• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Sumo zápasy *Atrakcia*
Zdravím, chcel by som vám ukázať atrakciu ktorú som nedávno vymyslel.
Názov: Sumo zápasy
O čo ide:
1.) Dvaja hráči sa postavia na veľkú plošinu (Builder) a postavia sa šikmo oproti sebe do rohov.
2.) Následne Simon dá loptu jednému z 2 hráčov ktorému určí výhodu (napríklad pomocou reakcie).
3.) Na Simonove znamenie sa hráči do seba pustia a budú sa snažiť odstrčiť jeden druhého z plošiny pomocou lopty.
Hráč ktorý spadne prehráva a čaká ho trest ktorý mu Simon udelí.
Situácia 1. Dostali ste výhodu a máte loptu ako prvý, vašou úlohou je sa snažiť aby ju nezískal váš súper a opatrne ho zhodiť z plošiny.
Situácia 2. Váš súper dostal výhodu a má loptu ako prvý, vašou úlohou je snažiť sa dostať čo najďalej od kraja platformy, aby vás nemohol súper zhodiť tak jednoducho a pritom sa mu snažíte zobrať loptu pomocou stláčanie klávesy E (default).
Situácia 3. Lopta vypadne z platformy, Simon po ňu zabehne a spätne hodí loptu vysokým oblúkom na plošinu,
je na hráčoch kto je lepší a zoberie si ju ako prvý, keďže na plošine majú hráči po zahájení atrakcie volný pohyb.
Začiatok atrakcie pred jej spustením, VIP hráč dostal výhodu a má loptu ako prvý:

Simon zahájil atrakciu pomocou slova Štart, ktoré predom určil a hráči sa pustili do seba:

VIP hráč odstrčil svojho súpera z plošiny a vyhráva:

Zhrnutie: Je to rýchla, jednoduchá a zábavná atrakcia. Čo som to párkrát skúsil na severoch, ľuďom sa to páčilo,
tak ma napadlo že to hodím sem aby to bolo oficiálne.
Ak máte nejaké otázky, pýtajte sa a budem rád ak sem napíšete svoj vlastný názor
Ďakujem
Názov: Sumo zápasy
O čo ide:
1.) Dvaja hráči sa postavia na veľkú plošinu (Builder) a postavia sa šikmo oproti sebe do rohov.
2.) Následne Simon dá loptu jednému z 2 hráčov ktorému určí výhodu (napríklad pomocou reakcie).
3.) Na Simonove znamenie sa hráči do seba pustia a budú sa snažiť odstrčiť jeden druhého z plošiny pomocou lopty.
Hráč ktorý spadne prehráva a čaká ho trest ktorý mu Simon udelí.
Situácia 1. Dostali ste výhodu a máte loptu ako prvý, vašou úlohou je sa snažiť aby ju nezískal váš súper a opatrne ho zhodiť z plošiny.
Situácia 2. Váš súper dostal výhodu a má loptu ako prvý, vašou úlohou je snažiť sa dostať čo najďalej od kraja platformy, aby vás nemohol súper zhodiť tak jednoducho a pritom sa mu snažíte zobrať loptu pomocou stláčanie klávesy E (default).
Situácia 3. Lopta vypadne z platformy, Simon po ňu zabehne a spätne hodí loptu vysokým oblúkom na plošinu,
je na hráčoch kto je lepší a zoberie si ju ako prvý, keďže na plošine majú hráči po zahájení atrakcie volný pohyb.
Začiatok atrakcie pred jej spustením, VIP hráč dostal výhodu a má loptu ako prvý:

Simon zahájil atrakciu pomocou slova Štart, ktoré predom určil a hráči sa pustili do seba:

VIP hráč odstrčil svojho súpera z plošiny a vyhráva:

Zhrnutie: Je to rýchla, jednoduchá a zábavná atrakcia. Čo som to párkrát skúsil na severoch, ľuďom sa to páčilo,
tak ma napadlo že to hodím sem aby to bolo oficiálne.
Ak máte nejaké otázky, pýtajte sa a budem rád ak sem napíšete svoj vlastný názor

Ďakujem

"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
Sumo zápasy *Atrakcia*
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sumo zápasy *Atrakcia*
Za mě super nápad
Neviděl jsem to ještě v akci a ta plošina mi příjde malá... možná by to chtělo větší prostor pro hru (v builder menu dát možnost většího bloku)
za mě 9/10

Neviděl jsem to ještě v akci a ta plošina mi příjde malá... možná by to chtělo větší prostor pro hru (v builder menu dát možnost většího bloku)
za mě 9/10

Odděleně pochodovat, společně udeřit.
- Helmuth Karl Bernhard von Moltke
- Helmuth Karl Bernhard von Moltke
-
rewlatt - Amatér
Samozrejme pokial Simon chce, urobi si inu plosinu ale toto je asi najrychlejsi sposob aky je, a je pomerne dost dobra na to aby to netrvalo dlho, ale dakujem ^^
"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
Nejlepší hra co kdy do vymyslel
velmi se mi líbí velmi povedená a nikdy nevíte kdo spadne
prostě nejlepší atrakce

- admiral89
- Kolemjdoucí
Dakujeem <3

-
Butchr - Mistr
Pěkně vymyšlené ... Je vidět že tu někdo používá hlavu u toho simonování 
Mimochodem našel si to někde nebo si to vymyslel ty? Jinak super!
Rate 10/10 za originalitu

Mimochodem našel si to někde nebo si to vymyslel ty? Jinak super!

Rate 10/10 za originalitu

-
Yami - Zkušený
Raz ked som siel spat, som lezal v posteli uz a odrazu mi prisiel napad, na druhy den po skole som to hned siel vyskusat a pacilo sa
to nielen mne ale aj hracom na serveri
nenasiel som to nikde 
Dakujem moc btw c:
to nielen mne ale aj hracom na serveri

Dakujem moc btw c:
-
Butchr - Mistr
Dost dobrý nápad
klobouk dolů 

-
Ovie - Profesionál
To vypadá suprově! Jako na poslední reakci na "stupnut si" to nemá, ale jinak 10/10 

-
ZeffGreen - Zkušený
Sice nehraju JB na GOčku, ale už je to pár měsíců co si ho zahraji rád na 1.6 .. a když vidím ty CTčka tam, samé reakce a podobné blbosti ( když tam není admin ) a potom tady tak je to úplně něco jiného .. přesně o tomto by JB měl být, moc pěkná atrakce 

Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. 
CS:GO Admin - 30.10.2015
CS:GO Server Admin -> 7.4.2016
CS:GO CheatHunter -> 14.2.2016
CS:GO Hlavní Server Admin -> 31.7.2016
*Chaos<>Kamikaze*

CS:GO Admin - 30.10.2015
CS:GO Server Admin -> 7.4.2016
CS:GO CheatHunter -> 14.2.2016
CS:GO Hlavní Server Admin -> 31.7.2016
*Chaos<>Kamikaze*
-
Camikk - Zkušený
Diky moc ludia <3 :3
-
Butchr - Mistr
Super nápad, mohla by být taky sranda kdyby si tu plošinu rozšířil a dal tam třeba 4 lidi 

Czech guy singing soviet songs
Ten nejobávanější zpěvák na celém jailbreaku...
Ten nejobávanější zpěvák na celém jailbreaku...
-
ladvorak - Amatér
Samozrejme Simon moze tu atrakciu obohatit akokolvek chce, je to iba na nom... Toto je uplny zaklad toho vsetkeho iba
Dakujem :3
Dakujem :3
-
Butchr - Mistr
Vyborny napad, urcite tu hru nekdy musim zrealizovat, tesim se domu abych to hned mohl zkusit 

Lidi co si myslí, že jsou nic, jsou víc, než ti co si myslí, že jsou něco.
CS:GO Akademik - 29 pro 2015, 19:39
CS:GO P. Akademik - 30 led 2016, 21:57

CS:GO Akademik - 29 pro 2015, 19:39
CS:GO P. Akademik - 30 led 2016, 21:57
-
FrostakCZE - Pokročilý
Nech sa paci <3 Dakujem c:
-
Butchr - Mistr
• Stránka 1 z 2 • 1, 2