Vše ohledně kategorie serverů: Fun Servery

Re: SuperHero

Příspěvekod RiDeR1 » 21 kvě 2014, 14:37

RiDeR1 píše:
kironet píše:Na SH jsou VIP výhody nebu ne? Jsem docela zmaten :D
Při napojeni mi to piše že místo je rezervovano pro VIP, ale když se na web kouknu co jsou za výhody, tak mi to napíše že VIP neni k danemu serveru :D

Ještě nejsou, ale už budou...slot je ale asi už rezervován automaticky :)

Nechtěl jsem napsat už budou, ale že jsou plánovaný, nevím, kdy budou...sorry :)
- Píšu to takhle, protože tu nemůžu editovat
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
RiDeR1
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

od Rumcajz » 21 kvě 2014, 14:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod FragONE » 21 kvě 2014, 20:27 VIP

kironet píše:Na SH jsou VIP výhody nebu ne? Jsem docela zmaten :D
Při napojeni mi to piše že místo je rezervovano pro VIP, ale když se na web kouknu co jsou za výhody, tak mi to napíše že VIP neni k danemu serveru :D

Ta zpráva je už tak napsaná k tomu slotu a nemá cenu to zbytečně na pár dnů přepisovat. Teď je v plánu dodělat a upravit pár věcí.. Potom máme naplánované udělat i VIP výhody a poté spustit druhý SuperHero server. VIP výhody budou snad tento týden a nebo taky dneska. Uvidíme kolik se toho stihne.. Je tam potřeba dodělat ještě pár věcí a až pak se může dělat VIP apod.
FragONE
Sponzor
Sponzor

Re: SuperHero - Dotazy

Příspěvekod ShiTTo » 25 črc 2014, 16:08

Čaute chcel by som sa opitať ze ked mam us niejaky lvl tak sa mi nechcu nacitat vsetci hrdinovia mam 14 lvl a chcem poison ivy hrdinu a nemam ho tam poradte co s tim pls.Skusil som aj vymazat hrdinu a nic poradte. Dajujem ShiTTo ;)
ShiTTo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FragONE » 27 črc 2014, 20:22 VIP

Protože je tento cvar sh_menumode nastavený na 0.. Zřejmě to tak zůstalo když se zkoušeli nějaké věci s menu hrdinů. Při updatu se to opraví.
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod CouRse » 13 srp 2014, 10:18

Tento mod som hrával :)
Je to fakt super mod bolo by super keby je tu pridaný :)
Hrával som ho aj na crossfire..
Doporučujem pridať ho :)
CouRse
Mistr
Mistr

Příspěvekod FragONE » 17 srp 2014, 11:21 VIP

CouRse píše:Tento mod som hrával :)
Je to fakt super mod bolo by super keby je tu pridaný :)
Hrával som ho aj na crossfire..
Doporučujem pridať ho :)

http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... -superhero
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Johny213 » 09 dub 2015, 11:03

Otazka....

mam dynamicku IP, takze nahrate lvl stracam kazdy den... pomohol by mi ten problem vyriesit keby som si aktivoval VIP ? zeby sa mi potom lvl ukladali na nick, alebo ako by sa to dalo vyriesit :?:
Johny213
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FragONE » 11 dub 2015, 23:32 VIP

Johny213 píše:Otazka....

mam dynamicku IP, takze nahrate lvl stracam kazdy den... pomohol by mi ten problem vyriesit keby som si aktivoval VIP ? zeby sa mi potom lvl ukladali na nick, alebo ako by sa to dalo vyriesit :?:

Myslím že jediné řešení je si koupit originální csko (steam). Na NS si můžeš třeba dělat screeny (s thetime+status+playerlevels) a pak Ti přehodím XP na Tvoji Steam ID.
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Johny213 » 13 dub 2015, 11:19

fragONE píše:

Myslím že jediné řešení je si koupit originální csko (steam). Na NS si můžeš třeba dělat screeny (s thetime+status+playerlevels) a pak Ti přehodím XP na Tvoji Steam ID.

A potom by sa to na Steame uz automaticky ukladalo na to Steam ID ?

e.CriTicaL na steame sa ti nemôže zmeniť Steam ID a lvl sa ukladá podľa Steam ID takže level by ti nemizol.
Johny213
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FragONE » 16 dub 2015, 09:28 VIP

Johny213 píše:
fragONE píše:

A potom by sa to na Steame uz automaticky ukladalo na to Steam ID ?

e.CriTicaL na steame sa ti nemôže zmeniť Steam ID a lvl sa ukladá podľa Steam ID takže level by ti nemizol.

Přesně jak psal Critical. Steam ID máš stálou a tudíž se nemůže stát že by jsi o XP přišel (jedině při resetu XP).
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod FragONE » 15 čer 2015, 12:42 VIP

Tento topic zamykám. Zde je nový topic do kterého můžete psát Vaše dotazy, nápady, bugy a zeptat se na vše co Vám není jasné. superhero-update-t64607.html nebo pokemod-superhero-chyby-bugy-pripominky-t50602.html
FragONE
Sponzor
Sponzor

Předchozí

Zpět na Fun Servery