• Stránka 1 z 1
[Vyrišené]Super hero nanič
dakujem za vranene leveli čo my zmizly taky lenivi ste aby ste mi ich vratili furt ked sa mi bugne ip adresa furt mi trepete do hlavy mam si kupit steam nehajte si cely steam ja kcem naspet leveli a to neni moja ip adresa ale vy ste ten problem !!! nič tu nefunguje ako ma fungovat keby že niečo užitočne viete nenehate mi lvl 1 al date mi naspet lvl 25 ale nie zasa mi poviete že si mam kupit steam aj ked sa mi to iste stalo na furien 1 hovorili ste mi že si mam kupit steam Opakujem Nekcem steam !!!
viriešte si problem v hre potom mi tu hovorte že to je moja vina a ako sa mi mohla bug Sid ked na furien 1 mam peniaze všetko aj na ostatnych furienoch len SuperHero je problem takže vipliva že to neni moja chyba ale vaša.
viriešte si problem v hre potom mi tu hovorte že to je moja vina a ako sa mi mohla bug Sid ked na furien 1 mam peniaze všetko aj na ostatnych furienoch len SuperHero je problem takže vipliva že to neni moja chyba ale vaša.

- marek123456
- Amatér
[Vyrišené]Super hero nanič
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Super hero nanič
marek123456 píše:dakujem za vranene leveli čo my zmizly taky lenivi ste aby ste mi ich vratili furt ked sa mi bugne ip adresa furt mi trepete do hlavy mam si kupit steam nehajte si cely steam ja kcem naspet leveli a to neni moja ip adresa ale vy ste ten problem !!! nič tu nefunguje ako ma fungovat keby že niečo užitočne viete nenehate mi lvl 1 al date mi naspet lvl 25 ale nie zasa mi poviete že si mam kupit steam aj ked sa mi to iste stalo na furien 1 hovorili ste mi že si mam kupit steam Opakujem Nekcem steam !!!
Ach bože

• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
ja si to predstavujem inač že poviete niakemu adminovy pride na server da mi leveli odide a všetci budu spokojny aj ja aj vy a žiadny steam si kupovat nemusim nekcem ani nebudem 

- marek123456
- Amatér
marek123456 píše:ja si to predstavujem inač že poviete niakemu adminovy pride na server da mi leveli odide a všetci budu spokojny aj ja aj vy a žiadny steam si kupovat nemusim nekcem ani nebudem
Tak smola takto myslím že to tu nefunguje nie si prvý ani posledný.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Chyba nie je na strane GS.
LOCK...
LOCK...
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103