• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Subaru
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Subaru
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: HFG~brokenSTAR
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:522257313
[=] Zabanovana IP: xxxxxxxxxxxxxx
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Serus tento profi admin dává bany hned co mu někdo napíše něco malého.. napsal jsem ,,blind subaru welcome"
Dneska to samé hodil hráče o zem jen že stál 3 vteřiny na textuře protože se rozboostil a doletěl tam a hned sešel a on mu napsal že kokod a hned dostal ban? Nevyznám se v tom hodně ale nemělo by být mezi tím upozrnění > kick a pak ban ? díky
[=] Dostal jsi trest od admina: Subaru
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: HFG~brokenSTAR
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:522257313
[=] Zabanovana IP: xxxxxxxxxxxxxx
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Serus tento profi admin dává bany hned co mu někdo napíše něco malého.. napsal jsem ,,blind subaru welcome"
Dneska to samé hodil hráče o zem jen že stál 3 vteřiny na textuře protože se rozboostil a doletěl tam a hned sešel a on mu napsal že kokod a hned dostal ban? Nevyznám se v tom hodně ale nemělo by být mezi tím upozrnění > kick a pak ban ? díky
- Jasonn
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]Subaru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Subaru zase a znova dokazuje retardaci mozku
( O tom hráčovi který dostal grab z textury nick ,,u" dostal za jednu nadávku ban na 12 hodin
)

- Jasonn
- Kolemjdoucí
https://ctrlv.link/Lqhx
personally i don't know what do u wanna from me you were tryin to offend me bc i banned u yesterday for cheatin so i gave u 10 min mute chat to chill and don't interfere in another player, i can sent what he wrote https://ctrlv.link/JJZ4
i punished him for this also i have my demo for his txt but this topic not the best place for that
note:i don't have anything personal to u i just try to make the game more fair for others to have fun ,thanks
personally i don't know what do u wanna from me you were tryin to offend me bc i banned u yesterday for cheatin so i gave u 10 min mute chat to chill and don't interfere in another player, i can sent what he wrote https://ctrlv.link/JJZ4
i punished him for this also i have my demo for his txt but this topic not the best place for that
note:i don't have anything personal to u i just try to make the game more fair for others to have fun ,thanks
-
Subaru - CS 1.6 Admin
Nebudu to psát anglicky snad si to přeložíš..
Kdyby jsi mi dal upozornění omluvil bych se ti že mi to uletělo to slovo ale ty mi rovnou jebneš ban..
(Jen tak pro info) Ty banuješ jen lidi u kterých je viditelný dobrý boost + a ještě když ti pláče do chatu nějaký tvůj kamarád kdybych to napsal já o někom tak se mi vysměješ.. A myslím si jít k nějakému tvému kamarádovi a zkusit si hrát na 1k fps a jestli má dobrý monitor + myš a jestli ty jsi dobrý by neuškodilo díky moc.
Kdyby jsi mi dal upozornění omluvil bych se ti že mi to uletělo to slovo ale ty mi rovnou jebneš ban..
(Jen tak pro info) Ty banuješ jen lidi u kterých je viditelný dobrý boost + a ještě když ti pláče do chatu nějaký tvůj kamarád kdybych to napsal já o někom tak se mi vysměješ.. A myslím si jít k nějakému tvému kamarádovi a zkusit si hrát na 1k fps a jestli má dobrý monitor + myš a jestli ty jsi dobrý by neuškodilo díky moc.
- Jasonn
- Kolemjdoucí
Jasonn píše:Nebudu to psát anglicky snad si to přeložíš..
Dude,as i said I gave u the 10 min ban to make u chill and stop offending me no one write me anything about yesterday ban I noticed u were weird and the demo reviewed on CHH and gave u the final verdict why u blame me then for this I didn't ban you wrong and u deserve that ban , however everyone made mistakes and we learn from it to not make it again,thanks
-
Subaru - CS 1.6 Admin
Re: [V řešení]Subaru
Oba bany boli unáhlené a zbytočné. Admin si je toho vedomý, akurát tu nemohol kvôli locku napísať...
Sťažnosť oprávnená
Sťažnosť oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1