I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Stížnost na zrušení práv na Dust2 Only

Příspěvekod Dvarn » 04 čer 2016, 13:53

Server: Dust2 Only
Popis situace/ chyba admina: Takže bych se chtěl zeptat, jestliže, když hráč jménem Lukyn http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_175463 ... player=180 s jeho slovníke působí na serveru a já mu za to dám 60ti minutový BAN za opakované nadávky viz. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_175463 ... player=180 on si nepodá stížnost, kde bych se mohl vyjádřit a zajde za public server adminem Kamikazem, kterému vše popíše, jak to bylo podle něj a já se nemůžu dostavit na TeamSpeak3, protože jsem hrál kompetetivní mód a oni se tam o mně baví bezemně, tak je podle mě něco špatně. Jako důvod mi dal Kamikaze nadržování, co jsem si s ním vyjasnil, že kdybych nadržoval, tak by to poznal + bordel na serveru, za který jsem byl poučen ještě s adminem Bezimienni3, tak to bylo ještě v pořádku, ale tenhle přístup mě naprosto odrovnal, jelikož se snažím udržovat věci na serveru, tak, jak mají být a najednou se stane tohle. Také jsem byl pochválen za aktivitu, kterou mám s adminem DonPsycho nejlepší na public serverch. Tady předkládám svůj hlstats, kvůli aktivitě atd. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_175463 ... ayer=14512 Poprosil bych tedy o vyjádření a děkuji za přečtení. Důkazy jsem předložil v popise + některé věci vám dokáže admin Bezimienni3, tak i Kamikaze + bývalý admin Giant.
http://csgo-stats.com/76561198165320533/
Dvarn
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Stížnost na zrušení práv na Dust2 Only

od Rumcajz » 04 čer 2016, 13:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na zrušení práv na Dust2 Only

Příspěvekod Camikk » 04 čer 2016, 15:46

Ahoj, jsem rád, že se to snažíš vyřešit v klidu :)

Za 1. slovník Lukyna podle jeho chatu není dvakrát nejvhodnější, ale kdy jste byli vy dva momentálně na serveru tak do chatu napsal "jen" na VIP nade's ... Abych ti to popsal přesně .. Lukyn mi napsal, že dostal oprávněný ban, ale ty jsi nejednal správně, napsal mi, že udělal to samé jako jiný hráč a on ban nedostal ...Koukal jsem se do historie chatu na kterou mě Lukyn odkázal = https://ctrlv.cz/Mnfn -> toto napsal hráč "Slappy", tomu co napsal si se smál ani jsi ho nijak neupozornil, potom hráč Lukyn napsal = https://ctrlv.cz/6n0N ( o nadech to samé ) načež si mu napsal, že jsi ho min. 10x upozorňoval, ale min. 5 stránek předtím jste ani jeden do chatu nepsali na sebe ( zajímavé ) a na to hned dostal Lukyn ban .. ano, ban dostat měl, ale nevidím důvod, proč si Slappyho nijak neupozornil / nepotrestal a Lukynovi si dal hned ban...

K tomu vyjádření, psal jsem ti na steamu, když jsem klikl info o hře, měl jsi tam napsáno "playing CS:GO", napsal jsem ti, ať se stavíš na TS ( byl tam i noblemar se kterým jsem to chtěl vyřešit + s tebou ), ale na TS si nedošel a radši si mi napsal, že jdeš hrát MM ... potom jsme si cca minutu / dvě psali ať dojdeš, že to je ohledně Lukyna a když jsem klikl na info o hře potom tak si měl "MM D2", takže ty si ani dojít nechtěl, dal si radši přednost MM a natož noblemar řekl, ať tě nechám zrušit ....

Dále k těm důvodům zrušení, skoro obden ( nebo jednou za 3 dny ) mi na tebe přijde stížnost ( většinou od strany hráčů, ale už i 2x ze strany adminů, nikdy nebyl důkaz, tak jsem ti akorát vždy napsal, ať si dáváš pozor .. ) a tvé chování na serveru .. už 2x jsem ti říkal, že se máš chovat lépe + jednou si dostal mute na serveru ( admin a mute ... také jsem ti psal, že toto bylo naposled, načež sis mě smazal ze steamu, začal lhát a chovat se arogantně ... + k tomu nadržování, Slappyho si nechal -> 1. situace + 2. situace na serveru si řval do miku s hráčkou "cabajkaa", dostala mute ( ode mě ) a chvilku na to jsi ji dal unmute -> nadržování č.2 ( + nechápu proč dáváš unmute někomu, komu SA dalo mute ).

Ano, za aktivitu si pochválen byl, ale taky kolikrát jsi byl upozorněn na chování + trestání slaye, campu, save + min 3. špatné bany ( jeden byl u multihackera, pochopím ), ale když jsi potom dal za camp "ostatní důvod" když máš samotnou možnost "camp" + dnes ...
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. ;-)
CS:GO Admin - 30.10.2015
CS:GO Server Admin -> 7.4.2016
CS:GO CheatHunter -> 14.2.2016
CS:GO Hlavní Server Admin -> 31.7.2016

*Chaos<>Kamikaze*
Camikk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dvarn » 04 čer 2016, 17:30

Takže Kamikaze, toho druhého hráče jsem neviděl, něco, jako ty, když jsem ti říkal s tím hackerem. Říkal si také, že nemůžeš vidět všechno a to samé platí u mě. To nadržovaní s cabajkaa jsem si vyjasňovali, ale, jak koukám, ty to prostě neumíš pochopit. Já bych to zrušení ani neřešil, ale ty jsi si na mě zasedl, od té doby, co jsi zjistil, že se bavím s Giantem. Toho si také vyhodil (toho neoprávněně), ale to neuvedeš... Nejsem jediný admin, co si myslí, že se chováš, jako malé dítě a neumíš si vyřešit problémy na svém písečku. Zrušení akceptuji, jelikož bych to pod tvým vedením stejně nevydržel. A s tím kompetetivním módem, ta, když jsem ve warmupu a začne to, tak to na steamu ještě nevidíš, protože je to opožděné o 2-4 minuty. To nevím, jestli nevíte s noblermem, ale je to jedno ze základních informacích o spectu. Jinak děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek den.
Dvarn
Amatér
Amatér

Příspěvekod Camikk » 04 čer 2016, 17:42

To s Giantem tebe vůbec nemusí zajímat, protože se to tohoto vůbec netýka, s Giantem i s noblemarem jsme to vyřešili a Giantovi jsem nabídl druhou šanci, protože jsem jednal unáhleně ... a ty řekneš, že jsi toho druhého neviděl, zase lžeš ... 10 vteřin na tu si mu odpovídal smajlíkem ... A nikdo si na tebe nezasedl .. tak stejně jsem upozornil Beziho tehdy ... akorát je problém v tom, že na ostatní adminy si mi nikdo na steamu nestěžuje ...

Myslím si, že tu bylo všechno potřebné řečeno, tak počkáme na vyjádření někoho vyššího

*Chaos<>Kamikaze*
Camikk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dvarn » 04 čer 2016, 17:55

Neodpovídal jsem jemu smajlíkem, jak ty píšeš, ale ono existuje i steam, když si s někým píšeš (vypadá to, že to neznáš) a napsal jsem mu to do hry, ještě o tom nezájmu přijít, napsal jsem ti asi 3x že tam dojdu až dohraju, není můj problém s mýmy aktivitami a s tím lhaním, jestli nemáš na 100% záruku, že lžu, tak tu raději nepiš blbosti, kterých by jsi mohl litovat a ještě na ostatní adminy si nemůžou stěžovat, když jich polovina nemá splněný limit nebo si nevšímají spawn kempu, za který já slayoval a oni se divili, že tohle nikdo nedělá... Jinak piš ještě větší výmluvi, jako s Giantem, stejně vím svoje a ty mi neříkej, co dělám já, když ty jsi nějaká kudrlinka, co absolutně neovládá lidi a nečte jim mysl. Jiank děkuji za vyjádření a raději bacha, aby jsi někoho nevyhodil, že ti řekl kudrlinka. :-)
Dvarn
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dvarn » 04 čer 2016, 23:27

A ještě ke Giantovi, aby lidi měli přehled, jakou píšeš pravdu Kamikaze:
Giant^^: on napíše že mi dal druhou šanci a nic mi nenapsal že jestli chci být admin :D:D
Giant^^: napsal jen že se omlouvá za to jak semnou jednal
Giant^^: já mu řekl své
Giant^^: a odpojil jsem se z tska :D

Takže, díky Kamíku, za to, že ty nelžeš a hne do mně říkáš, že já tady lžu. :-)
Dvarn
Amatér
Amatér

Příspěvekod Camikk » 05 čer 2016, 00:33

Ano, toto jsem řešil ještě později + jsem říkal DonuPsyhovi ať ho zavolá na TSko, myslel jsem, že jsem mu to říkal, ale asi jsem na to zapomněl. Toto se řešilo několik dní později víš ;-)

A to, co tu píšeš nemá vůbec nic společného s tím, proč jsi byl zrušený ty, ale nevadí nu

*Chaos<>Kamikaze*
Camikk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DarkMouse » 05 čer 2016, 01:29 VIP

Zdravím,
nejdřív se tady řeší tvé zrušení, ke kterému jsi sám napsal že jsi to akceptoval, následně se tu řeší zase jiné zrušení admina, který vlastně vůbec zrušen nebyl podle toho, co je zde napsáno... nevím co je podstatou této stížnosti, protože jsem se dočetl jen k pokusu o shození autority SA a to, že jeden obviňujete druhého, že kecá... Pokud nedokážeš řešit problém a raději si jdeš hrát MM, je to tvůj problém.

Ať už to bylo jak to bylo, SA má právo tě zrušit i za takovouhle věc a rozumné důkazy, které tvrdí něco proti SA jsem tu nezahlédl.
Stížnost tedy budeme považovat za vyřešenou už jen z důvodu, že nemá žádnou hlavu ani patu a není zde vlastně vůbec vidět, čeho chceš tímto dosáhnout...
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy