I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Mimo vzor] STORYY/nahlaseni

Příspěvekod DiNooo9 » 01 led 2021, 19:55 VIP

STORY OHOHOOHO píše:Toto si pamatam, ak sa nemylim, bola to mapa miecraft. Ako si si isto vsimol, tak sme na server pridali novu moznost /report kde sa nahlasia hraci ktori porusuju poriadok an serveri. Vdaka tomuto som prisiel na server, kde ta nahlasili. Pridem a hned vidim teba ako bud znemoznujes chod hry alebo nedavas prikazy ako simon a zbytocne nadavas CTcku do voice a urazas ho. Tak si dostal prehod, ja niesom vestec aby som zistil co sa dialo predtym, ak ta urazal takisto, mal si ist na forum a nahlasit dotycneho do porusenia pravidiel. Ja ta u CT nenecham hrat 10minut aby si tam 10minut nadaval a zistil som co presne sa dialo pred mojim prichodom na server.

tak k tomuto bych se rad jeste jednou vyjadril.
mas asi spatnou pamet, byla to totiz mapa fortify.
zadruhe, zadnemu ctcku jsem nenadaval, pamatuju si, ze byl u ct i sebaa, kteremu jsem nemel duvod nadavat.
potom si psal, ze jsem daval prikazy, kdyz jsem nebyl simon?? tak to jsem nikdy nedelal, proc bych daval prikazy, kdyz nejsem simon. potom si psal, ze jsem znemoznoval chod hry, chci se te zeptat jak?? neskakal jsem simonovi do hry, nikomu nedaval fks ani nijak hru neznemoznoval.
pises, ze ses pripojil do hry a slysel, jak jsem nadaval. to by me zajimalo komu??
jedinej, kdo tam urazel ostatni, byl ten patas (ten, co me tam zacal bezduvodne urazel) toho si taky po nejake dobe kicknul, az jak mi nadaval nejakou dobu. potom se ten patas opet pripojil, zase psal do chatu urazky, tak jsem mu rekl: "patasi, jestli si takovej frajer, tak mi to pojd rict do mikrofonu" a najednou jsem dostal jen tak moove, za nic.
takze si tady nevymyslej svoje verze, abys byl pro vyssi ten nejmilejsi admin a ty za nic nemuzes zee
admini te vydi jinak a hraci jinak, protoze na serveru se k hracum, co si chteji normalne zahrat chovas uplne jinak
to je ode me vse, rad bych, aby ses k tomuto STORYY jeste vyjadril a priste si nevymyslel svoje verze. :)
DiNooo9
Spamer
Spamer

[Mimo vzor] STORYY/nahlaseni

od Rumcajz » 01 led 2021, 19:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: STORYY/nahlaseni

Příspěvekod Seso » 01 led 2021, 21:41

Nazdar kluku, nevymyslam si ziadne svoje verzie. Pomylil som si jednoducho situacie(ver mi, ze to, ze niekto nadava neustale na serveri a uraza ludi vobec nie je raritou a tak si nepamatam na vsetko) a na tu tvoju si nepamatam akoze vobec. Ak chces poukazat na moju chybu, tak prosim ta s nejakym dokazom, pretoze podla popisu si absolutne nepamatam na situaciu, ktoru popisujes a mas namysli. Osobne od CT neprehadzujem len tak, cize ak si nadaval, nemas sa comu divit. Bez dema sa vsak nezaobideme :roll:
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod DiNooo9 » 01 led 2021, 22:45 VIP

no ja mam z tebe dost :dd. v predeslem nahlaseni si psal, ze si na tuto situaci moc dobre pamatujes..
STORY OHOHOHH píše:Toto si pamatam, ak sa nemylim, bola to mapa miecraft.

STORY OHOHOHH píše:Vdaka tomuto som prisiel na server, kde ta nahlasili. Pridem a hned vidim teba ako bud znemoznujes chod hry alebo nedavas prikazy ako simon a zbytocne nadavas CTcku do voice a urazas ho.

tady si dokonce i nejakou vymyslenou situaci popsal. pak vytvorim dalsi topic (ani ne den po predeslem nahlaseni) a ty tady napises, ze si na nic nepamatujes a potrebujes dukaz, kdyz uz to ani v demach nebude??
myslim si, ze po tomhle si o tobe udelaji obrazek vyssi, ze si tady admin vymysli svoje fraze a jednou pise ze si to pamatuje, a potom kratce po tom pise ze nic nevi a nic si nepamatuje. vic lidi s tebou ma problem a mel by ses nad sebou zamyslet. :)
DiNooo9
Spamer
Spamer

Příspěvekod DiNooo9 » 01 led 2021, 22:47 VIP

jo a + si zamozrejme jeste musel napsat a opet si vymyslet, ze sis "pomylil situaciu".
doufam, ze v reatlite nejses tak blbej, jak se na internetu projevujes. :)
DiNooo9
Spamer
Spamer

Příspěvekod Seso » 01 led 2021, 23:03

Hm, nepochopit z jednoducheho suvetia, ze som si zjavne pomylil situaciu a napisat tu 2 strofy o tom aky som vlastne blby.. tak to je ina haluz. A niekto takyto tu ide rozpravat o inteligencii a o tom, ze by som sa mal nad sebou zamysliet. Takze este raz pre pomalsich.. Ja naozaj netusim, co mas namysli a teda by som potreboval demo, mam lepsie veci si zapamatat nez to, kde kedy som koho upozornil alebo presunul do T. Cize ked tu uz ides moralizovat, skus si vzdy precitat viackrat text, ktory som napisal a potom mozeme normalne podebatovat. A nie tu mat vylevy jak homo erectus ;) ak budes chciet nieco riesit, tak mi napis pm, bez nejakeho dema alebo niecoho, co by mne aj vedeniu objasnilo situaciu to tu zbytocne nespamuj, dakujem.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ericek111 » 04 led 2021, 17:08

Tieto veci patria do manželskej poradne, nie na fórum do sťažností.

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy