• Stránka 1 z 1
[Z]Stormicekkk / JailBreak
Nick na serveru: Stormicekkk
SID64: 76561199170499585
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19 let
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Žádné Nejsou hraju seriozně
Něco o mně: Jmenuji se Gustik, je mi 15 let a bydlím na Moravě. Mám IQ jako krtek a sedlo od koně. Bydlím zde s mými rodiči a lenochodem Onlym. Only si se mnou vždy povídá, i když neumí mluvit a jsem za to rád.
Proč právě já: Jsem člověk který když přijde z práce tak si rád zahrajete na CS2 Jailbreak no a proč právě já protože jsem aktivní na vašem serveru, nejsem arogantní vše řeším s klidnou hlavou, rád pomužu když je potřeba už jsem tu pár let cca 3 roky ještěnež byli starý Jailbreak na starém GO takže vím jak kde a jak chodí s adminováním.
Zkušenosti s CS2: tak v CS2 mám nahráno 1 768 Celkem na vašem serveru je z toho pulka pokud tedy počítám i starý GO už jsem byl na jednom nejmenovaném serveru admin sice to nebyli Jailbreak ale co se týče zkušenosti s Jailbreak nemám žádné ale rád se přiučím novému
Případné poznámky: Vítek511 je ochotný člověk
SID64: 76561199170499585
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19 let
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Žádné Nejsou hraju seriozně
Něco o mně: Jmenuji se Gustik, je mi 15 let a bydlím na Moravě. Mám IQ jako krtek a sedlo od koně. Bydlím zde s mými rodiči a lenochodem Onlym. Only si se mnou vždy povídá, i když neumí mluvit a jsem za to rád.
Proč právě já: Jsem člověk který když přijde z práce tak si rád zahrajete na CS2 Jailbreak no a proč právě já protože jsem aktivní na vašem serveru, nejsem arogantní vše řeším s klidnou hlavou, rád pomužu když je potřeba už jsem tu pár let cca 3 roky ještěnež byli starý Jailbreak na starém GO takže vím jak kde a jak chodí s adminováním.
Zkušenosti s CS2: tak v CS2 mám nahráno 1 768 Celkem na vašem serveru je z toho pulka pokud tedy počítám i starý GO už jsem byl na jednom nejmenovaném serveru admin sice to nebyli Jailbreak ale co se týče zkušenosti s Jailbreak nemám žádné ale rád se přiučím novému
Případné poznámky: Vítek511 je ochotný člověk
- Stormicekkk
- Kolemjdoucí

[Z]Stormicekkk / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Stormicekkk / JailBreak
Něco o mně: Jmenuji se Stormicekkk neboli Filip rád hraji PC hry Jsem z Českých Budějovic jsem ve třetáku na Instalatérovi rád chodím do fitka mám přítelkyni a ve volném čase když se nudím chodím běhat. PS: Předchozí zprává tak jsem to tam měl zkopírované jsem si neuvědomil za to se omlouvám moje chyba
- Stormicekkk
- Kolemjdoucí

Re: Stormicekkk / JailBreak
Cením referenci na Onlyho. Kampak ten zmizel.
Každopádně budu muset tuto žádost zamítnout.
Každopádně budu muset tuto žádost zamítnout.
-

Wurst1 - Šerif

• Stránka 1 z 1