• Stránka 1 z 1
Stížnost na Yadang - ban za nadávky
Server: jb #1
Popis situácie/ prehrešky admina: Dostal jsem fk, tak jsem si vyžádal mikrofon, na který simona muselo 3x upozornit jiné CT a Yadang mu musel vysvětlit, že mi má dát mikrofony hned, když jsem naživu, ne až další kolo... Cituji Simona: "Po zapnutí mikrofonu bude mluvit jen ten hnusnej drsnej (moje jméno je TEN DRSNEJ)" tak jsem mu řekl co si to dovoluje takovej kid mi tady nadávat... poté sem osvětlil situaci a řekl, ať si dává bacha na to, jak ke mě mluví.... Simon mi freekill neuznal, Yadang ano, ale nijak Simonovi neřekl že mám dostat vd, jen řekl, že to fk byl.... hrálo se asi 3 další minuty a najednou jsem dostal z ničeho nic ban za nadávky.... do chatu jsem nic nepsal, viz důkaz...
Prosím o vyjádření Yadanga... děkuji
Dôkazy: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=729
Děkuji
Popis situácie/ prehrešky admina: Dostal jsem fk, tak jsem si vyžádal mikrofon, na který simona muselo 3x upozornit jiné CT a Yadang mu musel vysvětlit, že mi má dát mikrofony hned, když jsem naživu, ne až další kolo... Cituji Simona: "Po zapnutí mikrofonu bude mluvit jen ten hnusnej drsnej (moje jméno je TEN DRSNEJ)" tak jsem mu řekl co si to dovoluje takovej kid mi tady nadávat... poté sem osvětlil situaci a řekl, ať si dává bacha na to, jak ke mě mluví.... Simon mi freekill neuznal, Yadang ano, ale nijak Simonovi neřekl že mám dostat vd, jen řekl, že to fk byl.... hrálo se asi 3 další minuty a najednou jsem dostal z ničeho nic ban za nadávky.... do chatu jsem nic nepsal, viz důkaz...
Prosím o vyjádření Yadanga... děkuji
Dôkazy: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=729
Děkuji
Odděleně pochodovat, společně udeřit.
- Helmuth Karl Bernhard von Moltke
-
rewlatt - Amatér
Stížnost na Yadang - ban za nadávky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Yadang - ban za nadávky
Tak, ban si dostal zato, ze ked ti simon dal mikrofon, tak si do neho zacal zvysenym hlasom kricat, a nadavat. Tvoje reakcia na to ze ti povedal "hnusnej" bola neprimerana a urcite sa dala riesit inak ako takto.
-
Yadang - Drbna
Nevím co bereš jako zvýšený hlas, to jsem neměl, ale budiž....
Jeho reakce na to, že někdo chce mikrofon byla taky nepřiměřená, takže jestli mám ban já, tak i on... řekl jsem jedno jediné sprosté slovo do voicu... On bezdůvodně začal....
A ban jsem dostal 3 minuty po incidentu, nevím co tedy bylo důvodem toho, žes mě nebannul hned.... asi to nebylo tak jednoznačné, co?
Jeho reakce na to, že někdo chce mikrofon byla taky nepřiměřená, takže jestli mám ban já, tak i on... řekl jsem jedno jediné sprosté slovo do voicu... On bezdůvodně začal....
A ban jsem dostal 3 minuty po incidentu, nevím co tedy bylo důvodem toho, žes mě nebannul hned.... asi to nebylo tak jednoznačné, co?
-
rewlatt - Amatér
+ na BanListu je napsáno "NADAVKY" opakovane.... chci se zeptat kdy jsem se po tom jednom sprostém slově opakoval... jednou mi to ujelo, přiznávám... ale opakovaně a už vůbec na ban to nebylo... a Simon mě ani nenechal domluvit, vypl mi mikrofon uprostřed věty...
-
rewlatt - Amatér
Máš tu vyjadrenie admina, avšak preukázanie, že admin pochybil tu nevidím, nakoľko si nadával do voicu.
Nabudúce ak si vyžiadaš mikrofón, máš hovoriť len o FK a nie hráčom nadávať.
Lock.
Nabudúce ak si vyžiadaš mikrofón, máš hovoriť len o FK a nie hráčom nadávať.
Lock.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1