk má věci z CK, a pak kdo tu dělá failRP![]()
![]()
Na to ti řeknu jen toto:
Logy a databáze.
Kdyby ti to nestačilo, tak sám hráč nám řekl, že ty auta jsou z jeho předešlé postavy

Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Trsak to s tebou chtěl normálně vyřešit a ty, než abys s ním komunikoval a omluvil se, jdeš raději na fórum podat stížnost. Logy a databáze jsou tak trošku proti tobě, zkoušet to tedy nějak uhrát je zbytečné.
Ban oprávněný a stížnost zamítnuta.
Ban oprávněný a stížnost zamítnuta.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Zamítnuto] Stížnost na Trsak
Nebudu se vyjadřovat tam kam nemám.
udelej dab?? DAB DAAAAAAAB zdravim kolegoooooo
-
Filis93CZ - Amatér
Re: [Zamítnuto] Stížnost na Trsak
Nebudu se vyjadřovat tam kam nemám.
udelej dab?? DAB DAAAAAAAB zdravim kolegoooooo