• Stránka 1 z 1
Stížnost na x_x , dem0 , a 0.
Zdravím , s tímhle adminem by jste měli něco udělat , ten je tak zakomplexovanej že to ani hezký není..
Public 1
Popis situace , ok:) Už druhý den jsem si zapl CSko , a šel na Public 1:) ..
A byl tam dvakrát on , jednou pod nickem x_x a dneska je tam jako 0 , jinak hraje pod nickem dem0 ..
Nechápu to , hrál jsem uplně v klidu , zabíjel jsem ho často, a včera mi dal kick a pak slay , či jak se to jmenuje.
A když jsem mu napsal za co, ani neodepsal.
A dneska jsem hrál zase , a byl tam on zase jsem ho zabíjel ,a on mi dal slay ,a pak kick , a když jsem se ho zeptal proč tak prý ho zabíjím přes smog ..
Kdyby si stáhl z HLTV demo , tak uvidí že jsem ve smogu nebyl , nevím proč takovýhle zakoplexovaný lidi jsou admini, fakt to nechápu ..
To je odemne všechno díky.
Public 1
Popis situace , ok:) Už druhý den jsem si zapl CSko , a šel na Public 1:) ..
A byl tam dvakrát on , jednou pod nickem x_x a dneska je tam jako 0 , jinak hraje pod nickem dem0 ..
Nechápu to , hrál jsem uplně v klidu , zabíjel jsem ho často, a včera mi dal kick a pak slay , či jak se to jmenuje.
A když jsem mu napsal za co, ani neodepsal.
A dneska jsem hrál zase , a byl tam on zase jsem ho zabíjel ,a on mi dal slay ,a pak kick , a když jsem se ho zeptal proč tak prý ho zabíjím přes smog ..
Kdyby si stáhl z HLTV demo , tak uvidí že jsem ve smogu nebyl , nevím proč takovýhle zakoplexovaný lidi jsou admini, fakt to nechápu ..
To je odemne všechno díky.
-
jakubik1302 - Pokročilý
Stížnost na x_x , dem0 , a 0.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na x_x , dem0 , a 0.
Tady jsi ve stížnostech, ty musíš dodat důkaz o tom jak se admin provinil.
Sížnost se zamítá, lock.
Sížnost se zamítá, lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1