• Stránka 1 z 1
SURF RPG - OPAKOVANY BUG
Už po druhé se mi resetly z ničeho nic staty. Už jsem měl skoro lvl 40, takže ano nasralo mě to VELMI.
Hodlá se s tím něco dělat? Nebo dá se nějak staty navrátit?
Hodlá se s tím něco dělat? Nebo dá se nějak staty navrátit?
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
SURF RPG - OPAKOVANY BUG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SURF RPG - OPAKOVANY BUG
Ahoj, jedná se o stejný případ jako tady -> surf-rpg-reset-t182278.html ... prostě se to stává, bohužel, nic není perfektní. Pokud vím, tak staty se vrátit nedají. Omlouváme se za takovou nepříjemnost...
-
Tesko - Spamer
A samozřejmě se to nefixlo 

-
Nocky - Profesionál
Ahoj,
zjišťoval jsem to a mám nějaké info. Chybu jsme zkoušeli hledat, ale na nic nestandardního nebo divného jsme nenarazili. Pro opravu bychom potřebovali znát postup, za jakých okolností se to děje a co to způsobuje - jinak to je jako hledat jehlu v kupce sena, bohužel...
Takže kdyby se ti náhodou podařilo zjistit, co to způsobuje nebo sis všiml něčeho neobvyklého, dej prosím vědět.
zjišťoval jsem to a mám nějaké info. Chybu jsme zkoušeli hledat, ale na nic nestandardního nebo divného jsme nenarazili. Pro opravu bychom potřebovali znát postup, za jakých okolností se to děje a co to způsobuje - jinak to je jako hledat jehlu v kupce sena, bohužel...
Takže kdyby se ti náhodou podařilo zjistit, co to způsobuje nebo sis všiml něčeho neobvyklého, dej prosím vědět.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Od doby co se mi to stalo poprvé, jsem si dával na to pozor. Nic neobvyklého se nestalo, střílel jsem z platformy do cely, někdo mě zabil a jak jsem byl oživen jsem byl lvl 0.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 1