• Stránka 1 z 1
[Přijat] su .`, / Aim Servery (Sniper War)
Nick na servery : su .`,
SID : STEAM_1:0:446239195
Sekce, na které chci práva : Sniper War #1
Věk : 21
Moje : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=142229
Bany, ktoré som dostal (na GS) : Neviem o žiadnom či už na 1.6 alebo GO
Niečo o mne : Tak Volám sa René, žijem kúsok od Nitry menšia dedina, chodím aj do roboty na 12tky
ale tak mam potom dva dni voľno a hrám csko,fifu alebo nhl, chodievam von hrávam aj futbal ale to len tak že v nedeľu ale inak teraz skor hravam len to cs.
Proč práve já : Tak hrávam na Sniper War už nejaké dni a celkom ma ten server baví tak som si aj zakúpil VIP, ale tak samozrejme že už tam bol niekto kto porušoval pravidla a kazil hru ostatným a volal som aj adminov ktorý potom zasiahli ale niekedy je proste neskoro a ten človek to prestane robiť... preto by som chcel pomôcť ako admin dúfam že budem len prínosom
Skúsenosti s CS:GO : Tak hrám to od 2012 a stále nemôžem povedať že to viem na 100% ale určite viem čo sa môže a čo nie, príkazy samé o sebe ako také poznám bol som tu už adminom ale je tomu dávnejšia doba.
Případné poznámky : Neviem fakt nebol som tu dlho ale tak kde byť adminom jak nie tu.
A kludne ak sa niekto chce niečo dozvedieť viac nemám problém isť na TS.
SID : STEAM_1:0:446239195
Sekce, na které chci práva : Sniper War #1
Věk : 21
Moje : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=142229
Bany, ktoré som dostal (na GS) : Neviem o žiadnom či už na 1.6 alebo GO
Niečo o mne : Tak Volám sa René, žijem kúsok od Nitry menšia dedina, chodím aj do roboty na 12tky

Proč práve já : Tak hrávam na Sniper War už nejaké dni a celkom ma ten server baví tak som si aj zakúpil VIP, ale tak samozrejme že už tam bol niekto kto porušoval pravidla a kazil hru ostatným a volal som aj adminov ktorý potom zasiahli ale niekedy je proste neskoro a ten človek to prestane robiť... preto by som chcel pomôcť ako admin dúfam že budem len prínosom
Skúsenosti s CS:GO : Tak hrám to od 2012 a stále nemôžem povedať že to viem na 100% ale určite viem čo sa môže a čo nie, príkazy samé o sebe ako také poznám bol som tu už adminom ale je tomu dávnejšia doba.
Případné poznámky : Neviem fakt nebol som tu dlho ale tak kde byť adminom jak nie tu.
A kludne ak sa niekto chce niečo dozvedieť viac nemám problém isť na TS.
-
bombY - Zkušený
[Přijat] su .`, / Aim Servery (Sniper War)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: su .`, / Aim Servery (Sniper War)
Ahoj,
Na serveru hraješ poměrně krátkou dobu a hned si žádáš o práva, ozvi se mi za 2 týdny do PM
Mezitím si udržuj aktivitu a nahlašuj do PP, ať vím, že to myslíš vážně.
V řešení.
Na serveru hraješ poměrně krátkou dobu a hned si žádáš o práva, ozvi se mi za 2 týdny do PM

V řešení.

Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
-
robiNN - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1