• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] Strafy
Ahoj , mám takový problém se strafy ...
FPS : 1000+ atd ...
No a , jednoho dne sem se rozhodl že si opět zapnu csko . Strafy mi den předtím šly úplně výtečně , neměl sem problém . Jenže jak sem zapl csko , tak sem tam zapnul moje cfg , se kterým sem něměl problémy . Zkoušel sem i bez toho cfg hrát , ale bohužel . Jak sem zapl cfg tak sem šel na furien ... Tam sem zkoušel strafy a nějak mi to nesedělo , ztratil sem boost o celých 80% cca . Nevím jak to vyřešit . Předem díky za odpověd
FPS : 1000+ atd ...
No a , jednoho dne sem se rozhodl že si opět zapnu csko . Strafy mi den předtím šly úplně výtečně , neměl sem problém . Jenže jak sem zapl csko , tak sem tam zapnul moje cfg , se kterým sem něměl problémy . Zkoušel sem i bez toho cfg hrát , ale bohužel . Jak sem zapl cfg tak sem šel na furien ... Tam sem zkoušel strafy a nějak mi to nesedělo , ztratil sem boost o celých 80% cca . Nevím jak to vyřešit . Předem díky za odpověd
- UneSpot
- Kolemjdoucí
[Vyřešené] Strafy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Strafy
Ahojda reinstaluj csko a zkus hrát bez toho cfg když to šlo i bez něj
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
-
DEGOL5 - Kazatelův učeň
Zkoušel sem reinstalovat 5x , zkoušel sem i bez cfg co mi poradil jeden admin . Stále nejde
- UneSpot
- Kolemjdoucí
Nenastavoval si si myš nejak inak že Hz na myši alebo hráš s inou myškou ?
[exADMIN] na Minecraft
[VIP+EVIP] na Dust2 Only #1
[VIP+EVIP] na Furien #1
❌ CS 1.6 CHEATER ❌
[VIP+EVIP] na Dust2 Only #1
[VIP+EVIP] na Furien #1
❌ CS 1.6 CHEATER ❌
-
lVIPlxNinjax - Pokročilý
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Můžu teamspeak , a ten problém je asi z 60% stejný jako ten tvůj . Jenomže mně to dělá na knife , a navíc se mi někdy objeví ve jméně Unnamed a unbindujou se mi všechny věci z CSKA . A když to chci znova nainstalovat ta to píše nelze nainstalovat ... Něco zašifrovaného , takže musím do steam nastavení ---) stahování ---) Vymazat cache stahování . A mám dva cfg , asi půl roku , ale neměl sem do minulého týdne s nimi problém . A najednou sem se připojil na server a boost nikde ... Stejné fps a nic . Na furien serverech mi taky nejde boost , a jsem si na 100% jistý , že ty strafy prostě nějak nejdou . Zkouším větší 8 , měnší 8 ( strafy ) A nejde ani jedno ... BGS nejde , sgs a gs opravdu málo
- UneSpot
- Kolemjdoucí
Vyřešeno , udělal sem to tak že sem si předtím změnil nastavení myši tak že sem dal Zvýšit přesnost myši ( ukazatele ) , proto mi to nešlo .
- UneSpot
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1