I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Support - [StOrY]

Příspěvekod asheN » 10 pro 2014, 14:35

Zdravím, nevěděl jsem kde ten topic mam dat tak jsem ho vložil sem. A tímhle bych rad podal stížnost na supporta [STORE], psal jsem mu na TS ať přijde do support roomky že, tak jsem musel na něj počkat dokud dohra, asi tak 30 min, pak když jsem mu vysvětlil jaká je situace a potom mi dal nějaké příkazy že mam dat do konzole, a ještě páru "codov" které mam dat do spouštěných CSKA, přes steam. No a pak když jsem zapnul to csko, tak jsem měl tak 7 fps, a nemohl jsem nic udělat .. musel jsem vypnout csko pomocí restartu PC, nemohl jsem vypnout csko ani přes správce úloh, prostě mi freezlo csko. Pak když jsem na Ts uviděl dalšího supportu jmenoval se mýlím L0GiC, vysvětlil jsem mu co mi ten support napsal za příkazy a po chvilce mi to všechno šlo jak mělo.

žádné důkazy bohužel nemám, ale byl bych rad kdyby se daný support sem do tohoto topicu vyjádřil proč mi napsal špatně příkazy které mi freezlo csko.
steamcommunity.com/profiles/76561198170375425
asheN
Pokročilý
Pokročilý

Support - [StOrY]

od Rumcajz » 10 pro 2014, 14:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Support - [StOrY]

Příspěvekod L0GiC1337 » 10 pro 2014, 14:38 VIP

Ahoj, Storyho som kontaktoval, prosím vyčkaj na jeho vyjadrenie a vypni sa spamu.
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod storry50 » 10 pro 2014, 14:52

serus...takže rovno k veci :) hráč s takýmto menom alebo niečo podobne mi vôbec nepísal na TS vôbec si nespomínam žeby ma niekto volal do supp room na TS alebo niečo podobne vetsinou keď mi niekto napíše tak vzápetí odpíšem samozrejme keď som mimo PC tak nemôžem odpísať ale keď hrám vždy hru ukončím a venujem sa problému :)
storry50
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod l0wShine » 11 pro 2014, 11:15

Topic presunutý do AS. Určite si si len zmýlil sekciu, tvoje HLSA Ti predsa pokyny určite dať nezabudlo, ako postupovať - kam zakladať prípadne topici so sťažnostou na kolegu, či právnu osobu. :)

e.l0w: Pristup do AS uživatelový odobratý, vzhladom ku jeho ne-aktivite na mode, pričom práva mu boli zrušené. Čo sa týka topicu - presunutý naspäť do verejneho fóra.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Elwyn » 11 pro 2014, 19:22 VIP

Zdar, jeho vyjadrenie tu máš a tým pádom je to slovo proti slovu. Nemáš dôkaz, čiže tvoja sťažnosť je bezpredmetná. Ak by si získal dôkaz o pochybení môjho supporta, tak ma kontaktuj. Nabudúce mi stačí napísať do PM. Na takéto veci táto sekcia neslúži. Ďakujem za pochopenie.

LOCK
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy