I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Suprerer/JB1/prehodenie od CT

Příspěvekod Qwqrrr » 15 čer 2021, 19:57

1. Najlepší simon (ďalej len "ja") dal príkaz "nehýbte sa" a následne zákazy, keď som vyšiel zo zbrojky, videl som, ako sa Suprerer hýbe, tak som ho chcel zabiť. Začal písať, že mu dám FK, tak som sa ho spýtal prečo mu dám FK, načo mi odpovedal
Kód: Vybrat vše
2021-06-15 19:44:29   no das FK.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jail_kakao_beta
kedže mi k tomu nič viac nechcel povedať, tak som ho jednoducho zabil, pretože z môjho POV sa hýbal, čiže mi neostávalo nič iné ako ho zabiť, v opačnom prípade by to bolo brané ako nadržiavanie. Potom som dostal prehodenie od CT.

2. Na HLTV dané kolo nieje, takže nemám ako doložiť dôkaz, každopádne by som nezakladal túto sťažnosť keby som nemal pravdu + na serveri boli dvaja ďaľší admini, a celá situácia sa riešila pár minút.
Qwqrrr
Amatér
Amatér

[V] Suprerer/JB1/prehodenie od CT

od Rumcajz » 15 čer 2021, 19:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Suprerer/JB1/prehodenie od CT

Příspěvekod SupreRer » 15 čer 2021, 20:52 VIP

Začnu asi tím, že ten přehoz byl zbytečný a unáhlený. Za to se ti omlouvám.

Nic méně, pravdu jsi neměl.

Tvé příkazy byly "Nehýbejte se." "Máte zakázáno skákat, čupět,..."
Já jsem si hned na začátku, než jsi cokoliv řekl, vlezl do okna a tam se nehýbal. Pak jsi dal teda zákazy, a v tom okně se postavit nešlo, takže jsem tam čupěl, tudíž jsem musel z okna vyjít a tím pádem jsem se už hýbal. Z tohoto důvodu jsem se pak mohl dále hýbat.
Když jsi ke mě přišel a chtěl mě rovnou zabít, nahitoval jsi mě na nějakých 20HP a já ti napsal, že mi dáš FK. Jelikož jsem viděl, že mě prostě jdeš zabít, tak jsem ti aspoň napsal, že mi dáš FK, protože bych ti to hned nestihl celé vysvětlit.
Po tom, co jsem ti napsal, že mi dáš FK, jsem se ti to snažil napsat, no jiný admin pravděpodobně ze srandy napsal, ať mě zabiješ. Tak jsi mě zabil a místo toho, aby jsi počkal na důvod, proč by to byl FK, jsi akorát řekl "Vyřešeno." :lol:
Jelikož vím, že jsi to prostě ty a nedivil bych se, že by jsi mě zabil úmyslně, tak jsem ti dal rovnou přehoz.
Pak jsme se s dotyčným adminem dohodli, že tě mohlo zmást, jak on napsal, že mě máš zabít a že ten přehoz byl unáhlený, tak tě hodil zpět k CT, samozřejmě do poměru CT:T.

Abych to shrnul, tak:
Dal jsi mi FK, ani sis to nestihl nechat vysvětlit.
Já jsem zase mohl použít voice, zase jsem ale věděl, že JB umíš, tak jsem ti do toho nechtěl kecat a říct ti to, jako normální hráč, který ty práva nemá.
Nemusel jsem tě taky ihned přehazovat.

Takže asi tak.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Qwqrrr » 15 čer 2021, 21:19

Tak jsi mě zabil a místo toho, aby jsi počkal na důvod, proč by to byl FK, jsi akorát řekl "Vyřešeno." :lol:

reálne som sa ťa asi 40 sekúnd vypytoval prečo to bude FK, nič viac ako "proste dáš FK" z teba nevypadlo, vedel si, že ťa zabijem, vedel si, že to je shady situácia, mal si pustiť voice a vysvetliť mi to, a nie ma baitiť aby som ťa zabil. Potom si napísal do chatu jednu vetu v ktorej si vysvetlil, že si čupel etc. ktorú na hlstats samozrejme nevidím whatever, bohato stačilo tú vetu povedať do voicu.
Qwqrrr
Amatér
Amatér

Příspěvekod eX3mPlary » 16 čer 2021, 06:04

Čus jelikož jsem byl na serveru a snažil se to taky řešit tak by mě zajímalo jak to je teda s touto situací. Přece když ct neviděl, že týpek před tím čupěl tak mu dá kill ne, protože ho vidí se hybat když se hybat nema. Jak by si to podle tebe obhajil normální hráč bez práv? Nijak, protože by mu nikdo nevěřil.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod Taco » 17 čer 2021, 21:29

Pokud jste v okně a simon řekne, že se nemáte hýbat a následně dá zákazy, když jste někde takto zaseknutí, hýbat se nadále nemůžete. Když CT vidí, že se nehýbete, tak vás nemůže zabít, ať už čupíte pod hráčem nebo v okně.

K situaci mi přišlo demo, na kterém je situace vidět a jasně z ní vyplývá, že bylo spoustu času hráči situaci vysvětlit, ačkoliv se admin mýlil.
Je proto zarážející, když ve stížnosti admin tvrdí opak, obzvlášť když poté ve výpisu admin chatu najdu, že hráče upozornit mohl, ale díval se na seriál.

S adminem bude patřičně naloženo. Stížnost oprávněná.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy