I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]Suprerer/BB NEW

Příspěvekod gabcolukas » 16 bře 2021, 13:02

Admin mi vedomo nechal blok v mojej base pricom mi zablokoval base, nechcel mi to uvolnit, podla jeho slov: ,,že co jako"
viac uvidite na deme ako mi to dal potom prec, nestihol som si dostavat base ani hard... nasledne som mu tiez blokol schodami, ktore si dal prec a hral dalej :) hned potom mi udelil 10 RB..

to vazne? takychto adminov mate na servery?? toto sa robi?

neviem z akych dovodov nie je na deme počuť našu komunikaciu cez mikrofon.. ale tak dufam ze demo bude stacit
+ žiadam aby ste mi dali prec 10 RB

https://easyupload.io/naguos
https://ctrlv.sk/OIsG - hned ako som stopol demo mi dal RB
gabcolukas
Amatér
Amatér

[Z]Suprerer/BB NEW

od Rumcajz » 16 bře 2021, 13:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Suprerer/BB NEW

Příspěvekod gabcolukas » 16 bře 2021, 13:04

+ prave mi dal mute ban zevraj nadavky male .. ziadam admina dodat screeny dokazov, demo vdaka
gabcolukas
Amatér
Amatér

Příspěvekod SupreRer » 16 bře 2021, 13:21 VIP

Toho bloku co jsi měl v base si ani nejsem vědom, že bych ho bral.
Ten blok ti nijak nebránil v tom si postavit zadek ani hard. Kdyby jsi to řekl slušně a nenadával mi tam, tak ti ho odstraním hned, ale já byl taky CT a stavěl jsem si svoji base, takže jsem neměl moc času.
Pak jsi mě tam začal bugovat svým blokem, tak jsem si řekl, že si to asi nezasloužíš. Po tom, co jsem postavil aspoň trochu svou base, ten blok jsem ti odstranil a ty jsi mi blokl mojí base.
Dostal jsi 10RB za blok a mute za nadávky. Co víc bys ještě chtěl.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod gabcolukas » 16 bře 2021, 14:43

to fakt tu budes klamat hej???? dodaj demo moj zlaty !!! ze ty si si nebol vedomy?? sak si mi do MIC povedal ze : že co jako !!!
koho tu ides klamat? pozeram ze dalsia stiaznost na teba !! na servery nevies nic ! hraci o tebe pisu ze ani nevies adminovat ani pravidla nevies !!

ten blok mi branil vo vsetkom si predstav ! nebudes mi tam nechavat bloky naschval a potom to das prec ked je cas na schovanie tak o com tocis ? dal si to prec v case na schovanie chapes???

blokoval som ta bugoval lebo si ma ignoroval ! povedal som ti parx dal to prec .. ty nic.. vravim daj to preboha prec.. ty nic.. stavas si dalej .. ignoroval si ma tak som ta zacal bugovat blokmi !

ty si si postavil aspon trochu svoji base? sak si ju mal celu postavanu a tie schody si si pekne dal prec nijak si nemal problem so svojou base..

NA DEME je všetko vidieť ! mal si ju celu hotovu tak netrep neklam ty niktoš
nech ti daju tie prava aspon z BB servera preč lebo to nevies ani hrat a vsetci sa ti tam smeju ze bezdovodne davas kick/rb,, uz len prides na server a sa ti smeju a robis zlu reklamu adminom :)
gabcolukas
Amatér
Amatér

Příspěvekod Twixx » 17 bře 2021, 18:54

Zdravím,

demo je moc krátke na to aby som vyhodnotil, či tam ten adminov blok bol položený úmyselne alebo nie. Na druhej strane si úmyselne provokoval admina svojimi činmi, za čo si bol aj patrične odmenený. Skús byť nabudúce trošku pokojnejší a trpezlivejší, takýmto prístupom toho moc nedosiahneš.

Sťažnosť zamietnutá.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Z]Suprerer/BB NEW

Příspěvekod gabcolukas » 17 bře 2021, 21:26

Twixx nedal to prec zacal som natacat.. co som mal ine robit? to fakt mu to prejde hej? a za dalsie pokial viem nemoze si dat prec blok pocas stavania na schovanie.. ak som mu teda ten base blokol tak smola ja som dostal RB a on mal umriet a nie ze si dal prec blok a hral si dalej ...

cele zle..
gabcolukas
Amatér
Amatér

Re: [Z]Suprerer/BB NEW

Příspěvekod Twixx » 18 bře 2021, 09:51

Myslím, že to, čo admin môže a nemôže, nie je na tebe. Mal si byť trpezlivý, svojim konaním si akurát potopil sám seba. Ak máš ďalšie otázky, smeruj ich mne do PM a už zbytočne nespamuj topic.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy