I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Stížnost na Vencu

Příspěvekod Nemesistwo » 05 kvě 2020, 00:32

Dobrý den,
zde podávám stížnost na admina "Venca". Normálně jsem simonoval, teroristi byli v kleci na zadní stěně. Bohužel pár mi jich uteklo a tak jsem šel na lov. Když jsem se vracel do prostoru cel, kde se nachází klec, jeden z teroristů stál na kleci a mačkal tlačítka, která spouští náhodu atp. Teroristi co se z klece rozutekli, jsem zabil, páč opustili místo určené simonem. Další kolo mi Venca vysvětlit, že dostali fk, já ikdyž se mi tomu nechtělo věřit, uvěřil jsem a začal jsem hledat jména v konzoli, abych jim nahlásil VD. Bohužel admin mi nenechal žádný prostor a hned jsem dostal ban.

Admini Scooby a Dexyt byli při této události na serveru.

Děkuji :)
Nemesistwo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Stížnost na Vencu

od Rumcajz » 05 kvě 2020, 00:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na Vencu

Příspěvekod Habs » 05 kvě 2020, 06:01 VIP

Je pravda, že keď máš hráčov v boxe a títo hráči cítia bezprostredné ohrozenie, to znamená, že napríklad vidia ako sa niekto blíži k tlačitkam, ktoré ich môžu zabiť, majú právo z daného miesta odísť. Preto, keď si Simon a situáciu nemáš dostatočne pod kontrolou, hráčov na takéto miesta (kde im hrozí smrť) neposielaj.

Počkáme na vyjadrenie admina.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Venca23Cze » 05 kvě 2020, 18:46

Psal jsem ti to a vysvětlil i do voice tuto situaci ty jsi se tomu smál a nechtěl jsi tomu asi věřit jako už několikrát. Stačilo říct že uznáváš chybu a dáš VD místo toho jsi se tomu vysmál a odmlčel.
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod Nemesistwo » 05 kvě 2020, 20:06

Napsal jsi to co jsem napsal já o něco výše napsal já.. Uznávám, že mi to přišlo směšný, a tím, že jsem se odmlčel, jsem hledal hráče v konzoli, kterým mám dát VD. To se musí říkat každý krok co budu dělat? Ban už stejně nemám, jde mi o princip, že jsi reagoval až příliš zbrkle si myslím :)

A jak už jsem říkal, i dva admini uvedení výše se mohou zapojit do této konverzace a potvrdit co se stalo.
Nemesistwo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Habs » 05 kvě 2020, 22:05 VIP

Že dáš FK, to sa stane a je to prehliadnuteľný prehrešok, ak sa z chyby poučíš a nahlásiš voľný deň. Ak ťa admin upozornil na fakt, že si dal FK, nemáš sa čo smiať, máš si jeho radu vziať k srdcu. Admin nemal ako vedieť, že ho berieš vážne a snažíš sa dohľadať hráčov, kt. dostali FK. Nemému decku ani vlastná matka nerozumie.

Sťažnosť zamietnutá.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy