• Stránka 1 z 1
SuperHero navrátenie XP
Dobrý deň,
preinštaloval som CS 1.6 pretože stále mal nejaký problém, samé crashe a podobne...Ale keď som sa prihlásil znovu sa SH, tak mi nenačítalo xp. Viete mi to nejakým spôsobom navrátiť? screenshot nemám, nečakal som, že sa niečo také stane, lebo IP sa mi nemenila pokiaľ viem, keďže som nereštartoval PC, ale hrám na ntb cez wifi (už hrám pár dní a stále sa mi načítali v pohode). Určite si to viete pozrieť niekde v history. Dnes som ešte ráno hral a mal som nejakých 33k xp, potom som preinštaloval...
ingame nick: ThreeB
ďakujem za odpoveď.
preinštaloval som CS 1.6 pretože stále mal nejaký problém, samé crashe a podobne...Ale keď som sa prihlásil znovu sa SH, tak mi nenačítalo xp. Viete mi to nejakým spôsobom navrátiť? screenshot nemám, nečakal som, že sa niečo také stane, lebo IP sa mi nemenila pokiaľ viem, keďže som nereštartoval PC, ale hrám na ntb cez wifi (už hrám pár dní a stále sa mi načítali v pohode). Určite si to viete pozrieť niekde v history. Dnes som ešte ráno hral a mal som nejakých 33k xp, potom som preinštaloval...
ingame nick: ThreeB
ďakujem za odpoveď.
-
ThreeB - Kolemjdoucí
SuperHero navrátenie XP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SuperHero navrátenie XP
Jestli nemáš průkazný screen tak XP nelze navrátit. Příště doporučuji si udělat pár screenů než si budeš přeinstalovávat CS. XP se ukládají na SID/IP. Doporučuji koupit Steam a tento problém už nenastane. LOCK.
-
FragONE - Sponzor
• Stránka 1 z 1