Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]Surf RPG/Jon Snow/pro.Mandarinka

Příspěvekod S3nSE » 19 led 2020, 15:20

=============================================================
Trest od admina: Jon Snow
Byl udelen hraci: pro.Mandarinka
S hernim ID: STEAM_0:1:426762358
Na serveru: Gamesites.cz ^Surf RPG
S duvodem: Cheaty [Poskodzovanie portalu]
Delka banu: Permanentni
=============================================================
Zdravím, včera jsem byl na Surf RPG serveru, který byl a bude jeden z mých oblibených. Pouštěl jsem ze soundboardu
nějaké songy s tím, že na přání admina jsem přestal pouštět (ze začátku jsem myslel, že se nejedná o admina, tudíž
jsem to ignoroval). Následně mi admin dal ban na 10 minut za nadávky. Ještě před banem mě admin upozorňoval, abych
nespamoval voice (Z jakého důvodu nemůžu spamovat voice? K čemu tam je tedy povolený voice?) admin mi to vysvětloval tím, že voice je pouze na dorozumívání se mezi sebou (takové pravidlo tam ani není napsáno). Teďka to důležitější, dostal jsem ban na 10 minut za nadávky.. byla to polská písnička kde zaznělo "Szukaj mnie" což v polštině znamená "Hledej mě", tudíž nechápu za co jsem dostal 10 minutový ban. Admin mi to nechtěl vysvětlit a ignoroval mě, asi po pár minutach šel admin do spectu, tak v afektu jsme šli s Rise and Shine (která mimochodem taky dostala permanentní ban) taky do spectu a dali jsme mu vote asi 3x za sebou, aby si uvědomil, že dal neoprávněny ban, který ani nevysvětlil. Potom jsme ho nechali a on si zavolal admina Jon Snow a ten mi dal permanentní ban bez varování s tím, že jako důvod napsal Cheaty [Poškozování portálu] to nebudu komentovat. Myslím si, že permanentní ban je přehnaný a za votování admina se omlouvám a z chyby se poučím. Proto požaduji o UnBan, nebo alespoň o zkrácení banu. Taky prosím o UnBan hrači Rise and Shine, která taky dostala podle mě i ostatních nepřiměřený ban. S pozdravem S3nSE^

Nejsem VIP hráč

Demo nemám, proto požaduji admina o doložení.

ban Rise and Shine: https://ctrlv.cz/AvXb
S3nSE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Surf RPG/Jon Snow/pro.Mandarinka

od Rumcajz » 19 led 2020, 15:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Surf RPG/Jon Snow/pro.Mandarinka

Příspěvekod DeNto » 19 led 2020, 15:33 VIP

No čím začať. Nechápem prečo máš nutkanie púšťať hudbu na serveri, je to snáď dj roomka alebo niečo na ten zmysel.
Voice chat tam je aby si sa vedel dorozumieť napríklad keď budeš v jail a povieš inému hráčovi nech čupne, ale určite nie na púšťanie hudby, na serveri je s tebou dalších xy hráčov, ktorým sa tá hudba nemusí páčit a musia si vypnuť zvuk aby to nepoculi.
Takže ban na chat bol oprávnený.
A následne teba a tvojho kamoša nič iné nenapadlo, len sa ísť hrať na hrdinov a íšť mu dať vote ešte 3x za sebou ??? Aby si uvědomil, že dal neoprávněny ban, který ani nevysvětlil. Od toho tu je predsa sekcia sťažnosti na adminov.

Takto ak sa ospravedlníš extremerovi a slúbiš, že to už neurobíš tak isto aj tvoj kamarát, myslím, že vám ten ban skráti.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
DeNto
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: Surf RPG/Jon Snow/pro.Mandarinka

Příspěvekod eXtr3mer » 19 led 2020, 17:23

Schválne som prišiel na server, keď mi admin napísal o pomoc. Kickli ste admina, dostali ste trest :)

S3nSE píše:Zdarec, omlouvám se za ten včerejšek na tom surfu. Všechno jsme to dělali v afektu, ani jsem moc nepřemýšlel jaké to může mít následky a už vůbec by mě nenapadlo že by za to mohla být perma..
Surf je moje srdcovka a nerad bych měl na něm permu jak i na ostatních jump serverech. Chtěl bych se omluvit a z chyby se poučit. Mohl bys mi prosím dát unban, nebo alespoň zkrátit ban? tak stejně i Rise and Shine.. Všichni děláme chyby a slibuju, že už nebudu votovat adminy. Děkuji za odpověd.

S pozdravem S3nSE^

Verím, že sa podobná vec už nebude opakovať. Inak už nebudem taký prívetivý...
Ban som vám skrátil obom...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V]Surf RPG/Jon Snow/pro.Mandarinka

Příspěvekod Malloyka000 » 19 led 2020, 17:43

Taky bych se chtěla omluvit za nevhodné chování. Je mi to hluboce líto a pevně doufám, že už se to nestane.
管理員什麼都沒有!
Malloyka000
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost