• Stránka 1 z 1
[V]Sunny jb 1
6:51 Simon da prikaz podte vo walku za mnou "admin" sunny chvilu pobeži a nasledne ide vo walku pritom ked ho zabijem povedal do mikrofonu ze mali ist na zaciatku za nim vo walku a potom mali normalne dobehnut pritom admin sunny,ako je vidiet na deme chvílu beži a potom začne walkovat ( podla mna vd dostat nemal ale tak nebudem sa natahovat na servery s adminom
10:00 cca simon da atrakciu kde si ma každy hráč má obsadit jednu bedničku hrač kyk sa postavi k hračovi pernik zabila som ho nasledne som mu musela nahlasit vd
dalsie kolo si white zobral simona chcela som nejake normalne vysvetlenie no bohužial xdd
29. 09. 17:57 jb_rush 20312-2409291757-jb_rush.dem.zip
10:00 cca simon da atrakciu kde si ma každy hráč má obsadit jednu bedničku hrač kyk sa postavi k hračovi pernik zabila som ho nasledne som mu musela nahlasit vd
dalsie kolo si white zobral simona chcela som nejake normalne vysvetlenie no bohužial xdd
29. 09. 17:57 jb_rush 20312-2409291757-jb_rush.dem.zip
- Kajculinka
- Kolemjdoucí
[V]Sunny jb 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sunny jb 1
Ahoj, příjde mi že jsem ve walku šel hned poté co to pan simon řekl, to že tam byla jedna vteřina prodleva, mi nepříjde hned na kill, jak můžeš slyšet simon lagnul s tím že hráč zamnou udělal podobnou věc.
U té druhé situace tak si měli zabrat bedničky, přesněji čtyři, dva hráči byli na bedničkách s dvěma dalšími hráči, a jedna bednička tam byla stále volná, takže furt měli šanci "přežít", kdyby jste je nezabili hned a nechali jim nějaký čas na zareagování tak by určitě přešli na tu volnou bedničku.
U té druhé situace tak si měli zabrat bedničky, přesněji čtyři, dva hráči byli na bedničkách s dvěma dalšími hráči, a jedna bednička tam byla stále volná, takže furt měli šanci "přežít", kdyby jste je nezabili hned a nechali jim nějaký čas na zareagování tak by určitě přešli na tu volnou bedničku.
- sunnyyy
- Pokročilý
Re: [V riešení]Sunny jb 1
Ahoj, v první situaci bych se killu vyvaroval, protože Simon lagnul a nebylo zřejmé co chce.. stupňuje to i fakt, že další vězeň udělal to stejné a nic se mu nestalo.. Takže tu bych vytknul pouze to, aby ho admin upozornil na danou věc. V druhé situaci žádný problém nevidím, nikdo nebyl na poslední krabici, takže se nikdo zabíjet neměl.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1