• Stránka 1 z 1
Strata XP / SuperHero
Dobrý deň . Už nejaký ten čas hrajem server Gamesites.cz SuperHero . Hrajem cez Steam a môj nickname v hre je Dubka. Nahral som lvl 11 a teraz som nebol aktívny 1/2 dni pripojil som sa a mal som level 1. Som aj v topke a každý vie dokázať že som tento lvl mal. Screen ako som ho mal nemám lebo nečakal som že keď sa snažím niečo nahrať nahlásim asi 6 hackrov ktorý dostali permu tak nehrám deň a vymaže sa mi level... Ešte v sobotu som ho mal a dynamickú IP adresu nemám . Mám Steam. Poprosím vysvetlenie/pomoc.
-
Matso - Pokročilý
Strata XP / SuperHero
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Strata XP / SuperHero
Zdravím mám naprosto stejný problém eVIP GioVega ale nonSteam též killy a rank nezměněný ale reset levelů původně lvl.11 a přes noc lvl.1 vůbec to nechápu přitom některým hráčům levely zůstaly a ted když s nimy hrajeme je téměř nemožné je zabít pro info nej. má už myslím level 20 možná víc/mín netušim a ostatní 7 jak je to možné že reset levelů není u všech hráčů ale pouze individuálně?
-
GioVega - Kolemjdoucí
Tak to je dost divný případ když máš Steam. Kdyby byl restart, tak by logicky měli reset všichni. Bohužel bez screenu ti XP vrátit nemůžu
Raději si sem tam udělej screen kdyby se situace náhodou opakovala.

-
FragONE - Sponzor
Dobrý deň , našiel som screenshoty zo serveru ale ajtak to niesú všetky XP ... Stratil som 10.000 XP Len tak za nič ... Prosím spravte s tým niečo fakt ma to vytáča a už ani nemám chuť do hry... Ale snáď ešte sa dokážem zachytiť . Mám aspoň toto no ... a prišiel som o 10.000 XP čo nieje zadarmo.. http://leteckaposta.cz/609046575
-
Matso - Pokročilý
Napiš mi zítra SZ na webu a domluvíme se 

-
FragONE - Sponzor
• Stránka 1 z 1