Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyrišené]Super hero nanič

Příspěvekod marek123456 » 27 lis 2014, 14:26

dakujem za vranene leveli čo my zmizly taky lenivi ste aby ste mi ich vratili furt ked sa mi bugne ip adresa furt mi trepete do hlavy mam si kupit steam nehajte si cely steam ja kcem naspet leveli a to neni moja ip adresa ale vy ste ten problem !!! nič tu nefunguje ako ma fungovat keby že niečo užitočne viete nenehate mi lvl 1 al date mi naspet lvl 25 ale nie zasa mi poviete že si mam kupit steam aj ked sa mi to iste stalo na furien 1 hovorili ste mi že si mam kupit steam Opakujem Nekcem steam !!!
viriešte si problem v hre potom mi tu hovorte že to je moja vina a ako sa mi mohla bug Sid ked na furien 1 mam peniaze všetko aj na ostatnych furienoch len SuperHero je problem takže vipliva že to neni moja chyba ale vaša. :oops:
marek123456
Amatér
Amatér

[Vyrišené]Super hero nanič

od Rumcajz » 27 lis 2014, 14:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Super hero nanič

Příspěvekod emoboy » 27 lis 2014, 14:36 VIP

marek123456 píše:dakujem za vranene leveli čo my zmizly taky lenivi ste aby ste mi ich vratili furt ked sa mi bugne ip adresa furt mi trepete do hlavy mam si kupit steam nehajte si cely steam ja kcem naspet leveli a to neni moja ip adresa ale vy ste ten problem !!! nič tu nefunguje ako ma fungovat keby že niečo užitočne viete nenehate mi lvl 1 al date mi naspet lvl 25 ale nie zasa mi poviete že si mam kupit steam aj ked sa mi to iste stalo na furien 1 hovorili ste mi že si mam kupit steam Opakujem Nekcem steam !!!
viriešte si problem v hre potom mi tu hovorte že to je moja vina a ako sa mi mohla bug Sid ked na furien 1 mam peniaze všetko aj na ostatnych furienoch len SuperHero je problem takže vipliva že to neni moja chyba ale vaša. :oops:

Ach bože :roll: :roll: :roll: tak ja to zopakujem sid sa buguje náhodne na serveroch tak čo tomu nechápeš? ak máš steam tak ID budeš mat stále tu istú :!: :!: :!: kúp si steam a nič sa takéto nebude diať nieje to chyba serveru od GS.
Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
emoboy
Mistr
Mistr

Příspěvekod marek123456 » 27 lis 2014, 15:10

ja si to predstavujem inač že poviete niakemu adminovy pride na server da mi leveli odide a všetci budu spokojny aj ja aj vy a žiadny steam si kupovat nemusim nekcem ani nebudem :)
marek123456
Amatér
Amatér

Příspěvekod emoboy » 27 lis 2014, 15:15 VIP

marek123456 píše:ja si to predstavujem inač že poviete niakemu adminovy pride na server da mi leveli odide a všetci budu spokojny aj ja aj vy a žiadny steam si kupovat nemusim nekcem ani nebudem :)

Tak smola takto myslím že to tu nefunguje nie si prvý ani posledný.
Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
emoboy
Mistr
Mistr

Příspěvekod 21lukas03 » 27 lis 2014, 16:18

Chyba nie je na strane GS.
LOCK...
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať