• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Stížnost :)
Dobrý den, nevím kdo je na serveru inferno only adminem, ale chtěl bych na něj podat stížnost
jelikož tam neustále jsou cheateři
Například jako hráči James Bond který má wallhack a stále kempí. Další hráč kterého jsem dnes potkal na serveru je benQ který používal speedhack.. a také se mě nelíbí stále nadávání v chatu že jsem cheater a tak... lidi co nadávají a nerozeznají skill od cheatu jsou hloupý a je jich mnoho mohly by tak aspoň dostat kick, ale to by tam musel být nějaký admin..
Díky předem za odpověď 

- Kubel
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Stížnost :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost :)
Kdyz na serveru neni zadny admin a nelibi se ti neco (nadavky, cheaty) tak nam to sem nahlas na forum a poresime to tady.
OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
-
111KKK - Ice King
Re: Stížnost :)
Přesně tak, jak píše kolega výše. Máš možnost nahlásit hříšníka na fórum do sekce Porušení pravidel, kde bude dodatečně zabanován příslušným adminem, také však můžeš kontaktovat přímo naše adminy prostřednictvím soukromé zprávy zde na webu či prostřednictvím našeho TS (ts.gamesites.cz), nakonec pokud budeš splňovat podmínky pro přijetí do admin týmu, tak můžeš požádat o práva a v případě, že tě přijmeme, můžeš být sám admin a hlídat servery.
Stížnost bezpředmětná, zamítám.
Pokud máš další dotazy, kontaktuj mne pmkou.

Stížnost bezpředmětná, zamítám.
Pokud máš další dotazy, kontaktuj mne pmkou.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1