Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]surf rpg/socka a nějaký noname/ex3mplary

Příspěvekod eX3mPlary » 15 led 2020, 19:28

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: sally
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Surf RPG
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Nickname]
[=] Zabanovany nickname: jsem de.bil
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:451244010
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Neoprávněný ban. Prvně som mal nick ku.nda.. hej to je nevhodné a tak som si dal de.bil s tím že to nebylo na někoho směřované takže to není urážka a není to vulgarismus. Jelikož se i toto adminovi nelíbilo tak jsme si dal nick jsem de.bil aby nemohl mít blbé kecy. No furt písal nějaké shity ře ho to pohoršuje i když ho to nepohoršovalo + csko je 15+ nebo jak to je a ještě k tomu jak říkám není to vulgarismus ani urážka v tomto případě.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

[V]surf rpg/socka a nějaký noname/ex3mplary

od Rumcajz » 15 led 2020, 19:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: surf rpg/socka a nějaký noname/ex3mplary

Příspěvekod CHzB » 15 led 2020, 19:39 VIP

No nevím, proč jsem tady napsaný já, ale budiž. První si měl v nicku "ku.nda", pak si si to pořád měnil, nevím proč tu píšeš, že csko je od 15+.. Je jedno jaký máš nic, Existuje plno jiných jmen a v tuto chvíli, kdy jsi měl nick "ku.nda" si si to měnil pořád a měnil si si to schválně na tyto jména tudiž si chtěl vyvolat provokaci proti nám, ban jsem ti nedal já, já tě jenom jednou kicknul a to za jméno "debil" a k tomu jsem tě ještě dvakrat upozornil jednou do chatu a po druhe protože jsi dlouho neodpovidal tak i už na plochu :)
Thanks <3
CHzB
Mistr
Mistr

Příspěvekod eX3mPlary » 15 led 2020, 19:53

CHzB píše:No nevím, proč jsem tady napsaný já, ale budiž. První si měl v nicku "ku.nda", pak si si to pořád měnil, nevím proč tu píšeš, že csko je od 15+.. Je jedno jaký máš nic, Existuje plno jiných jmen a v tuto chvíli, kdy jsi měl nick "ku.nda" si si to měnil pořád a měnil si si to schválně na tyto jména tudiž si chtěl vyvolat provokaci proti nám, ban jsem ti nedal já, já tě jenom jednou kicknul a to za jméno "debil" a k tomu jsem tě ještě dvakrat upozornil jednou do chatu a po druhe protože jsi dlouho neodpovidal tak i už na plochu :)

No takže to že existuje plno jiných nicků mě vůůůůůůbec nezajímá. + klameš hlstats říkají něco jinýho. Jméno ku.nda jsem si už nedával jelikož vím že je to vulgarismus a vím že jsem byl dřív za to potrestaný ale s tímto nickem jsem byl předtím na aim serveru a neměnil si ho. A btw v hre mám off chat kvůli fps a toxic kidům a nevidím to co admini píšou na sklo jen to co píšou do all chatu. Takže nechápu jak jsi to mohl brát jako provokaci když jsem si pak dal přijatelný nick s tím že nebyl na někoho směřován abych nevyvolával zbytečně konflikt. A když vím že nick není v rozporu s pravidly tak ho mít budu a to že tobě se nelíbí a prý tě "pohoršuje" mě vůbec nezajímá. Takže jsi zneužíval práva ty i ten admin co mi dal ban.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod DeNto » 15 led 2020, 19:57 VIP

Dáš si meno kunda a admin ti napíše nech si ho zmeníš a ty si dáš meno debil ?
To ti príde ako nick, ktorý očakával admin od teba, a mne je jedno, že to nebolo na nikoho smerované. Ked ti admin povie, že si máš zmeniť nick lebo ho máš nevhodný nick si zmeníš a nebudeš ho provokovať.
Zamietnuté ban oprávnený.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
DeNto
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod CHzB » 15 led 2020, 20:00 VIP

No takže to že existuje plno jiných nicků mě vůůůůůůbec nezajímá. + klameš hlstats říkají něco jinýho. Jméno ku.nda jsem si už nedával

Ano nedával, ale dával si si jmeno " jsem debil, debil atd" Sally ti tu pošle demo. :) Provokace to proti nam byli nevím proč si nedas normální jsem a hned po "ku.nda" tam nahodiš debil a hned po tom jsem debil.. - ? Takže nevím v čem bych měl lhát, já te prvne upozornoal at si zmenis nick u jmena "ku.nda" to jsi si nezmenil a Sally te kicknul, pak si prisel s jmenem "debil" to tě kicknul a pred tim te upozornil Sally a ja (jak do chatu tak na plochu) a potom si si dal jmeno "jsem de.bil" a to tě zase kicknul Sally. Na to jsme psal eXtremerovy, ale Sally mě předběhnul a napsal Dentovy a Sally mu to psal. Pak si měl pořád nick "jsem de.bil" a dostal si 30 minut. Sally ti tu pošle demo kde to je velice jasné a kde ti to potvrdí, že ti nelžu :)

Pardon už to je vyřešeneno napsal jsem to pozdě.
Thanks <3
CHzB
Mistr
Mistr

Příspěvekod eX3mPlary » 15 led 2020, 20:03

Dentoo píše:Dáš si meno kunda a admin ti napíše nech si ho zmeníš a ty si dáš meno debil ?
To ti príde ako nick, ktorý očakával admin od teba, a mne je jedno, že to nebolo na nikoho smerované. Ked ti admin povie, že si máš zmeniť nick lebo ho máš nevhodný nick si zmeníš a nebudeš ho provokovať.
Zamietnuté ban oprávnený.

Co tu tahas prosim ta od kolko rokov je cs sam dobre vies ze je tu hromada deti co maju menej ako 15 rokov.

Chci aby se vyjádřil někdo jiný jelikož tento admin je na mě trvale zasednutý protože jsem mu dělal nervy když jsem dipkařil a brečel na teamspeaku.

A aká provokace.. řekl jsem že jsme nikoho neprovokoval ani jsem to neměl v plánu prostě nick debil není nevhodný a nick si měnit nemusím když není nevhodný jen proto že se adminovi nelíbí :-)))))) + jsme napsal že ten nick ku.nda jsem si nedával naschvál před adminem ale už předtím jsem ho měl takže co tu meleš ty uplakané děcko. A mně je do .... u ... jaký nick ode mě admin čeká ty tupé děcko přerostlé. Neurážím tím nikoho ani nevyvolávám konflikt a nebylo to směřované na hráče na serveru.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod eX3mPlary » 15 led 2020, 20:06

CHzB píše:
Pardon už to je vyřešeneno napsal jsem to pozdě.

Ne není to vyřešené.. a nebyla to provokace. Nick jsem de.bil jsme si dal protože jsi měl za to že to myslím na vás tak jsem tam přidal to jsem. A poprosím si to demo.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Re: [V]surf rpg/socka a nějaký noname/ex3mplary

Příspěvekod DeNto » 15 led 2020, 20:16 VIP

Nikto sa ti sem nebude vyjadrovat chces to dalej riesit napis niekomu z hl. adminov.
Spravaj sa takto dalej a bany sa ti budu predlozovat.

http://leteckaposta.cz/251857062
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
DeNto
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V]surf rpg/socka a nějaký noname/ex3mplary

Příspěvekod eXtr3mer » 15 led 2020, 21:36

Aj keď slovo debil nie je nejaká extra urážka, súhlasím, že to z pohľadu adminov na serveri vyzeralo iba ako ďalšia provokácia...
Ban síce nemusel prísť, ale keď si ich nechcel rešpektovať a stále si pokúšal šťastie, tak to tak aj dopadlo :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost