• Stránka 1 z 1
[V] Survival / Admin / GSKuba
Dobrý den, rád bych si požádal o unban na vašem mc server. Myslím si, že ban byl udělen neprávem.
2. Důvod banu -> Ničení přírody (Neničil), délka banu -> od web do Sun Oct 01 17:12:54
3. Tak že, jako každý hráč, který si chce postavit svůj dům na survivalu, tak jsem začal tím, že si trošku udělám terén, tak jsem začal kopat na délku, kterou jsem si určil pro svůj dům. Začal jsem si to dělat, poté jsem šel do svého domu a chvíli jsem šel pryč od počítače. Po chvilce jsem přišel k počítači, zapnul jsem mc a připojil jsem se na server a napsalo mně to, že jsem dostal ban za ničení přírody. Myslím si, že jsem přírodu neničil a určitě to nebylo schválně, tak že bych byl rád, kdybych dostal unban.
Nick: GSKuba (VIP)
2. Důvod banu -> Ničení přírody (Neničil), délka banu -> od web do Sun Oct 01 17:12:54
3. Tak že, jako každý hráč, který si chce postavit svůj dům na survivalu, tak jsem začal tím, že si trošku udělám terén, tak jsem začal kopat na délku, kterou jsem si určil pro svůj dům. Začal jsem si to dělat, poté jsem šel do svého domu a chvíli jsem šel pryč od počítače. Po chvilce jsem přišel k počítači, zapnul jsem mc a připojil jsem se na server a napsalo mně to, že jsem dostal ban za ničení přírody. Myslím si, že jsem přírodu neničil a určitě to nebylo schválně, tak že bych byl rád, kdybych dostal unban.
Nick: GSKuba (VIP)
-
GSKuba - Kolemjdoucí
[V] Survival / Admin / GSKuba
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Survival / Admin / GSKuba
Ahoj,
do oůl hodiny ti sem dám důkaz.
Stromy musíš níčit celé i s listím, za to jsi dostal ban.
do oůl hodiny ti sem dám důkaz.
Stromy musíš níčit celé i s listím, za to jsi dostal ban.
-
JeffyGS - Spamer
-
JeffyGS - Spamer
Re: Survival / Admin / GSKuba
Ban ti už vypršel, takže můžeš znovu hrát.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1